clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Neuznaná reklamace :(

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Neuznaná reklamace :(

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lukuc
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 7:52 pm    Post subject: Neuznaná reklamace :( Reply with quote

Zdravím

Mám něco přes rok cx75 a dával jsem ji už podruhé na reklamaci (upadlá krytka joysticku a nově i špatná funkčnost joy směr dolů a tlačítko ukončení hovoru) no po 20 dnech mi jej vrátili neopravený s tím že do přístroje vnikla nějaká kapalina a tím že zoxidovala deska. Confused Na 100% jsem si jistý že nevnikla Shame on you (vím že jsem mob. neutopil nebo tak něco) na to dávám hodně bacha ani ten kousek čehosi u baterky co po styku s kapalinou zezelená má furt stejnou barvu. Jen nevím co s tím Think Poradí někdo please.

Jen doufám, že to nedopadne tak, že jim ten foun pujdu prohodit výlohou ať si ho strční do ...

Je možné nějak dokázat, že do něj kapalina nevnikla Question
Přecejen vyhodit 5400,- není jen tak a mít za to mobil na 13 měsíců ... dost krutý Sad

Back to top
View user's profile Send private message
Štěp@
badatel
badatel

25.94 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:00 pm    Post subject: Re: Neuznaná reklamace :( Reply with quote

lukuc wrote:
Zdravím

Mám něco přes rok cx75 a dával jsem ji už podruhé na reklamaci (upadlá krytka joysticku a nově i špatná funkčnost joy směr dolů a tlačítko ukončení hovoru) no po 20 dnech mi jej vrátili neopravený s tím že do přístroje vnikla nějaká kapalina a tím že zoxidovala deska. Confused Na 100% jsem si jistý že nevnikla Shame on you (vím že jsem mob. neutopil nebo tak něco) na to dávám hodně bacha ani ten kousek čehosi u baterky co po styku s kapalinou zezelená má furt stejnou barvu. Jen nevím co s tím Think Poradí někdo please.

Jen doufám, že to nedopadne tak, že jim ten foun pujdu prohodit výlohou ať si ho strční do ...

Je možné nějak dokázat, že do něj kapalina nevnikla Question
Přecejen vyhodit 5400,- není jen tak a mít za to mobil na 13 měsíců ... dost krutý Sad

No ono se může říct že jsi možná i vyhrál, protože opravit na záruku Siemens je/bylo v poslední době dost složité. Nejsou origoš náhradní díly.

C35i => C65 => S75
Back to top
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

10072.34 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:02 pm    Post subject: Reply with quote

Ono ide o to ze ty ani nemusis o tom vediet a kvapalina sa tam dostala. Staci ked si prisiel z velkej zimy do tepla popr sa mobil inak orosil a nasledne zoxidovala doska. Skusal si ten mobil rozobrat ci je tam naozaj oxidacia ?
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:02 pm    Post subject: Reply with quote

oxidacia dosky vznika ked sa pohybujes vo vlhkom prostredi, kondenzovane pary, to co tvrdia, moze byt pravda, neznamena to ze ti musel spadnut do vody, alebo poliat tekutinov
edit: ggdag ma predbehol wink
edit: a ten pruzok myslim sa farbi di cervena Smile, aj na doske su body , ktore sa farbia, kukni na to, ak tam nebudu, budu zlepene, sud Embarassed

lukuc
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:17 pm    Post subject: Reply with quote

to Štěp@: nechápu jak jsem mohl vyhrát - neopravili nefunguje jak má Sad

to GgDag & liveman:
jo to taky vím jenže stejně se pohybuju ještě se starou ME45i už 4,5 roku a furt fachá.
Nerozebíral jsem ho dnes mi ho dali zpátky v obchodě a před tím taky ne (má být v záruce tak do toho nehrabu .. aspoň co se týče hardwaru)

ten proužek se kamošovi zbarvil do zelena tak nevim ale mě se barva nezměnila od nákupu.

Když ho rozdělám (jako že asi ne protože nemám patřičny šroubováky nebo co to vlastně je ... takovy ty hvězdičkovy) tak je jasny že už to nikdy neuznaji ne?!

