View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
brent kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 4:47 pm Post subject: S81 DRSNÁ Realita |
|
|
Pozor na S81 hezký telefon co nic neumí a má problém se synchonizací PC. BT s PC je pouze pro modem, synchr. ani data neumí "pouze přes USB a obrátí jm. příjm. a načte pouze 2 tel. čísla bez možnosti cokoli nastavit". Dále popis telefonu na tomto serveru je v hrubém rozporu se skutečností "redakce spec. Pan Zeman na toto byl upozorněn 22.09.2006" a nic dodnes pro nápravu neudělal mimo zaslaného mailu mi za nic nemůžem údaje dodal výrobce. Koupi si dvakrát zvažte, můj cca 3 roky starý Gigaset SL100 toho s PC umí výce, a to je na dnešní GSM telefon hodně málo. |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 4:55 pm Post subject: |
|
|
hmm, nebude to tim mezi zidly a klavesnici?
kdyz to se siemensem umis, jde vsecko.
Ale jako telefon to nemusi byt zazracnej... ja jak na nej koukam vypada obstojne. data tady v info o telefonech vychazi z informaci vyrobce a z reality... v cem se konkretne neshoduji?
Myslim ze pokud vas telefon neni OK, pomuze reklamace, rozhodne za to nemuze nikdo odsud ze siemensmanie. |
|
Back to top |
|
 |
brent kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 5:29 pm Post subject: |
|
|
hlasové vytáčení - Neumí
hlasové ovládání - Neumí
diktafon- Neumí
Bluetooth - mouze pro modem a některá HF. "v tel není vůbec nastavení profilu pro HF"
Těch rozdílů je ještě výce. viz.: http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_130878_0_view%253Atechdata_spec%253A0_ab%253A0_clr%253A0_clrNum%253A1,00.html
Synchonizace končí běžně chybou "toto je problém 2PC a 1NBK", opakované synchronizace vytvoří duplicitní položky, Synchonizuje pouze Jméno, Příjmení, Tel. Mob. Tel domů. + mail "Max 2 čísla" na firmu, fax atd. zapomeňte. Adresář po synchronizaci je řazen Jméno-Příjmení "pokud to chceš klasicky Príjm-Jméno musíš v OUTLOOKU údaje obrátit" Na soft Mob-Phon-Men. zapomeň nyní PC Suite Tool bez jakékoliv mořnosti cokoliv nastavit. Pokud vte o soft pro s81 byl bych vděčen. Na řadě S jsem odkojen, telefony měli drobné mouchy, ale byly v pohodě. Nyní jsem poprvé zklamán. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 6:19 pm Post subject: |
|
|
Chyba sa mohla stat pri zadavani udajov,tie 3 veci som zmenil. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 7:16 pm Post subject: |
|
|
Mno co bys čekal od Ben-Kvé  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
DJDMX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 3:53 pm Post subject: |
|
|
Hm, tak ja bych se docela hadal
Mam tenhle mobajl uz nakej ten tyden a zatim bez problemu Synchronyzace (jestli se prenos medii, sms, kalendare a kontaktu da nazvat synchronizaci) s PC ujde. Je toho malo, ale co chces od toho mobilu? Je to jeste novacek Casem jiste vyjde soft, kterej tohle podporovat bude
Btw Bluetooth mi facha zatim kompletne (jeste jsem nezkousel hrani her, bo zadnou takovou nemam ) |
|
Back to top |
|
 |
jay.hp začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 07, 2007 9:50 pm Post subject: |
|
|
Mam tenhle telefon a musim říct že sem docela spokojenej. Ze synchronizací zkušenosti nemam páč sem jí ještě nevyužil, používam jenom velkokap. zařízení. Bluetooth mi taky šlape v pohodě ale pár věcí mi na tom mobilu schází např. to že nejde instalovat java přes PC (teda aspoň sem zatim nepřišel jak na to..neví někdo??) nebo že nejdou zvětšovat obrázky a fotky na displeji a nebo třebo to že filesystem nepodporuje složky..ale jinak si myslim že je to v pohodě fon... |
|
Back to top |
|
 |
jaqui kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 6:48 am Post subject: |
|
|
tak mám tento telefon první den a musím říct, že s displejem atd. jsem spokojený, ovšem má docela dost much. uvedu ty, na které jsem zatím narazil.
U sms neukazuje počet napsaných znaků, jen při odesílání vám to napíše (pokud překročím délku 1 zprávy), jestli chcete odeslat 2 zprávy.
U budíku nejde nastavit opakování, resp. jsem si toho nikde nevšimnul, ale když ráno budík zvonil, tak na levé klávesy byla možnost odložit, na pravé ukončit.
Při focení nejde zoomovat, pouze nastavovat hladinu kontrastu. Při natáčení videa zoomovat jde.
Dneska věřím, že se dostanu na další věci, tak pak napíšu.
takže sinchronizace kontaktů a záloha přes kabel proběhla v pohodě.
Instalace java her a aplikací přes kabel nemožné, takže jsem docela zklamaný a telefon prý nepodporuje APN, takže kompletní připojení přes prohlížeč pouze přes WAP...tzn. horentní sumy  _________________ Nokia 1610, Nokia 3110, Motorola 3888, Nokia 3110, Sie ME45, Sie SX1, Motorola Razr V3, Sie SX1, BQ-Sie S81 |
|
Back to top |
|
 |
Gibuk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|