View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
eXMarty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 7:32 am Post subject: jak předělat C65ku |
|
|
Ahoj lidi, předem porsim nebičujte mě ;-)
koupil sem si teď C65 a měl bych pár dotazů - snad mi je odpustíte:
Ten mobil co sem koupil asi není určenej přímo přo českej trh, na krabici je přelepka TELENOR, v nabídce mám jako internet popsaný ENTRY a dál .. např T9 tam v češtině není.
Je nějakej způsob jak z toho udělat telefónek operátorem nedotčenej .... protže mám třeba taky na levý dialogový klávese právě to "ENTRY" - čímž se mi sustí prohlížeč a nedá se to přenastavit. Jo taky bych měl dotaz jestli se nějak nedá předefinovat co má dělat ta klávesa pod jystickem. A jak jedna otázka ze který asi vyrostete : SERVISNÍ KABEL - jsou nějaký různý typy kabelů? Jako jestli je třeba nějakej ořezanej s kterým jde jenom nahrávat do founu třeba obrázky, a nějakej jinej s kterým se dá dělat všechno jak tu píšete?
Ještě jednou sry za tak stupidní otázky, ale doufám že mi v začátcích pomůžete - já se snad zorientuju rychle a pak budu radit i dál aby Vás už neotravovali takový lamy jako sem teď já
Předem díkes |
|
Back to top |
|
 |
Wishmaster badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:09 am Post subject: |
|
|
Všechno je tu ve článcích - většinu úprav operátora odstraníš pomocí obnovy disku - článek "Obnova standardního obsahu disku telefonů x65". Předtím si zálohuj věci, co si chceš nechat. Funkce kláves změníš přes program DSE.
Kabel je servisní nebo datový - přes servisní jde vše, přes datový jen kopírování věcí. _________________ Alcatel OT Club -> OT 302 -> Siemens MT50 -> CX65
FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50 |
|
Back to top |
|
 |
janhalmo postrach fóra

Joined: 25 Jun 2006 Posts: 73 Location: horne smerovce tupa 120
61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 4:40 am Post subject: Re: jak předělat C65ku |
|
|
eXMarty wrote: | Ahoj lidi, předem porsim nebičujte mě ;-)
koupil sem si teď C65 a měl bych pár dotazů - snad mi je odpustíte:
Ten mobil co sem koupil asi není určenej přímo přo českej trh, na krabici je přelepka TELENOR, v nabídce mám jako internet popsaný ENTRY a dál .. např T9 tam v češtině není.
Je nějakej způsob jak z toho udělat telefónek operátorem nedotčenej .... protže mám třeba taky na levý dialogový klávese právě to "ENTRY" - čímž se mi sustí prohlížeč a nedá se to přenastavit. Jo taky bych měl dotaz jestli se nějak nedá předefinovat co má dělat ta klávesa pod jystickem. A jak jedna otázka ze který asi vyrostete : SERVISNÍ KABEL - jsou nějaký různý typy kabelů? Jako jestli je třeba nějakej ořezanej s kterým jde jenom nahrávat do founu třeba obrázky, a nějakej jinej s kterým se dá dělat všechno jak tu píšete?
Ještě jednou sry za tak stupidní otázky, ale doufám že mi v začátcích pomůžete - já se snad zorientuju rychle a pak budu radit i dál aby Vás už neotravovali takový lamy jako sem teď já
Předem díkes |
najlepsie je cely telefon preflashovat |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|