clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 04, 2007 10:18 pm    Post subject: Reply with quote

Vít Volšička wrote:
mám problém-dnes ráno jsemsi pustil muziku ro repráčku a ten divně hrál-nejspíše je v něm něco uvolněného, protože tam něco chrastí při zatřepání...telefon mi nespadl, myslíte, že mi uznají záruku? Myslíte že vadí, když mám v telefonu zaveden SKEY?

Stalo se mi to něco podobného, repráček napřed jen chraptěl a pak se úplně odmlčel - reklamaci uznali a kupodivu (vzhledem k tomu co se děje v benq-siemens) to i opravili.
Co se týče SKEY a patchů - raději jsem to všechno před opravou vyházel. Na odstranění SKEY jsem ale zapomněl a a měl jsem asi kliku, že mi nic neřekli - prý je to důvod pro zrušení záruky. Každopádně když se mi mobil po pár dnech vrátil opravený, SKEY už zavedený nebyl.

Shaker25
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 05, 2007 10:47 am    Post subject: Reply with quote

Zdravim, nevim jestli se tu neresilo ale nechce se mi procitat vsech 147 stranek. Ale pri sledovani videa na S75 fw31 se mi stava ze se mi sekne obraz. Vyresil by to novejsi fw? Nebo nevite cim to je diky.

Dale mi jeste nefunguje pripojeni na Operu mini. Vse mam nastaveny podle T-Mobajlu a i jsem se jednou dokonce pripojil ale od te doby nic. S nastavenim jsem od toho jedinyho pripojeni nehybal. Kde by mohl byt problem?
Back to top
View user's profile Send private message
Fandysafr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 05, 2007 11:21 am    Post subject: Siemens S75 Reply with quote

Ahoj lidi. Moc vás prosím. Siemens S75 mám 3 měsíce a před několika týdny mi přestal fungovat budík. Je aktivován, ale nezazvoní. Nový firmware přehrát neumím. A ještě jedna drobnost-když natáčím video, tak mi jde stále rychleji obraz než zvuk. Když jsem to video přehrál v PC, dopadlo to úplně stejně. To Sony Ericsson nedělal. Nevíte jak tomu pomoci???? Mám Firmware 35. P.S.-Jinak se nemůžu na nic stěžovat. MP3 hraje jako víno, SMS, volání...no prostě ukázkový mobil. Lepší mobil pro mne snad ani neexistuje. Předem strašně děkuju za odpoěď.
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

98063.28 SMM
PostPosted: Mon Mar 05, 2007 12:34 pm    Post subject: Reply with quote

Budeš musieť spraviť to čo nevieš Think , stačí mať DCA-510 a prečítať návod na update FW wink
View user's profile Send private message Send e-mail
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 05, 2007 1:49 pm    Post subject: Re: s75-snižující se paměť na mms Reply with quote

kuli105 wrote:
Mám menší problém-při koupi telefonu byla paměť na mms 1MB a nyní mám už jen 0,47. Nemám uložené žádné mms,sms,emaily ani v archivu ani normálně v telefonu. Zkoušel jsem nalézt problém přes PC a kabel,ale nic. Poradí někdo? Think

Je to celé divné. Zdá se, že S75 hospodaří s pamětí pro MMS, emaily a obecně pro archiv zpráv poněkud nehospodárně. Smazal jsem pár MMS o velikosti řádově desítek kb a paměť se uvolnila na z cca 0.8 na 0.94 MB. To co chybí do 1MB, jsou SMS, které mají celkem velikost tak možná 10-20kb.

Štěp@
badatel
badatel

25.94 SMM
PostPosted: Mon Mar 05, 2007 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

Tak u S75 se mi skutečně zahřívá akumulátor když s ní dělám něco složitějšího (přehrávám video a tak). Musím co nejrychlejc splašit kabel abych mohl přeinstalovat firmware.

Další problém je, že mi už 3x přišla SMS s textem "neplatná zpr." nic víc. Přišlo to od dvou různých lidí, nevíte co se děje?

