View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:17 pm Post subject: |
|
|
navazujem na slova krokodyla, odporucam skor servisol, a MMi deska, vecna dilema, kto ma mrtvu SX1, tak len koli nej , tazko, skor vobec nezohnatelna vec _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:19 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | a na závěr vyčistit lihem. | Ne cistit vodou. Liveman nic v zlom ale uz davnejsie som si vsimol ze si velmi mudry. Nexces ist robit do servisu na mobily ktore su na vodny pohon ?
liveman wrote: | MMi deska, vecna dilema, kto ma mrtvu SX1, tak len koli nej |
Mal som doma 2 mrtve sxone a vzdy bola xybna zak doska. Az vcera sa mi prvy krat dostala do ruk SXone ktora ma asi chybnu MMI. A zohnat to nie je problem. Staci mat kontak na GgDag-a  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Last edited by GgDag on Tue Mar 20, 2007 10:26 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:24 pm Post subject: |
|
|
lieh je siroky pojem, len tolko k tomu, a vyhladavat servisi na vodny pohon nemusim, robim v jednom normalnom a bohate staci,az az
edit: urcite by ti neodporucal francovku, alebo slivovicu, ale vec co ma minimalne 90 % _________________
|
Back to top |
|
 |
mia.ts kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:27 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Pokud zrní displej, je to na 90% prtoblém MMI, tedy deska pod klávesnicí. Jeastliže tam byla, či je oxidace, tak pouze voda nepomůže. Chce to pořádně očistit, minimálně spray Servisol, nebo kontaktol, které rozpustí oxodaci a vydrbat kartáčkem na zuby a na závěr vyčistit lihem. Nejlépe ovšem ultrazvuková čistička.
Oxidaci jenom pmytím z kontaktů neodstraníš. |
Já netuším, jak dlouho ten foun byl na baterce politej tou kofolou, je fakt, že to lepkavý svinstvo bylo vevnitř hlavně pod klávesnicí a určitě se to dostalo i do prostoru mezi šváby. V každým případě mi to přinesli povrchově očištěný, v krabici a se zapojenou baterkou. Takže to mohlo být zapnutý den, dva... Kartáček na zuby zní docela rozumně, ale nepoškodí to SMDčka na desce? Na vytěsnění vody se může použít WD40, myslíš že by to tomu neuškodilo? Já osobně jsem už nad tím udělal křížek a doporučil tomu dotyčnýmu, ať si na inzerát sežene novej, ale kdyby se mi ho podařilo zachránit, byl bych rád. |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:31 pm Post subject: |
|
|
ja ti poradim: elektricka kefka na zuby, s tym to pojde dokonale, ma to rychle otacky, menej pracne, a vysledok krasny _________________
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:32 pm Post subject: |
|
|
SORRY ZA OT
Liveman cize ked pojdem takto s mobilom do servisu tak mam vecsiu sancu ze pojde ako ked ho sam doma hned rozoberem a vycistim ?
 _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
mia.ts kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:33 pm Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | A zohnat to nie je problem. Staci mat kontak na GgDag-a |
... a byl by si tak hodný a přenechal mi za nějaký rozumný penis MMI desku? :-) |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:34 pm Post subject: |
|
|
mia.ts wrote: | přenechal mi za nějaký rozumný penis |
 _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Last edited by GgDag on Tue Mar 20, 2007 10:35 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:34 pm Post subject: |
|
|
hovorim, pri okamzitom vytoepnei, hned dat do vody, a zaniest do servisu, nehovorim ze ty , ale taky co nema sajnu a opravach telefonu, vo vode je spomaleny proces korozie, ako na vzduchu, a v tom aj krokodyl potvrdi pravdu, jasne, ked vytopis pred 2 dnami, nema vyzbnam ho potapat zase _________________
|
Back to top |
|
 |
mia.ts kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:36 pm Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | ...cize ked pojdem takto s mobilom do servisu tak mam vecsiu sancu ze pojde ako ked ho sam doma hned rozoberem a vycistim ?
|
Hezký... šly z toho aspoň bublinky anebo je to udělaný ve fotošopu?  |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:36 pm Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | mia.ts wrote: | přenechal mi za nějaký rozumný penis |
 |
fakt trapne, myslim tvoja reakcia na to _________________
|
Back to top |
|
 |
mia.ts kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:42 pm Post subject: |
|
|
liveman wrote: | GgDag wrote: | mia.ts wrote: | přenechal mi za nějaký rozumný penis |
 |
fakt trapne, myslim tvoja reakcia na to |
A co máš proti rozumnému penis? Neny penis, neny lasky, jak říkala ta prostitutka, když zákazník neměl prachy  |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:44 pm Post subject: |
|
|
mia.ts wrote: | liveman wrote: | GgDag wrote: | mia.ts wrote: | přenechal mi za nějaký rozumný penis |
 |
fakt trapne, myslim tvoja reakcia na to |
A co máš proti rozumnému penis? Neny penis, neny lasky, jak říkala ta prostitutka, když zákazník neměl prachy  |
ak si myslis ze je to zabavne, tak si to mysli, akurat sa tu zasiera topic s hovadinou, on chce pomoc, nie taku debatu, a ked chces debatovat otom, ta napis milemu Ggdagovi SZ, tu som skoncil uz _________________
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:46 pm Post subject: |
|
|
mia.ts wrote: | Hezký... šly z toho aspoň bublinky anebo je to udělaný ve fotošopu?  |
Je to skutocne a bublinky isly 3. Nerobim si srandu.
Liveman wrote: | fakt trapne, myslim tvoja reakcia na to |
Zdrzis sa Ty vobec niekedy aby si nemal nejaky komentar ?
A ked si taky frajer a pracujes v servise tak preco mu tu dosku MMI nedonesie Ty ? Alebo ty pracujes v taktom servise kde sa opravuju mobily na tuzkove baterky a s repro znie
Po zazneni tonu nechte vzkaz ?
No comment a koncim s tymto Topicom
PS: Tu je lepsia zabava ako ked existoval SIEMENS.
PS2: No comment................. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:48 pm Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | mia.ts wrote: | Hezký... šly z toho aspoň bublinky anebo je to udělaný ve fotošopu?  |
Je to skutocne a bublinky isly 3. Nerobim si srandu.
Liveman wrote: | fakt trapne, myslim tvoja reakcia na to |
Zdrzis sa Ty vobec niekedy aby si nemal nejaky komentar ?
A ked si taky frajer a pracujes v servise tak preco mu tu dosku MMI nedonesie Ty ? Alebo ty pracujes v taktom servise kde sa opravuju mobily na tuzkove baterky a s repro znie
Po zazneni tonu nechte vzkaz ?
No comment a koncim s tymto Topicom
PS: Tu je lepsia zabava ako ked existoval SIEMENS.
PS2: No comment................. |
ked si myslis ze ma vytocis, ta si na omyle , toto je forum, nie osobne pocity, cawestokň
edit: to ze kde ja robim, teba potom nic, dalsia vec, MMi nemam, keby sdom mal, pysim sa svojou sx1, ale ved ty si pisal, ze si velky skladnik dosiek, ze treba mat na teba kontakt, tak prosim
edit: whito- to co som mal v podpise, si myslis ze to je podstatne co je tam? ja myslim ze ne, to co mam v hlave a co viem mi nevykope nikto, taze sa zdrz poznamky bud tak laskavy, a stoj si zakym chces,mne je to fuk, tu sa prislo pomahat, nie uskutocnovat rodinkarstvo, good bye _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker
Last edited by prihlaseny on Wed Mar 21, 2007 9:01 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|