View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jakubsta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 4:04 pm Post subject: dotaz - podsvícení tlačítek S75 |
|
|
Chci se zeptat, svítí vám veškerá tlatíčka na S75 ? Já mám pocit že mám něco s podsvícením, svítí mi jen prostřední řada klávesnice ostře a ty další tlačítka hrozně slabě + tlačítka s obrázkem noty a internetu vedle toho "joisticku" třeba vůbec...máte to taky tak? popřípadě co s tím? a další věc, když se pohybuju joystickem nahoru a dolu, tak mi vždycky zachroustá v reproduktoru...to asi taky nebude standardní, že? |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 4:05 pm Post subject: Re: dotaz - podsvícení tlačítek S75 |
|
|
jakubsta wrote: | Chci se zeptat, svítí vám veškerá tlatíčka na S75 ? Já mám pocit že mám něco s podsvícením, svítí mi jen prostřední řada klávesnice ostře a ty další tlačítka hrozně slabě + tlačítka s obrázkem noty a internetu vedle toho "joisticku" třeba vůbec...máte to taky tak? popřípadě co s tím? a další věc, když se pohybuju joystickem nahoru a dolu, tak mi vždycky zachroustá v reproduktoru...to asi taky nebude standardní, že? |
S75 ma joystick?? asi to mas nejakou vymozenost  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
george.zn začátečník

74.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 4:12 pm Post subject: Re: dotaz - podsvícení tlačítek S75 |
|
|
jakubsta wrote: | Chci se zeptat, svítí vám veškerá tlatíčka na S75 ? Já mám pocit že mám něco s podsvícením, svítí mi jen prostřední řada klávesnice ostře a ty další tlačítka hrozně slabě + tlačítka s obrázkem noty a internetu vedle toho "joisticku" třeba vůbec...máte to taky tak? popřípadě co s tím? a další věc, když se pohybuju joystickem nahoru a dolu, tak mi vždycky zachroustá v reproduktoru...to asi taky nebude standardní, že? |
Ahoj
Ciselny tlacitka + cervene a zel. sluchatko a kontextove tlacitka sviti vsechny a pomerne rovnomerne...
To hudebni a wap nic moc.
V repracku mi nechrousta ;-)
--Jirka _________________ Alcatel OT Easy --> Siemens M35 (+ patche) --> C55 --> M55 (fw.10 + patche) --> M65 (fw.25 + patche)-->S75 (fw.47 + patche) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|