View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hulvire začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 12:53 pm Post subject: |
|
|
Mne to na MACu nejde (musim si ikonky preniest do founu a v nom na skryte disky) ale na PC by to mnelo ist v pohode. Jestli otvoris skryte disky tak, no problem. _________________ Sony CMD-CD5 -> Sony CMD-J70 -> Nokia 6610i -> EL71v38 NIEorange + SanDisk1GB + !DCA-110? |
|
Back to top |
|
 |
NooB kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 3:10 pm Post subject: ... |
|
|
hulvire wrote: | Stiahni si vyssie cele flexmenu co tu dal Duku, svoje si zalohuj a potom prepis. Mne to stale blblo tiez a uz neblbne! |
Takze tebe idu tie menu bez problemov?Aj napr toto http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/icons/user/176_Vista%20beta1.zip ,ze to mas ako v MS?Lebo ja som uz aj skusal stiahnut to flexmenu od Duku ale vysledok je stale ten isty...Skus pls vyskusat to menu ci ti pojde...Dik |
|
Back to top |
|
 |
hulvire začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 4:12 pm Post subject: |
|
|
Ne ne, ja to myslel tak, ze mne idu menu, ktore si upravim: premenujem jednotlive obr. ikoniek a spolu s adekvatnym main.fs to nakopcim do flex menu. Chova sa to tak, ze ked nakopyrujem main.fs bez ikoniek do flex menu a vyp/zap foun tak mi menu tiez facha v poho ale cele menu je tvorene jednou nejakou nahradnou ikonkou ktora uz je vo fone napevno. Takisto ked vlozim len 9 resp 18 obrazkov tak menu tvoria tie vlozene a ostatok zasa ta nahradna ikona, ale vsetko ide normalne.
Ikonky (neanimovane) co som tu upol ja obsahuju main.fs, ktore MNE facha bezchybne. U animovanych nejde polozka internet, ta vyhodi hlasku.
To menu, ktoreho link si tu dal mi nejde ani ostatne takehoto typu. Ostatne myslim ze skoro ziadne z tych ktore sa daju stiahnut v tej sekcii ti bez upravenia nepojdu. Niekto by musel prerobyt tie *.fs subory.
Skoda ta vista vypada fakt cool  _________________ Sony CMD-CD5 -> Sony CMD-J70 -> Nokia 6610i -> EL71v38 NIEorange + SanDisk1GB + !DCA-110? |
|
Back to top |
|
 |
Ado začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 5:26 pm Post subject: |
|
|
Mne idu vsetky ikony v pohode. Prepisal som tie co ostali po prepaleni fw a ide to. Tu niekde bol aj odkaz na download. |
|
Back to top |
|
 |
NooB kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 7:07 pm Post subject: .. |
|
|
no tak to som chcel vediet Lebo tie tvoje ikony do menu mi idu v pohode ale tie komplet prerobene menu neviem rozbehnut ani jedno...A pritom to fakt vizera super... |
|
Back to top |
|
 |
Manuelc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 5:54 pm Post subject: |
|
|
Hello from Germany
is her anybody, who´s able to upload the original El71 Icons (for branded Phones).
It would be very useful, if anybody could do this.
A big thanks foryour support
PS: A main.fs suitable to the original icons (which refers onto the icons in the data system) would be very nice.
bye |
|
Back to top |
|
 |
hulvire začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 8:09 am Post subject: |
|
|
In this topic (page2 ?) you can find original main.fs from Duku and also somewhere below is whole folder FlexMenu likewise from Duku.
sry 4my eng. _________________ Sony CMD-CD5 -> Sony CMD-J70 -> Nokia 6610i -> EL71v38 NIEorange + SanDisk1GB + !DCA-110? |
|
Back to top |
|
 |
Manuelc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 5:56 pm Post subject: |
|
|
HI
Yes, I know, but if I replace the main.fs in my brandet phone(T-Mobile), only the icon-position changes, but I´ve got the same ugly T-Mobile Icons, so I have to write a main.fs which links onto the orginal-icons placed in the FFS.
This would be the only possibility to change the Icons, without having a DCA-110. Or is there a other way to replace the ugly branded Icons without having a DCA-110 ?
Sry 4 Bad English
bye |
|
Back to top |
|
 |
|