clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CT65 jako modem

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CT65 jako modem

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
GTi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 10:29 pm    Post subject: CT65 jako modem Reply with quote

Chtel bych se zeptat, jestli by tenhle telefon fungoval pres kabel jako modem na noteboku pro obcasne pripojeni k internetu, nebo posilani e-mailů. Jinak jeste jeden dotaz: Jaka by byla pripadna rychlost pripojeni a jak je to s uctovanim u T-mobile za pripojeni?
Back to top
View user's profile Send private message
cizmarjirka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 19, 2007 5:33 pm    Post subject: Re: CT65 jako modem Reply with quote

Já bych se chtěl zeptat jak to mám udělat když jsem si dal přes USB kabel na siemens c65 frimware z cx 65 a nechce se mi zapnout nevím co s tím.prosím napište na mail komarecek12@seznam.cz
Back to top
Moucha
čestný člen
čestný člen

60.08 SMM
PostPosted: Mon Feb 19, 2007 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

Ses ve spatnym topicu ale nevadi, to bude tim ze C65 je hardwarove jina nez CX65, proto ti to nejde

GTi wrote:
Chtel bych se zeptat, jestli by tenhle telefon fungoval pres kabel jako modem na noteboku pro obcasne pripojeni k internetu, nebo posilani e-mailů. Jinak jeste jeden dotaz: Jaka by byla pripadna rychlost pripojeni a jak je to s uctovanim u T-mobile za pripojeni?

Zkus si stahnout MPM a tam si nastavit modem

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sentello
táta fóra
táta fóra

6613.08 SMM
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 8:19 am    Post subject: Reply with quote

No CT65 a C65 jsou tytez telefony, oficialne nemaji mit modem ale jde to u nich vim to z vlastnich skusenosti a ozkousel jsem to na DCA510 i DCA540 jde to rychlost je docela slaba nebot ten telefon disponuje jen GPRS takze te to pusti max na 50kb\s zalezi na siti.... No a pokad jde o ten T-mobile tak uctuje za kazdy kilobajt mam za to ze 0,06kc. Existuje neco jako neomezeny internet za 850kc pokad by jsi zvolil TWIST a u palsalu je to nejakejch 650kc na mesic. wink Radeji se poptej
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
janhalmo
postrach fóra
postrach fóra

61.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 23, 2007 1:37 am    Post subject: Re: CT65 jako modem Reply with quote

cizmarjirka wrote:
Já bych se chtěl zeptat jak to mám udělat když jsem si dal přes USB kabel na siemens c65 frimware z cx 65 a nechce se mi zapnout nevím co s tím.prosím napište na mail komarecek12@seznam.cz

Musis si stiahnut zase fullflash c65 a x65 flasher spustis x65 flasher das conect navolis write flash zvolis si subor s fullflashom potom spustis papua utils najlepsie 0.6.7 cz das zalozku flash zaskrtnes PAUZA a OCISTA BCORE a vyplnit telefon by sa mal zapnut ak ti to po tomto nespusti tak das PAUZA NOVY MASTER a NOVY BCORE
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum