View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukipuki kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 8:56 pm Post subject: Nastavenie mms pre EL71-orange |
|
|
cawte napiste mi tu niekto nastavenie mms pre tento fon, lebo som ho nikde nenasel a ani v orangei mi to neboli schopni nastvit supaci...
vopred idky lukipuki
EDIT: fakt je mi to surne treba pozrite mi to plz niekto jaq to mate nastavene vo fone...fakt diky _________________ Benq-Siemens EL71 + 1GB Apacer |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 6:44 pm Post subject: |
|
|
Dobry den,
na zaklade telefonickeho rozhovoru Vam zasielam nastavenia pre WAP na BENQ EL71.
NASTAVENIE WAP (BENQ EL71)
V hlavnom menu prejdeme na Nastavenia - Prenos dat a prejdeme na Online nastavenia vyberieme si Profil (content 1,2,3...) volby a dame premenuj napr. na Orange (je to jednotny profil pre vsetky nastavenia OW, WAP, MMS,..) potvrdime OK, postavime sa na vybrany profil a potvrdime volby Zmenit.
POZOR!! - pokial tam ma zakaznik uz vytvoreny nejaky profil treba ho upravovat nie vytvarat novy aby sa zamedzilo nefunkcnosti OW a MMS naraz.
...dalej sa pohybujeme v menu cez ikony (doprava popripade dolava)
1.Zdroj: nezadavame nic (posunieme sa 3x doprava)
2.NAP: zmenit zvolime GSM
...Nazov: Orange WAP
...Pripojenie-cislo: +421905927927
...Typ spojenia: ISDN
...Pouzivatel: wap
...Heslo: wap
...DNS 1: nezadavame
...DNS 2: nezadavame
...Doba zdrzania: 120 sekund volby Ulozit (posun 1x dolava)
3.Proxy servery: Prazdne 1,2,3... Zmenit
...Pouzivatel: nezadavame
...Heslo: nezadavame
...Typ adresy: zvolime Adresa IP
...Adresa: 195.012.140.145
...Port: 8799 a dame Ulozit
...Zoznam pripojenia: volby Vyber spojenia - Orange Wap zvolime Ulozit (posun 1x dolava)
4.Aplikacie: WAP prehliadac (zmenit) - Profil 1,2...volby premenuj napr.
Orange WAP OK, postavime sa na profil, ktory sme si vytvorili volby Zmenit ...Nazov konta: Orange WAP (netreba zadava, polozka tam uz je) ...Zoznam pripojenia: volby Vybrat proxy - WAP GSM spat ...Domovska stranka: http://wap.orange.sk dame Ulozit stlacime polozku Spat
Vratime sa spat na polozku Aplikacie - WAP prehliadac - Profily - postavime sa na profil Orange WAP stlacime volby a Aktivovat.
Prejdeme do hlavneho menu, vyberieme Prehliadac
S pozdravom _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
lukipuki kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 7:50 pm Post subject: |
|
|
no chyba je v toom, ze ja v tom druhom kroku(NAP) nemam GSM ale iba EGPRS a CSD...neviem precoo _________________ Benq-Siemens EL71 + 1GB Apacer |
|
Back to top |
|
 |
granko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 8:19 am Post subject: to luki |
|
|
Ved daj to csd,to je ono. _________________ C45-M35-M50-CX65-CX70-BS EL71 fw.38-Dekustomizácia-a to Vám je parádička+256MB. |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 9:15 am Post subject: |
|
|
to mas telwefon z T-mobilu? alebo orange? lebo ak orange, tak daj tovarenske nastavenia a bude kompelt orange , ale asi mas TM
edit: a ty supaci z orange ako psies , oni su tam len na predaj, zmluvy, technika im nevravi nic _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
lukipuki kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 4:07 pm Post subject: |
|
|
