View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 11:43 am Post subject: ICQ na SX1 - jakyho klienta vybrat? |
|
|
Zdravim vsechny,
shanim nejakyho ICQ klienta na SX1 protoze Agile Messenger je uz zpoplatnenej, JIMM udajne na SX1 nejede, takze nevim co vybrat:/ Doporuci mi nekdo nejakej sikovnej? Pokud mozno samozrejme nejakej co nejmin narocnej na prenos (at to utahnu financne ) a taky aby mel nejaky funkce (treba smajliky a tak). Predem vsem dekuji;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 11:55 am Post subject: |
|
|
stICQ jednoznacne, ale nejnovejsi verze mi delala, ze sem musel vzdy po zapnuti klienta zadavat cislo a heslo _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 4:22 pm Post subject: |
|
|
To ti dělala proto, žes ji neměl koupenou. Starší verzi jsi měl kreknutou tak jsi UIN a heslo zadávat nemusel.
Taky doporučuju stICQ, žere nejméně dat. Verze 1.01 (a hafo její modifikací) neumí českou diakritiku (píše tam znaky z azbuky), ale bývá "vyléčená", tak UIN a heslo zadávat nemusíš. Verze 1.1 diakritiku zvládá, ale "vyléčená" verze se nevyskytuje...
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
snoopyk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 3:58 am Post subject: |
|
|
no Sticq sem neskousel umi to i Jabber transport?
a co IM+ ? ten pouzivam protoze umi i jabber transport ale nevim jak je na tom s tokem dat. |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:29 am Post subject: |
|
|
TO WIKING:
a mas prosim link na stazeni te "spravne" verze stICQ? Predpokladam ze asi nejlepsi bude verze 1.1 ze? Nebo jakou pouzivas ty? _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
fialekma kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 11:20 am Post subject: |
|
|
No ja bych doporučel Colibry je tam sice nutne zarizeni jaber lae je asi nejlevnejsi me to zere jenom 2,50 KC za den |
|
Back to top |
|
 |

5896.92 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 1:08 pm Post subject: |
|
|
jo, pls hodte tu nekdy link na ten crackly "vyleceny", ja ho mnel, ale jen v mobilu a ten corli  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 1:29 pm Post subject: |
|
|
snoopyk wrote: | no Sticq sem neskousel umi to i Jabber transport?
a co IM+ ? ten pouzivam protoze umi i jabber transport ale nevim jak je na tom s tokem dat. | Ne, stICQ umí jenom ICQ, zato žere velmi málo, nebo lépe řečeno nejméně A IM+ jsem nezkoušel, kdysi jsem četl, že s tím jsou na SXku nějaké problémy. Tak to zkusím teď a podívám se i na ta data...
bkf.1 wrote: | a mas prosim link na stazeni te "spravne" verze stICQ? Predpokladam ze asi nejlepsi bude verze 1.1 ze? Nebo jakou pouzivas ty? | Link mám, ale sem ti ho nedám, páč to je zakázané, takže SZ Já používám 1.01, lidi jsem naučil, že mi mají psát bez diakritiky a aspoň nemusím pokaždé zadávat UIN a heslo...
fialekma wrote: | No ja bych doporučel Colibry je tam sice nutne zarizeni jaber lae je asi nejlevnejsi me to zere jenom 2,50 KC za den | Tak Colibry jsem na SXku taky nezkoušel, na Jabberu neznám nikoho pokud vím, ale že ti za celý den přenese jen cca 50 kB se mi nějak nezdá. Kdybys nekomunikoval a měl to jenom puštěné tak možná...
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
snoopyk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 3:27 pm Post subject: |
|
|
Tak Clibri je dobrej jeste lepsi je bombus ale ten sem nikde nenasel pro sx1 a hlavne je to java a jak vim zadnej javovej klient nepujde jelikoz nokia udelala nejakou chybu v jave pro prenos nebo co a jak je znamo sx1 ma OS upravenej z 6600 jestli se nepletu a proto zadnej klient na ICQ, jabber, atd. nepujde
Pokud nekdo zna nejakyho klienta na jabber pro symbian na SX1 dejte vedet.
IM+ mi maka OK mam nejakou vzlecenou verzi, jinak jabber je az od nejake vyssi verze ve starsi jabber nebyl _________________ SX1 FW15 + 1GB MMC + Mio multipatch + Redukce 3,5mm jack |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 6:16 pm Post subject: |
|
|
Na ruských stránkách je ke stažení Colibry i pro SX1, tak je možné, že to nějak vychytali... IM+ vypadá sice hezky, ale ShapeServices na starší Symbiany celkem prdí, protože doteď neopravili změněné protokoly ICQ a AOL. Na stránkách v helpu říkají, ať si stáhneme verzi 5.61, míří to na stránku, kde píšou, že nejnovější je 5.51 a stahuje se 5.50 Z wapu se sice verze 5.51 stáhnout dá, ale ta problém pořád neřeší
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
snoopyk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 7:55 pm Post subject: |
|
|
no ted sem koukal mam v SX! starou 5.06 ale maka mi jak sem psal pouzivam jabber ucet na serveru njs.netlab.cz.
a to jako ICQ a AOL na SX1 nechodi? nebo co je za problem nejak sem to nepochopil.
ja mam v jabberu transport ICQ a ten chodi. _________________ SX1 FW15 + 1GB MMC + Mio multipatch + Redukce 3,5mm jack |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:33 pm Post subject: |
|
|
snoopyk wrote: | a to jako ICQ a AOL na SX1 nechodi? nebo co je za problem nejak sem to nepochopil. | Problém je takový, že ICQ a AOL čas od času změní protokoly, aby "odstřihli" alternativní klienty (Miranda, IM+, Agile...). No a IM+ ještě nevydalo aktualizovanou verzi pro SXko. Časem snad vyjde, ale do té doby ICQ ani AOL v IM+ na SXku nepojedou...
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
snoopyk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 3:37 am Post subject: |
|
|
Aha to mne nejak netrapi transport ICQ pres jabber mi jde tak to je v pohode _________________ SX1 FW15 + 1GB MMC + Mio multipatch + Redukce 3,5mm jack |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 2:33 pm Post subject: |
|
|
Jenom bych upozornil, ze u stICQ je mnozství prenesenych dat zhuba dvojnasobné nez kolik porgram ukazuje  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |

5896.92 SMM
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 2:38 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Jenom bych upozornil, ze u stICQ je mnozství prenesenych dat zhuba dvojnasobné nez kolik porgram ukazuje  |
to nevim, ale asi za 1 hodinu kecani v kuse mi to ztrhlo 6 kc  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
|