View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
audy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 7:41 pm Post subject: sl 65 nechce se připojit k PC |
|
|
Cao pánové tak díky za rady ohledně flex kabelu na sl65 nestálo to 1000,- ani 1500,- v servisu, jen pouze 100,- Kč za nový kabel a trochu trpělivosti. Jenže teď mám nový problém, když nahraji orig.CD s managerem a mám kabel ne kterém prodejce udává, že komunikuje s řadou sl55 a sl65 a připojím sl 65 tak mi to vyhodí, že telefon není připojen a chybové hlášení - Chyba v ověřování platnosti schéma. Pattern constraint failed. The attribute "ID" has an invalid value according to its data type. Anglicky moc neumím tak nevím vo co go. Při připojení sl 55 to jde bez problémů. Díky za radu. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 8:09 pm Post subject: Re: sl 65 nechce se připojit k PC |
|
|
audy wrote: | Cao pánové tak díky za rady ohledně flex kabelu na sl65 nestálo to 1000,- ani 1500,- | vsak ja som Ti pisal ze to bude stat 100kc  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|