clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - jak předělat C65ku

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

jak předělat C65ku

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
eXMarty
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 7:32 am    Post subject: jak předělat C65ku Reply with quote

Ahoj lidi, předem porsim nebičujte mě ;-)
koupil sem si teď C65 a měl bych pár dotazů - snad mi je odpustíte:
Ten mobil co sem koupil asi není určenej přímo přo českej trh, na krabici je přelepka TELENOR, v nabídce mám jako internet popsaný ENTRY a dál .. např T9 tam v češtině není.
Je nějakej způsob jak z toho udělat telefónek operátorem nedotčenej .... protže mám třeba taky na levý dialogový klávese právě to "ENTRY" - čímž se mi sustí prohlížeč a nedá se to přenastavit. Jo taky bych měl dotaz jestli se nějak nedá předefinovat co má dělat ta klávesa pod jystickem. A jak jedna otázka ze který asi vyrostete : SERVISNÍ KABEL - jsou nějaký různý typy kabelů? Jako jestli je třeba nějakej ořezanej s kterým jde jenom nahrávat do founu třeba obrázky, a nějakej jinej s kterým se dá dělat všechno jak tu píšete?
Ještě jednou sry za tak stupidní otázky, ale doufám že mi v začátcích pomůžete - já se snad zorientuju rychle a pak budu radit i dál aby Vás už neotravovali takový lamy jako sem teď já
Předem díkes
Back to top
View user's profile Send private message
Wishmaster
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 9:09 am    Post subject: Reply with quote

Všechno je tu ve článcích - většinu úprav operátora odstraníš pomocí obnovy disku - článek "Obnova standardního obsahu disku telefonů x65". Předtím si zálohuj věci, co si chceš nechat. Funkce kláves změníš přes program DSE.
Kabel je servisní nebo datový - přes servisní jde vše, přes datový jen kopírování věcí.

FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50
Back to top
janhalmo
postrach fóra
postrach fóra

61.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 23, 2007 4:40 am    Post subject: Re: jak předělat C65ku Reply with quote

eXMarty wrote:
Ahoj lidi, předem porsim nebičujte mě ;-)
koupil sem si teď C65 a měl bych pár dotazů - snad mi je odpustíte:
Ten mobil co sem koupil asi není určenej přímo přo českej trh, na krabici je přelepka TELENOR, v nabídce mám jako internet popsaný ENTRY a dál .. např T9 tam v češtině není.
Je nějakej způsob jak z toho udělat telefónek operátorem nedotčenej .... protže mám třeba taky na levý dialogový klávese právě to "ENTRY" - čímž se mi sustí prohlížeč a nedá se to přenastavit. Jo taky bych měl dotaz jestli se nějak nedá předefinovat co má dělat ta klávesa pod jystickem. A jak jedna otázka ze který asi vyrostete : SERVISNÍ KABEL - jsou nějaký různý typy kabelů? Jako jestli je třeba nějakej ořezanej s kterým jde jenom nahrávat do founu třeba obrázky, a nějakej jinej s kterým se dá dělat všechno jak tu píšete?
Ještě jednou sry za tak stupidní otázky, ale doufám že mi v začátcích pomůžete - já se snad zorientuju rychle a pak budu radit i dál aby Vás už neotravovali takový lamy jako sem teď já
Předem díkes

najlepsie je cely telefon preflashovat
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum