View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Phile začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:23 am Post subject: Nahrávání témat do x65 |
|
|
Mám takovej malej problém a tím i dotaz.
Nevíte někdo, jak se dají "user friendly" nahrát do x65 témata?
Já to zatím dělám tak, že příslušný soubory témat nahrávám do podadresářů (dle názvu témata) v adresářích Animations, Sounds, Pictures atd. Což je dost blbý. V M55 jsem nahrál jej jeden soubor a bylo to. Jelikož si myslím, že nejsou v Siemensu zas až tak blbý, tak bude chyba asi na mý straně přijímače.
Kdybyste někdo znal lepší cestu, tak mu budu moc vděčen. _________________ M65 fw. 08 -> 12 -> 16 -> 25 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:22 pm Post subject: Re: Nahrávání témat do x65 |
|
|
Phile wrote: | Mám takovej malej problém a tím i dotaz.
Já to zatím dělám tak, že příslušný soubory témat nahrávám do podadresářů (dle názvu témata) v adresářích Animations, Sounds, Pictures atd. Což je dost blbý. V M55 jsem nahrál jej jeden soubor a bylo to. Jelikož si myslím, že nejsou v Siemensu zas až tak blbý, tak bude chyba asi na mý straně přijímače.
Kdybyste někdo znal lepší cestu, tak mu budu moc vděčen. |
Nahrát .sdt soubor do adresáře Themes a spusit, mobil už si to rozbalí. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Phile začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:58 pm Post subject: Re: Nahrávání témat do x65 |
|
|
busch wrote: | Phile wrote: | Mám takovej malej problém a tím i dotaz.
Kdybyste někdo znal lepší cestu, tak mu budu moc vděčen. |
Nahrát .sdt soubor do adresáře Themes a spusit, mobil už si to rozbalí. |
A .... ono to tak jde.
Ted si připadám jako ...
Dík. _________________ M65 fw. 08 -> 12 -> 16 -> 25 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:27 pm Post subject: |
|
|
Gas wrote: | a ked mam dajme tomu temu,ktora je zbalena a po rozbaleni je tam mnoho suborov,to mam nahrat zbalene do mobilu? |
pokud má twn soubor príponu .sdt tak jo,ale to pochybuju.tak že to musíš rozbalit a nadrát do jednotliuvých adresářů.... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:36 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | Gas wrote: | a ked mam dajme tomu temu,ktora je zbalena a po rozbaleni je tam mnoho suborov,to mam nahrat zbalene do mobilu? |
pokud má twn soubor príponu .sdt tak jo,ale to pochybuju.tak že to musíš rozbalit a nadrát do jednotliuvých adresářů.... |
No co vím tak všechny temata se "distribuují" jako *.sdt. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 10:13 am Post subject: |
|
|
Ano,je to tak,ako pise busch...  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Last edited by hanni on Sun Nov 14, 2004 9:44 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:42 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ano,je to tak,ako pise bush...  |
busch Nerad bych byl spojován s "nejchtřejším prezidentem, jakého kdy USA měli"  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 9:45 am Post subject: |
|
|
Prepac,mensi preklep..uz som svoju chybu napravil  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|