View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 5:11 pm Post subject: |
|
|
CX65@CX70 wrote: | liveman wrote: | CX65@CX70 wrote: | Krokodýl wrote: | Odpálení při neodebrání tp bych nepředpokládal, pro to sep rávě používá odpor, ono jde i bez ale... Pokud odešla flashka, tak už před touto operací. |
koly tomu ze odisla som robil testpoint |
koli tomu ze odisla FlashIC si robil TP? chlape, mas v tom bordel, ked odide FIC robi sa akurat vymena pamate HW,  |
lenze ja som nevedel ze odisla IC Flash a ak mas obrazok kde je ta IC Flash tak ho daj zobrazit |
staci dat do googlu a ti ukaze obrazky ze bdues do rana mat co robit _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
CX65@CX70 začátečník

Joined: 01 Mar 2007 Posts: 57 Location: Slovensko-Horne Semerovce Tupá 120 93584
61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 9:01 pm Post subject: |
|
|
liveman wrote: | CX65@CX70 wrote: | liveman wrote: | CX65@CX70 wrote: | Krokodýl wrote: | Odpálení při neodebrání tp bych nepředpokládal, pro to sep rávě používá odpor, ono jde i bez ale... Pokud odešla flashka, tak už před touto operací. |
koly tomu ze odisla som robil testpoint |
koli tomu ze odisla FlashIC si robil TP? chlape, mas v tom bordel, ked odide FIC robi sa akurat vymena pamate HW,  |
lenze ja som nevedel ze odisla IC Flash a ak mas obrazok kde je ta IC Flash tak ho daj zobrazit |
staci dat do googlu a ti ukaze obrazky ze bdues do rana mat co robit |
dik |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 9:03 pm Post subject: |
|
|
no uz vies jak to vyzera?skor nez to budes davat dole, tak najprv to fukni vzduchom, moze to byt aj studenak, a robi bordel s celou FlashIC, a ked ani vtedy nie, tak len vymena, hodne stesti zdraaaaaaaaaavy  _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
CX65@CX70 začátečník

Joined: 01 Mar 2007 Posts: 57 Location: Slovensko-Horne Semerovce Tupá 120 93584
61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 9:25 pm Post subject: |
|
|
neviem ho vytiahnut a dik za radu s horkovzduskou |
|
Back to top |
|
 |
Vlastik15 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 11:32 am Post subject: |
|
|
Ahojte. Potřeboval bych pomoct. Taky mám mrtvý siemens c75. Při natáčení videa se sekl a vypl a už nejde zapnout, jenom problikne a pípne.Mám servisní kabel ale nemám vygenerované loadery. Pár věcí jsem už zkoušel. 5ekl bych že bude potřeba TP ale nevím jak postupovat.Prosím poraďte.Díky |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 1:36 pm Post subject: |
|
|
Keď blikne a pípne by som nerobil TP. Spojí sa ti s nejakým Flashovacím programom? Keďže si natáčal, možno si zaplnil pamäť, skúsil by som format FFS_A (mne to pomohlo na CX65 píp chcíp )  _________________
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|