View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
GTi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 10:29 pm Post subject: CT65 jako modem |
|
|
Chtel bych se zeptat, jestli by tenhle telefon fungoval pres kabel jako modem na noteboku pro obcasne pripojeni k internetu, nebo posilani e-mailů. Jinak jeste jeden dotaz: Jaka by byla pripadna rychlost pripojeni a jak je to s uctovanim u T-mobile za pripojeni? |
|
Back to top |
|
 |
cizmarjirka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 5:33 pm Post subject: Re: CT65 jako modem |
|
|
Já bych se chtěl zeptat jak to mám udělat když jsem si dal přes USB kabel na siemens c65 frimware z cx 65 a nechce se mi zapnout nevím co s tím.prosím napište na mail komarecek12@seznam.cz |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 5:34 pm Post subject: |
|
|
Ses ve spatnym topicu ale nevadi, to bude tim ze C65 je hardwarove jina nez CX65, proto ti to nejde
GTi wrote: | Chtel bych se zeptat, jestli by tenhle telefon fungoval pres kabel jako modem na noteboku pro obcasne pripojeni k internetu, nebo posilani e-mailů. Jinak jeste jeden dotaz: Jaka by byla pripadna rychlost pripojeni a jak je to s uctovanim u T-mobile za pripojeni? |
Zkus si stahnout MPM a tam si nastavit modem _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
Sentello táta fóra

6613.08 SMM
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 8:19 am Post subject: |
|
|
No CT65 a C65 jsou tytez telefony, oficialne nemaji mit modem ale jde to u nich vim to z vlastnich skusenosti a ozkousel jsem to na DCA510 i DCA540 jde to rychlost je docela slaba nebot ten telefon disponuje jen GPRS takze te to pusti max na 50kb\s zalezi na siti.... No a pokad jde o ten T-mobile tak uctuje za kazdy kilobajt mam za to ze 0,06kc. Existuje neco jako neomezeny internet za 850kc pokad by jsi zvolil TWIST a u palsalu je to nejakejch 650kc na mesic. Radeji se poptej _________________ ->Alcatel OT Club db, C35i, N3310, N3410, S45i, CTSL65, 2x S75, SXG75, HTC Touch Pro (Raphael)
->SE K750i
->ZTE Blade  |
|
Back to top |
|
 |
janhalmo postrach fóra

Joined: 25 Jun 2006 Posts: 73 Location: horne smerovce tupa 120
61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 1:37 am Post subject: Re: CT65 jako modem |
|
|
cizmarjirka wrote: | Já bych se chtěl zeptat jak to mám udělat když jsem si dal přes USB kabel na siemens c65 frimware z cx 65 a nechce se mi zapnout nevím co s tím.prosím napište na mail komarecek12@seznam.cz |
Musis si stiahnut zase fullflash c65 a x65 flasher spustis x65 flasher das conect navolis write flash zvolis si subor s fullflashom potom spustis papua utils najlepsie 0.6.7 cz das zalozku flash zaskrtnes PAUZA a OCISTA BCORE a vyplnit telefon by sa mal zapnut ak ti to po tomto nespusti tak das PAUZA NOVY MASTER a NOVY BCORE |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|