hej ale nedavno bezala reklama ze v kazdej orangepredajni je nejaky kvalifikovany poradca ktory ma ma oboznamit so vsetkym co sa v mojom fone ukryva...a vedia prd. ked som tam bol tak ho mali v ruke snad traja a ani jedne mi to nenastavil. a myslim ze nastavenie wapu a mmsiek je zakladna vec ktoru by mal kazdy z nich ovladat. neplatia ich predsa za pekny usmev  _________________ Benq-Siemens EL71 + 1GB Apacer |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 9:47 pm Post subject: |
|
|
MENU-NASTAVENIA-PRENOS DAT-ONLINE NASTAVENIA-CONTEXT01-VOLBY-ZMENIT-TOVARENSKE NASTVENIA, vsetko obnovi na orange
edit: akurat som to skusal a mozem zase prepisovat cisla na t-mobile  _________________
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 10:52 pm Post subject: |
|
|
Samozrejme, to co pise LIVEMAN plati, ak si si neprepisoval Config/Default :-) _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 9:12 am Post subject: |
|
|
ak by mal niekto config pre t-mobile, tak napis SZ , potrebujem, dakujem _________________
|
Back to top |
|
 |
yoyanec badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:52 am Post subject: |
|
|
som opisal tie orange nastavenia vpisal do toho formatu, co tu uz bol spominany:
Code: | NASTAVENIE WAP (BENQ EL71)
Nastavenia - Prenos dat - Online nastavenia vyberieme si Profil (content 1,2,3...) volby a dame premenuj napr. na Orangepotvrdime OK, postavime sa na vybrany
profil a potom volby Zmenit.
1.Zdroj: nezadavame nic
2.NAP:
WAP GSM
zmenit zvolime CSD
...Pripojenie-cislo: +421905927927
...Typ spojenia: ISDN
...Doba zdrzania: 120 sekund volby Ulozit
Orange World
zmenit zvolime EGPRS
...Nazov: Orange World
...APN: orangewap
Orange MMS
zmenit zvolime EGPRS
...Nazov: Orange MMS
...APN: mms
3.Proxy servery:
Prazdne 1,2,3... Zmenit
...Nazov: Wap GSM
...Adresa: 195.012.140.145
...Zoznam pripojenia: volby Vyber spojenia - Orange WAP zvolime Ulozit
Prazdne 1,2,3... Zmenit
...Nazov: Orange World
...Adresa: 213.151.208.156
...Zoznam pripojenia: volby Vyber spojenia - Orange World zvolime Ulozit
Prazdne 1,2,3... Zmenit
...Nazov: Orange MMS
...Adresa: 213.151.208.156
...Zoznam pripojenia: volby Vyber spojenia - Orange MMS zvolime Ulozit
4.Aplikacie:
WAP prehliadac(pre "dial-up" pripojenie)
Profil 1,2...volby premenuj napr. Orange WAP, postavime sa na profil, ktory sme si vytvorili volby Zmenit ...Nazov konta: Orange WAP (netreba zadava, polozka
tam uz je) ...Zoznam pripojenia: volby Vybrat proxy - WAP GSM spat ...Domovska stranka: http://wap.orange.sk dame Ulozit stlacime polozku Spat
WAP prehliadac(pre GPRS pripojenie)
Profil 1,2...volby premenuj napr. Orange WAP, postavime sa na profil, ktory sme si vytvorili volby Zmenit ...Nazov konta: Orange WAP (netreba zadava, polozka
tam uz je) ...Zoznam pripojenia: volby Vybrat proxy - Orange World spat ...Domovska stranka: http://wap.orange.sk dame Ulozit stlacime polozku Spat
MMS
Profil 1,2...volby premenuj napr. Orange MMS, postavime sa na profil, ktory sme si vytvorili volby Zmenit ...Nazov konta: Orange MMS (netreba zadava, polozka
tam uz je) ...Zoznam pripojenia: volby Vybrat proxy - Orange MMS spat ...Domovska stranka: http://imms.orange.sk dame Ulozit stlacime polozku Spat |
_________________ Ericsson GA-628 -> 688 -> T10 -> Nokia 5110 -> 3210 -> 3310 -> 6510 -> 3510i+cable + Siemens A50 -> CX65@CX70 + DCA-510 ->EL71+1GB Kingstone + DCA-510@DCA-110 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|