Podle tohodle bych nesměl mobil nikam nosit aby "náhodou" nezoxidoval při přechodu zima-teplo a pak to teda ani nemůže být mobil Crying or Very sad

Back to top
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

ME45 a cx75 je co sa tyka HW sa deli na 2 odlisne svety, cx75 je HW srot, ale teraz mame temu o oxidacii, mobil je mobil, ale taktiez je to jemna elektronika ku ktorej sa treba aj patricne stavat, a prechod teplo zima, no keby sa mobil nenosil na snurke na krku na bunde, ked vonku snezi, prsi, je -10C, ale aby bol v kaspe, pod kabatom, taketo stavy zarosenia by nenastali, robim to tak uz ja dobrych 7-8 rokov a no problemo, NEVRAVIM ze je to tvoj pripad
edit: ano, pokial je v "zaruke", nemas co natahovat ruky po torxe

Last edited by prihlaseny on Tue Mar 20, 2007 8:27 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
lukuc
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:26 pm    Post subject: Reply with quote

no šňůrky na krk určitě nejsou můj případ. Takovy lidi dost ani nechápu.
Sám vím že třeba baterka má provozní teplotu +5 °C pokud jde níž může se poškodit, takže na to dávám dost majzla

Back to top
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

daslia moznost tvojho pripadu, -neuznana zaruka, pretoze diely niesu, peniaze sa vracat nechcu, tak doplati na to zakaznik Smile, ale verte tomu, ze v novom mesacnom telefone, ktory lezi v byte, sa daju najst stopi oxidacie , ale nie taka ovsem, zeby znefunkcnila telefon
EDIT: takze zaruku na telefon mas zrusenu uz definitivne, bohuzel, ale je to tak, takze ti nic ine neostava, len kupit torx c.5, otovorit to, pregumovat dosku klavesnice, rozobrat joistick, precistit od piliniek, a ak tam ozaj nieje oxidacia, musi ist wink

lukuc
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:37 pm    Post subject: Reply with quote

No ještě zítra budu volat přímo tomu technikovi. Dali mi na něj kontakt takže jsem mooooc zvědavej co mě na to řekne. Ale začínám tušit že se budu tak akorát hádat - možná to bude na soudního znalce což je dost blbý. Sad

Jestli ani tohle nevyjde tak už následuje jen oprava ... prodej ... nákup jinýho telefonu (novej Siemens bohužel není k sehnání Crying or Very sad ) takže Sony Ericsson a ještě prohození cihly výlohou "oblíbeného" obchodu Evil or Very Mad ... škoda že ten servis je v Praze a ja z Brna hodil bych si i tam.

mno uvidime ... díky za odpovědi

Back to top
Ovelord
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:40 pm    Post subject: Reply with quote

Ja bych se s nima hadal a vyhrozoval bych COI a policii uz se s reklamacema musi neco udelat Twisted Evil
lukuc
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

Ovelord wrote:
Ja bych se s nima hadal a vyhrozoval bych COI a policii uz se s reklamacema musi neco udelat Twisted Evil

taky jsem o tom už přemýšlel ... hádat se budu určitě

Back to top
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:42 pm    Post subject: Reply with quote

nevyhadas nic, keby bral cez providera, mozno,ale sukromny mobilshop, bazarove predaje, tom,u nijak nedokazes ze telefon nebol zateceny
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

10072.34 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:45 pm    Post subject: Reply with quote

lukuc wrote:
GgDag
jo to taky vím jenže stejně se pohybuju ještě se starou ME45i už 4,5 roku a furt fachá.
ME45 je odolny telefon Think
lukuc
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

GgDag wrote:
lukuc wrote:
GgDag
ME45 je odolny telefon Think

no až zas tak ne ... při prvním pádu na zem telefon přežil ale plast baterky v něm praskl a teď při mírném ohybu se vypíná a prach se do něj dostane taky v pohodě takže zas tak extra ne... ale jinak si na něj nemůžu stěžovat aspoň nějakej pořádnej telefon přežil toho hodně

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum