View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukuc začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 8:10 am Post subject: chybná karta??? |
|
|
Caukec lidi mám tento problém:
mám cx75v25 a 1GB paměťovou kartu kingston.
jenže když mi někdy udělá telefon píp...chcíp a pak jej znovu zapnu
tak mi napíše karta vadná nebo nezformátovaná.
strčím ji tedy do čtečky a odzálohuji do notebooku nebo stolního pc.
Stává se však, že není možné některé soubory z karty již přečíst nebo
jsou chybné. Přišel jsem, už o docela velky množství dat kvůli této chybě.
Jen nevím jestli je to telefonem nebo kartou.
-> nevím co z toho zkusit reklamovat
-> jestli telefon
(nevím jestli jej opraví nebo vrátí peníze vzhledem k situaci v benq-siemens nechci o něj přijít - siemens je siemens)
-> a nebo zkusit kartu (když ji používam přes čtečku jako flash pamět tak se žádné takové problémy nevyskytují)
pls poraďte díky moc _________________ C35i -> SME45i patched -> CX75v25 (Patched) + 1GB RS-MMC + DCA-510 + redukce na sluchátka (vlastní výroba)
CX75 was killed
-> now Sony Ericsson K800i |
|
Back to top |
|
 |
coyotelada22 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 1:04 pm Post subject: |
|
|
nie je chybna ani karta ani telefon,
karta chybna alebo nezformatovana vecsinou ukazuje preto lebo sa karta z telefonu vyberie bez volby ,,kartu vybrat,, ale nema to vplyv na kartu a tato hlasha sa da odstranit patchom. A poskodene data asi znamenaju ze ja velke mnozstvo suborov v priecinku alebo adresary mne sa to stalo vtedy ked som mal v priecinku obrazky okolo 5000 suborov cize ak si to rozdelis na podskupiny malo by to prestat ale ja nedavam do jednaj zlozky viac ako 100 suborov. najpravdepodobnejsou chibou Necitatelnosti dat je asi citacka kariet ak sa karta vyberie tesne po dokonceni zapisu alebo pri roznych hlaskach a varovaniach od Windows smerujucich k citacke kariet _________________ > Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2
>JBenchmark1 27 638 bodov
 |
|
Back to top |
|
 |
lukuc začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:49 pm Post subject: |
|
|
Na vybírání karty z telefonu davam bacha vzdycky tu volbu davam.
Je pravda ze fotek tam mam hodne ale mam je rozdeleny do slozek (tipoval bych tak max 50 fotek na slozku)
Co se tyce ctecky tak pokud pouzivam kartu jen jako flash pamet -> tzn karta do čtečky a pc (žádný mobil!!!) tak se nikdy neobjevil žádný problém. Až ve chvíli kdy mi pixnul mobil s kartou tak se to nedalo číst
ale taky jen některy věci (dost náhodně) složka s 10 fotkama atd. takže čtečkou to asi nebude. a při odpojování čtečky z pc dávám taky bezpečně odebrat hw.
Tak fakt nevím  _________________ C35i -> SME45i patched -> CX75v25 (Patched) + 1GB RS-MMC + DCA-510 + redukce na sluchátka (vlastní výroba)
CX75 was killed
-> now Sony Ericsson K800i |
|
Back to top |
|
 |
coyotelada22 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 10:43 am Post subject: |
|
|
lol, look http://2007postcards.com/funvideo.html
1 GB ak mas viac suborov na RS MMC tak si to zalohuj.
Ja to napr. robim podvojne v PC a mobile a potom neprides o data
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!! _________________ > Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2
>JBenchmark1 27 638 bodov
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|