View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 12:01 am Post subject: Nelze provést zálohu v tel. na MMC |
|
|
Zdravím.
Zajímavý problém.
V Menu - Extras - Paměť - nelze provést záloha na MMC kartu. Záloha se spustí, ale v polovině ukazatel zmizí a za vteřinu se objeví hláška Paměťová karta: Chyba systému.
Docela mrzuté, neboť bych se rád vrhnul na patchování a chtěl bych mít zálohu na MMC.
Zkoušel jsem na třech MMC, 32 MB, 128 MB a 1GB, Třicetdvojku jsem i testovačně naformátil z telefonu, ale výsledek žádný, firmware mám 15cz. Měl jsem tam jen tak, aby řeč nestála angličtinu, přepl jsem na cz, ale výsledek stejný, nojo, člověk pak přemýšlí různě. Zkusil jsem odinstalovat spoustu aplikací, zůstal jen FEexpolrer výsledek nulový.
Nějaké typy?
Doufám, že mi ten dotaz neomlátíto hlavu, že už tu někde byl, poctivě jsem hledal, sic ne děsně do hloubky, nicméně nenašel jsem. _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 12:04 am Post subject: |
|
|
Zalohuj do Pc a mas pokoj. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 10:15 am Post subject: |
|
|
lol, mi to taky dělalo, ale az jsem mmc naformatil podle founu, vytvoril vsechny slozky tak to slo, ale radsi zaloha FF _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Dan Kaser pisatel

22.60 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 10:18 am Post subject: |
|
|
na tohle je reseni trojhmat ale ty chces asi ty data...tak si zkopiruj vsechno dulezity z c na kartu.... _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Back to top |
|
 |

5896.92 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:28 pm Post subject: |
|
|
nelze zkopirovat seznam!!!  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 5:32 pm Post subject: |
|
|
xXxTRA wrote: | nelze zkopirovat seznam!!!  | Jaký seznam? Telefonní? Ale lze V FExploreru stačí změnit název složky Data (C:/System/Data) třeba na Dat, nakopírovat Contacts.cdb, někam vložit, přejmenovat složku zpátky na Data a je to Jak prosté milý Watsone 8)
Původnímu tazateli: Záloha do kompu, formát. Jinak to nevidím
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |

5896.92 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 8:11 pm Post subject: |
|
|
W.I.KING wrote: | xXxTRA wrote: | nelze zkopirovat seznam!!!  | Jaký seznam? Telefonní? Ale lze V FExploreru stačí změnit název složky Data (C:/System/Data) třeba na Dat, nakopírovat Contacts.cdb, někam vložit, přejmenovat složku zpátky na Data a je to Jak prosté milý Watsone 8)
W.I.KING |
i mily chlape, mi nepohlo ani prejmenovat slozku na K*K*T, vzdycky ty soubory utekly, asi dostaly nozicky!!! _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Dan Kaser pisatel

22.60 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 8:29 pm Post subject: |
|
|
xXxTRA wrote: | W.I.KING wrote: | xXxTRA wrote: | nelze zkopirovat seznam!!!  | Jaký seznam? Telefonní? Ale lze V FExploreru stačí změnit název složky Data (C:/System/Data) třeba na Dat, nakopírovat Contacts.cdb, někam vložit, přejmenovat složku zpátky na Data a je to Jak prosté milý Watsone 8)
W.I.KING |
i mily chlape, mi nepohlo ani prejmenovat slozku na K*K*T, vzdycky ty soubory utekly, asi dostaly nozicky!!! | me jo
 _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:56 pm Post subject: |
|
|
xXxTRA wrote: | i mily chlape, mi nepohlo ani prejmenovat slozku na K*K*T, vzdycky ty soubory utekly, asi dostaly nozicky!!! | I ty milý chlape, kam ti utekly jaké soubory? Já to vždycky dělal střízlivý, a ještě mi ani jednou nic nikam neuteklo
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
vasek m začátečník

70.94 SMM
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 12:22 pm Post subject: |
|
|
Na kartě a v telefonu už má prostě takovej bordel že s tim už nic neuděláš. Jedině formát |
|
Back to top |
|
 |

5896.92 SMM
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 1:15 pm Post subject: |
|
|
vasek m wrote: | Na kartě a v telefonu už má prostě takovej bordel že s tim už nic neuděláš. Jedině formát |
hele kontroluj si svoji kartu a vykasli se na uz davno zapomenute topicy _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|