View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kapitan.Solo pisatel

740.54 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:06 am Post subject: Prach za displejem |
|
|
Dobrý den,
už od mých mobilních počátků mě provází jeden nemilý fakt - mám za displejem prach. Když jsem dostal přítelkyň M55, za displejem bylo maximálně smítko prachu a ještě to je moc a po pár dnech používání jsem měl za displejem hromadu těch nesnesitelných bílých teček. A to jsem měl mobil pouze v kapse, popř. doma na stole. O jeho následníkovi C 72 ani nemluvě, ale tam to bylo dáno nepřesností neoriginálních krytů. Po výměně za další neoriginální kryty se to ale dosti zmírnilo, ale zezačátku tam byly doslova chuchvalce prachu, pánové. Abych prachu odolal, koupil jsem si použitou M65. Dnes už nový Siemens téměř nekoupíte a tento TANK už vůbec né. První, co jsem kontroloval byl prach. Ani smítko, jak jinak u mobilu, který je proti prachu odolný, že ano... A co myslíte teď? Tolik prachu jak za C 72 s neoriginálními kryty. I tento obrněnec svůj zápas prohrál. Budu k němu férový a přiznám, že mu chybí krytka systém.konektoru, krytka fotoaparátu a že kryt baterky nedoléhá na 100%, ale je tam milimetrová mezera. A to jsem ho radšji nosil v obalu na opasku než v kapse. Víte, já nevěřím, že za to může ta milimetrová mezera krytu baterie. I kdyby se tam prach dostal, přece nemůže během řekněme půl denního používání se dostat přímo pod displej. Takže, co mám podle vás dělat? Kdybych byl takový frajer jako vy a rozebral ho... K čemu? Vždyť prach by tam byl pak zase a já ho musel rozebírat a čistit znova a znova a k tomu jsem si ho nekupoval. Navíc pochybuju, že bych to dokázal. Dát ho vyčistit do servisu? Kolik by to vlastně stálo? Stejně by to bylo k ničemu. Tak co dělat s odolným mobilem prohrávající svůj souboj s prachem? _________________ C25->N6510->BoschGSM509->N3210->M55->C72->M65->S75->SX1->N6230. Nyní: Nokia E51(Route66 SW)+2GB MicroSD & Siemens S75 fw 47 + 1GB RS-MMC. |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 1:23 pm Post subject: |
|
|
to byla prednaska, nebo prosba o pomoc
Za 1. musis si ho vycistit, i pod displayem, ne jenom pod sklickem!!!
2. utesni, nejlepe pomoci penovych nalepek display
A nebo ho jenom vycisti a nech ho na policce tyden a uvidis ze prach tam NEBUDE!!!
sam za to muzes, ale nemuzes, proste je to tak, prach vzdy nekde bude _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Kapitan.Solo pisatel

740.54 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:45 am Post subject: |
|
|
Tak já jsem netušil, že vzkazy tady na forum by měli být nějak omezeny, co se týče délky, to za prvé a za druhé jsem tím, co jsem napsal, chtěl demonstrovat skutečnost, že at si koupím jakýkoliv mobil, stejně mám prach za displejem. I když si koupím odolný telefon. Dobře, utěsnit pomocí těch nálepek... Kde je seženu a za kolik? _________________ C25->N6510->BoschGSM509->N3210->M55->C72->M65->S75->SX1->N6230. Nyní: Nokia E51(Route66 SW)+2GB MicroSD & Siemens S75 fw 47 + 1GB RS-MMC. |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 7:54 pm Post subject: |
|
|
ty byvaji primo v originalnim krytu!! ne v nahrazce _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Kapitan.Solo pisatel

740.54 SMM
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 7:58 am Post subject: |
|
|
Já taky nemám žádnou náhražku, jen jsem jaksi nikdy nepočítal s tím, že bych musel takový mobil rozebírat, takže ani nevím, jak to vevnitř vypadá, ani nemám představu, jak na to.... _________________ C25->N6510->BoschGSM509->N3210->M55->C72->M65->S75->SX1->N6230. Nyní: Nokia E51(Route66 SW)+2GB MicroSD & Siemens S75 fw 47 + 1GB RS-MMC. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|