C35i => C65 => S75
Back to top
krrttek
badatel
badatel

1.50 SMM
PostPosted: Mon Mar 05, 2007 6:34 pm    Post subject: Reply with quote

2 Bluespirit: Embarassed bohužel nevím jak odstranit SKEY, telefon mám z druhé ruky a ještě jsem sním nic nedělal, až o jarních prázdninách jsem chtěl přehrát si fw aj....dá se nějak SKEY zazálohovat a poté vymazat? Sorry za blbý otázky, ale je to už hodně dávno, co jsem si pročítal tohle fórum a nemám čas to pročítat znova Sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

98063.28 SMM
PostPosted: Mon Mar 05, 2007 6:53 pm    Post subject: Reply with quote

Ak sa nemýlim tak v PU najprv v záložke Nastavenia nastavíš COM port dáš Service mode, potom vojdeš do záložky kódy a dáš Odebrat SKEY
View user's profile Send private message Send e-mail
Fandysafr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 7:42 am    Post subject: Reply with quote

A chci se ještě zeptat. Ten z vás kdo má firmare 47, může mi prosím říci jestli je rozdíl mezi firmware 47 a 35 velký??? Funguje natáčení videí v pohodě?(např.zvuk jde rychleji než obraz...). Můžete mi prosím říci jaké má větší klady??? Já jsem s 35 spokojen, jen mě mrzí to zmiňované video a budík. Jinak jsem na Siemensu odkojen...již od 12 mám stále Siemens a nemůžu si stěžovat.
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 8:14 am    Post subject: Reply with quote

Vít Volšička wrote:
2 Bluespirit: Embarassed bohužel nevím jak odstranit SKEY, telefon mám z druhé ruky a ještě jsem sním nic nedělal, až o jarních prázdninách jsem chtěl přehrát si fw aj....dá se nějak SKEY zazálohovat a poté vymazat? Sorry za blbý otázky, ale je to už hodně dávno, co jsem si pročítal tohle fórum a nemám čas to pročítat znova Sad

Já jsem si SKEY vygeneroval a posléze zavedl pomocí java aplikace bsReader a programu x65flasher verze 2.102. Tím jde SKEY z mobilu i odstranit.
Případné dotazy přes email wink

sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 3:07 pm    Post subject: Reply with quote

Fandysafr wrote:
A chci se ještě zeptat. Ten z vás kdo má firmare 47, může mi prosím říci jestli je rozdíl mezi firmware 47 a 35 velký??? Funguje natáčení videí v pohodě?(např.zvuk jde rychleji než obraz...). Můžete mi prosím říci jaké má větší klady??? Já jsem s 35 spokojen, jen mě mrzí to zmiňované video a budík. Jinak jsem na Siemensu odkojen...již od 12 mám stále Siemens a nemůžu si stěžovat.

rozdiel je prave v praci s mulimediami - a samozrejme v stabilite

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
nerow
tuner
tuner

8011.36 SMM
PostPosted: Sun Mar 11, 2007 10:47 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem si objednal z mobilkuryru konecne S75.Obaval jsem se toho, ze novou ji už nesezenu, takže už netrpelive ocekavam, kdy ji budu mit doma.V baleni je 128MB karta, nebo ne?
Ovelord
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 11, 2007 10:53 am    Post subject: Reply with quote

nerow wrote:
Tak jsem si objednal z mobilkuryru konecne S75.Obaval jsem se toho, ze novou ji už nesezenu, takže už netrpelive ocekavam, kdy ji budu mit doma.V baleni je 128MB karta, nebo ne?

No mela by tam bejt ,to mas docela stesti ze si ji sehnal.Ja ji shanel asi pred 3 mesici ale nesehnal. Ze prej sou uz vyprodany Confused Confused

nerow
tuner
tuner

8011.36 SMM
PostPosted: Sun Mar 11, 2007 10:58 am    Post subject: Reply with quote

I to je mozny, ale tak at maj aspon u ty S75 napsany, ze ji už nemaj.Hned zitra tam zavolam, jestli ji maji.
krrttek
badatel
badatel

1.50 SMM
PostPosted: Sun Mar 11, 2007 11:00 pm    Post subject: Reply with quote

potřeboval bych s někým mluvit přes icq, mám zajímavé problémy s S75 a jsem bez zkušeností....např. mám odemčeny skryté disky ale Papua Utils 0.6.7 mihlásí, že nemám zavedený skey...moje icq je 469-550-725
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 163, 164, 165  Next
Page 147 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum