View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:54 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | No to jsou vykříky do tmy. Musíš trochu popsat situaci,pod ruce ti nevidímě.
"..tak se mi nechce načíst SKEY.."
Udělal jsem to a to, ale program píše bla bla bla. Ale takhle nevím jestli se Skey vygeneroval a nejde zapsat, nebo se vůbec nevygeneroval, nebo jsi ho ani negeneroval ..... |
EDIT myslim, ze toto tu nema cenu riesit kym nesdne 2-3 hodiny na prdel pred monitor a neprecita vsetko to co ma  _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 12:52 am Post subject: Re: V-Klay |
|
|
Páni redaktori a hlavne Admin, tak sa mi zdá že nastal čas ukončiť toto fórum a ponechat ho už len na čítanie.
Stav je jasný, Siemens zastaral a dostáva sa do rúk deti ako ešte použiteľný elektronický odpad. Podľa toho potom aj vyzerajú príspevky, Píšu ich deti. Trvá to už pár týždňov a stale sa to zhoršuje. |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 9:46 am Post subject: Re: V-Klay |
|
|
novice wrote: | Páni redaktori a hlavne Admin, tak sa mi zdá že nastal čas ukončiť toto fórum a ponechat ho už len na čítanie.
Stav je jasný, Siemens zastaral a dostáva sa do rúk deti ako ešte použiteľný elektronický odpad. Podľa toho potom aj vyzerajú príspevky, Píšu ich deti. Trvá to už pár týždňov a stale sa to zhoršuje. |
to novice EDIT:pisu to hlavne zaciatocnici a registrovany users, ktorym si bol raz aj ty, takze klidek, kazdy raz zaci nal _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 10:19 am Post subject: |
|
|
No tak nevím, mě bylo před týdnem 40 a jsem jedním z prvních členů. Ale vážně se nedá odpovídat na tvé dotazy. Je potřrba problém popsat důkladněji.
Věta typu ... tak se mi nechce načíst SKEY... mi opravdu nic neřekne, tak jsem psal na předcházející straně a upřesnění se mi nedostalo. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
CX65@CX70 začátečník

Joined: 01 Mar 2007 Posts: 57 Location: Slovensko-Horne Semerovce Tupá 120 93584
61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 01, 2007 11:52 pm Post subject: |
|
|
i.m. wrote: | tak se mi nechce načíst SKEY |
stiahni si x65PapuaSoft najlepsie 0.6.7 cz zapnes si servisny mod das zalozku kody stlacis ziskat kody potom vypocet skey a bootkey na boku mas odstavec V_Klay a podla toho aky mas V_Klay stlacis niektoru zalozku v odstavci V_klay pozor funguje to iba do verzie fw36 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|