View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
robert21 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 3:56 pm Post subject: Problem s zablokovanou c65 |
|
|
Dobry den!
Mam jeden moc velky problem, zabudol som bezpectnostny kod od svojej c65 ... problem je v tom ze som tam mal kartu na ktorej ten mobil isiel ale teraz mi staru kartu deaktivovali a vymenili za novu ... a problem je v tom ze mobil ma v pamati iba tu staru kartu... teda stal sa pre mna uz nepouzitelnym ... preto by som poprosil o radu jak ho odblokovat? dokaze to vobec niekdo spravit? nepomohol by nejaky master reset telefonu ? poprosim napiste vsetky mozne varianty , budem velmi vdacny! |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
robert21 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 24, 2007 4:28 pm Post subject: |
|
|
diky ... ale mam jeden big problem ... ja totizto nemam servisny kabel!!! v tom pripade s tym asi nepohnem co?
nejde masterkod vygenerovat nejakym inym sposobom nez ze musim mat mobil pripojeny k pc servisnym kablom? |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
robert21 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 10:42 pm Post subject: |
|
|
skusal som ... ale cez infraport proste nejde uviest telefon do servisneho modu ... uz som zufali ... uz som skusal aj variantu previest ho do servisneho modu cez eeprom ale tam mi pisalo 20Min scaning a nic sa nedialo tak som sa na to vys...
prosim neviete mi pomoct este nejako? mam infra a zablokovany mobil ... co s tym ... zatial mi tieto navody nepomohly ...
dakujem |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 10:48 pm Post subject: |
|
|
telefon nemusi byt v service mode, ked chces kod telefonu zrusit, zapni telefon, daj na kabel a dalej postupuj podla navodu _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
robert21 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 10:54 pm Post subject: |
|
|
liveman wrote: | telefon nemusi byt v service mode, ked chces kod telefonu zrusit, zapni telefon, daj na kabel a dalej postupuj podla navodu |
tu je problem ze ja nemam kabel ale iba infraport
a vzdy mi to vypisuje nejaku chybu nech cez ten program papua zmacknem hocijake tlacitko ... konkretne pri feria logu mi to pise Prověrka vstupu hodnot...
Chybné IMEI! |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 10:58 pm Post subject: |
|
|
ved musis mat kompeltne kody v papua zapisane, aj imei, pouzi nejaku java apliakciu na vycitanie kodov
http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/other/px65v4.zip toto nahraj do telefonu, spusti,pockaj na kody, zapis do papau, a pokracuj freia.log
ak nebudes vediet ako zapisat do papua, posli mi tie kody co vygeneruje, a urobim ti presny screen ako to budes zapisovat ty
EDIT: ten kabel beriem spat, staci aj infraport _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
robert21 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 11:31 pm Post subject: |
|
|
liveman wrote: | ved musis mat kompeltne kody v papua zapisane, aj imei, pouzi nejaku java apliakciu na vycitanie kodov
http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/other/px65v4.zip toto nahraj do telefonu, spusti,pockaj na kody, zapis do papau, a pokracuj freia.log
ak nebudes vediet ako zapisat do papua, posli mi tie kody co vygeneruje, a urobim ti presny screen ako to budes zapisovat ty
EDIT: ten kabel beriem spat, staci aj infraport |
ok dik pokusim sa ... ale imej som opisal podla toho imeiu co mam na krabici a aj tak mi to pisalo chybne imey  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Mar 31, 2007 7:46 am Post subject: |
|
|
robert21 wrote: |
... ale imej som opisal podla toho imeiu co mam na krabici a aj tak mi to pisalo chybne imey  |
1. Papua - Ruzne - Načíst IMEI z telefónu...
2. Papua - Kody - Px65v4 načíta tie všetky kódy z java aplikácie ViperGSM, ktorá bola predtým spustená.
Inak, všetko je v návodoch. Úspech sa iste dostaví  |
|
Back to top |
|
 |
robert21 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 7:57 am Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | robert21 wrote: |
... ale imej som opisal podla toho imeiu co mam na krabici a aj tak mi to pisalo chybne imey  |
1. Papua - Ruzne - Načíst IMEI z telefónu...
2. Papua - Kody - Px65v4 načíta tie všetky kódy z java aplikácie ViperGSM, ktorá bola predtým spustená.
Inak, všetko je v návodoch. Úspech sa iste dostaví  |
takze pokial dam s papua nacitat imei vypise mi to toto : Získání kódů z telefonu...
Není odpověď z tlf.!
Prověřte číslo portu, kabel, telefon, mód!
... a pokial spustim tu java aplikaciu na mobile tak mi to tam vypise tu hlasku ci povolit spojenie pre irda dam potvrdit a potom mi tam vipise pripojte prislusenstvo ... a nic sa nedeje pripojim to k infra a tu tabulku tam mam vyhodenu stale ze pripojte prislusenstvo |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Sun Apr 01, 2007 8:32 am Post subject: |
|
|
robert21 wrote: |
takze pokial dam s papua nacitat imei vypise mi to toto : Získání kódů z telefonu...
Není odpověď z tlf.!
Prověřte číslo portu, kabel, telefon, mód!
... a pokial spustim tu java aplikaciu na mobile tak mi to tam vypise tu hlasku ci povolit spojenie pre irda dam potvrdit a potom mi tam vipise pripojte prislusenstvo ... a nic sa nedeje pripojim to k infra a tu tabulku tam mam vyhodenu stale ze pripojte prislusenstvo |
Skúsil som na na CF75 cez Infra:
1. Papua sa spojí s mobilom, ak je nastavený COM na číslo, na ktorom je mobil.
2. Papua načíta IMEI z telefónu.
3. Ak spustím ViperGSM, tak píše pripojiť príslušenstvo - chápa sa asi kábel, Irda je zapnuté, dám Zrušiť a o pár sekúnd na displeji mobilu sa objavia všetky kódy pre Papua.
3. Tie treba prepísať ručne do Papua a je to.
4. Viac v návodoch (ak si BA, SC a okolie, pomôžem osobne):
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524&p=3
http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=732
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=333&p=2 |
|
Back to top |
|
 |
robert21 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 2:53 pm Post subject: |
|
|
takze podla vsetkeho mi ani jeden s tych programou nespolupracuje s infraportom... infraport je funkcny lebo subori posielat ide ... uz aj viper gsm mi funguje a vygeneroval mi kody ... problem bede teda asi niekde inde ... s portou mi funguje iba com 1 a to mi to vypize nemam odpoved... pri ostatnych com mi vypise ze neexistuje ... teda nemam tam s tymi comami nieco robit nejak to niekde nastavit alebo tak? ... diky |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Sun Apr 01, 2007 3:04 pm Post subject: |
|
|
1. Pozri na akom COM je Infraport, keď je zapnutý a PC ho rozpozná.
2. Osvedčený postup, ako donútiť komunikovať cez Infra s inými programami je aj pd W XP: Nastavenia, Ovládací panel, Možnosti tel. a modemu, Modemy, Pridať... a ak treba prestaviť COM na iné číslo, resp. aj otestovať, či PC a modem mobilu komunikujú  |
|
Back to top |
|
 |
|