View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miňa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 10:10 am Post subject: t9 pomoc-soubor je nečitelný, S75 SW47,A104,T9 Ig4/0,Patch27 |
|
|
Ahoj Borci
Pomocí kabelu jsem vše natáhl, dle vašich instrukcí a píše mi to, že je soubor nečitelný, píše to i u všech ostatních t9(cizí jazyky) co tam jsou origo.
Možná chybí ještě něco co jsem opomenul v nějakém nastavení nebo snad novej SW nepodporuje t9, byla by to velká škoda i pro poznámky aj.
Díky, že se zabýváte mnou, pro vás jsou to možná prkotiny |
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Feb 11, 2007 11:54 am Post subject: |
|
|
Skus sa pozriet sem, malo by ti to pomoct. Nech ta nemyli EL71. Ja som to skusal s mojou SL75 a islo to. |
|
Back to top |
|
 |
Miňa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 12:54 pm Post subject: |
|
|
caco wrote: | Skus sa pozriet sem, malo by ti to pomoct. Nech ta nemyli EL71. Ja som to skusal s mojou SL75 a islo to. |
No kamo moc tomu nerozumím, ale v každém případě díky |
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Posted: Sun Feb 11, 2007 1:45 pm Post subject: |
|
|
Chapem, si tu novy, aj ja som bol. Teda "po lopate".
Stiahni si tento subor. Prekopiruj si "drc" subory z "\t9\Config\DRM\pre_inst\" do telefonu "\Config\DRM\pre_inst\ " a "ldb" subory z "\t9\Data\System\T9\" do telefonu "\Data\System\T9\". Samozrejme nemusis prekopirovat vsetky, ale len tie t9 ktore potrebujes. Ku kazdemu ldb musis skopirovat aj drc s rovnakym menom. Vypni a zapni telefon, a malo by ti to bezat. |
|
Back to top |
|
 |
Miňa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 3:51 pm Post subject: |
|
|
Ještě nevím jestli pracuji se stejným programem jako ty já to dělám se
Siemens Device,která je součástí origo mobile phone manager, nemám radši stáhnout jinej program pro správu, neotevře mi ty složky co mi říkáš, jinak jsi fakt dobrej, víš já jsem strarší kousek a nějak mi to nepálí díky |
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Posted: Sun Feb 11, 2007 5:36 pm Post subject: |
|
|
Na otvorenie skrytych diskov (CONFIG,CACHE) musis zaviest do telefona SKEY. Navod je tu. Na prenasanie mozes pouzit viac programov, napr. SiMoCo, plugin VSOFS do TC, VNavigator, MPM, ale ani jeden ti neotvori skryte disky, ak nemas zavedeny SKEY.
A co sa tyka (!víš já jsem strarší kousek!), tak to by si sa cudoval!!! |
|
Back to top |
|
 |
Miňa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 5:55 pm Post subject: |
|
|
No mě je 40 a telefon mám v záruce, před 2 dny se mi vrátil, nechal jsem si přehrát SW to jsou kroky, kdy bych o záruku přišel, no ale znova to tam posílat nechci, nabízeli mi místo S 75 SE K 750i já to nevzal, protože nedám na Si dopustit jsem prostě siemensák, ale taková zakladní věc jako je t9 to je věc, ona tam je,ale spustit nejde tak zatím dík za ochotu do takovýho kroku mám strach se pustit abych o záruku nepřišel |
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Posted: Sun Feb 11, 2007 6:26 pm Post subject: |
|
|
Ano tie kroky su len pre skusenejsieho. Ja mam SL75 tiez v zaruke a myslim si, ze by som ho dal do povodneho stavu v pripade reklamacie. Dva roky som sa vrtal do CX65. Tak som sa uz nieco naucil, samozrejme s pomocou SIEMENSMANIE a ostatnych prispievatelov. Preto som ostal verny SIEMENSu a rad pomozem inym. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|