View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guide-Bot rozumbrada

Joined: 20 Jun 2006 Posts: 307 Location: Praha 8 Telefon: SXG75 (FW22)
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:46 am Post subject: Zamrzla SMSka v odeslanych zpravach |
|
|
tak se mi vcera stala nemila vec. pri akci sms zdarma(zadny falesni soby) jsem s pritelkyni smskouval tak brutalne, ze se mi podarila nasledujici vec.
po odeslani a prijeti asi 50 sms, jsem se rozhodl, ze to promazu. pri mazani ze slozky odeslane, ale nejednou koukam, smazu posledni zpravu a misto obvyklych "seznam je prázdný" tam neni nic. tedy. vypada to jako ze tam jeste jedna smska je, dle spodniho menu, kde je moznosti a takove to oko pro zobrazeni. nicmene ani jedno nic nedela, je to jakoby zatuhle. a na obrazovce neni zadna smska, ani radek, proste se neda nic vybrat.
poradite jak se navratit k puvodnimu "seznam je prazdny" ?
moznosti pripojeni mam
QPST ne
BitPim ano
Bezyho controller ano
a jeste jedna vec. v prijatych sms/mms mam pouze 1 mms. nicmene po kliku na stav pameti to napise 4 MMS. wtf ?????  _________________

Last edited by Guide-Bot on Wed Jan 24, 2007 9:36 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Guide-Bot rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:02 am Post subject: |
|
|
help me
doplneni:
u bezyho vvidim 3 prichozi smsky, ktery v telefonu nejsou videt ????? wtf ? a nejdou smazat policko smazat je neaktivni.....
a doplnim screen mych odeslanych- no kdepak je ta zprava ?
|
 |
martinw začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 1:19 pm Post subject: |
|
|
Jo, taky uz jsem mel skrytou nesmazatelnou smsku - mozna i driv nejaky dalsi, ale az s Bezyho controlerem jsem se o ni dozvedel. Jiny zpusob napravy nez customizace zatim neznam. _________________ C35 -> M35 -> SL45 -> SXG75 (baterka 2000 mAh home-made) |
|
Back to top |
|
 |
Guide-Bot rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 1:27 pm Post subject: |
|
|
martinw wrote: | Jo, taky uz jsem mel skrytou nesmazatelnou smsku - mozna i driv nejaky dalsi, ale az s Bezyho controlerem jsem se o ni dozvedel. Jiny zpusob napravy nez customizace zatim neznam. |
ale ne, tak to nedelam.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 3:12 pm Post subject: |
|
|
Proč se té kustomizace tak bojíš??? za chvíli si věe nahážeš zpět a uvidíš, jak to telefonu prospěje...
No a zkoušel jsi telefon jen restartovat? _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
Guide-Bot rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 3:17 pm Post subject: |
|
|
FOXXX wrote: | Proč se té kustomizace tak bojíš??? za chvíli si věe nahážeš zpět a uvidíš, jak to telefonu prospěje...
No a zkoušel jsi telefon jen restartovat? |
zkousel samozrejme.
nechci delat customizaci, protoze tam mam hodne moc uprav uz si je vsechny ani nepamatuju.
to to radsi necham jak je. myslel jsem jestli lze zasahnout treba pres system souboru pres controller, ale kdyz to nejde... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 3:25 pm Post subject: |
|
|
No jak máš v SXG nějaký takový problém, dá se po častých zkušenostech předpokládat, že se na něj nabalí další. Customizace vypadá strašidelně, ale když si zálohuješ adresář, tak ostatní úpravy tě budou nakonec znovu bavit No jak chceš, já bych neváhal, ale nutít tě nebudu  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
Guide-Bot rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 3:56 pm Post subject: |
|
|
FOXXX wrote: | No jak máš v SXG nějaký takový problém, dá se po častých zkušenostech předpokládat, že se na něj nabalí další. Customizace vypadá strašidelně, ale když si zálohuješ adresář, tak ostatní úpravy tě budou nakonec znovu bavit No jak chceš, já bych neváhal, ale nutít tě nebudu  |
ok, dokud se neobjevi jiny problem, tak to necham. az to bude nevyhnutelne udelam to.
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 6:41 pm Post subject: |
|
|
SMSky jsou v SXG strašně zprasený. Proto se do nich sám nějak moc nehrnu. Mazání přes Controller nefunguje protože to nepodporuje telefon - smaže se pouze obsah té SMS, ale jako položka tam stále zůstane. Navíc se mi občas při pokusu o načtení telefon resetuje...
S SMSkami se páni programátoři moc nevytáhli _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Posted: Mon Feb 05, 2007 3:51 pm Post subject: |
|
|
Stal se mi podobný problém, posílám SMS a síť nebyla. Tak jsem dal "zruš". SMSka zůstala v návrhu (celá) a nejde poslat, ani smazat... prostě nic. Skočí, jako že ji to chce posílat (ten modrý proužek při transferu) a hned to vypadne zpátky. SMS se nepošle ani nesmaže. Podobné věci se mi dějou při přesunu souborů po kartě. Občas nějaký, co se měl přesunout, nebo poslat přes BlueTooth, případně smazat, zůstane na místě a proceduru musím opakovat. Někdy to pomůže, někdy ne. Restart běžně zkouším... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|