View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
paula.x kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:37 am Post subject: muze novy SW delat problemy s javou? |
|
|
chtela sem si hodit oskarek nebo absolut sms do mobilu,ale kdyz uz to tam mam a chci to otevrit,tak mi to napise "soubor nenalezen".. driv se tam neco bez problemu hodila,nemuze to byt novym SW?driv sem mela 12,ted 43 na c65 |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:06 am Post subject: Re: muze novy SW delat problemy s javou? |
|
|
paula.x wrote: | chtela sem si hodit oskarek nebo absolut sms do mobilu,ale kdyz uz to tam mam a chci to otevrit,tak mi to napise "soubor nenalezen".. driv se tam neco bez problemu hodila,nemuze to byt novym SW?driv sem mela 12,ted 43 na c65 |
Nemáš náhodou všechny java aplikace ve stejné složce? Vím, že tohle přesně to dělalo když bylo hodně aplikací v jedné složce, kdyby jo, tak si dej aplikace do podložek, v menu se ti zobrazí jméno složky s ikonou toho programu, takže je to vlastně to samé, ale větší pořádek a samozřejmě fuknčnost _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
janhalmo postrach fóra

Joined: 25 Jun 2006 Posts: 73 Location: horne smerovce tupa 120
61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 4:42 am Post subject: Re: muze novy SW delat problemy s javou? |
|
|
paula.x wrote: | chtela sem si hodit oskarek nebo absolut sms do mobilu,ale kdyz uz to tam mam a chci to otevrit,tak mi to napise "soubor nenalezen".. driv se tam neco bez problemu hodila,nemuze to byt novym SW?driv sem mela 12,ted 43 na c65 |
nemusi ale moze |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|