View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pakozdy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 9:39 pm Post subject: s45 - nova neoriginal bateria |
|
|
zdar ..
kupil som do S45 novu neoriginal bateriu 1100 li-pol a telefon sa po zasunuti na nabijacku a zhasnuti podsvietenia displeju vypne.
cital som clanky o tom ze s neoriginal bat. je to dost loteria ale zaroven som cital, ze by mohlo pomoct nastavenie nejakych parametrov v telefone (eeprom) .
Co je pravdy na tej druhej moznosti ?
dik. |
|
Back to top |
|
 |
kill_me604 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 8:36 pm Post subject: Re: s45 - nova neoriginal bateria |
|
|
pakozdy wrote: | zdar ..
kupil som do S45 novu neoriginal bateriu 1100 li-pol a telefon sa po zasunuti na nabijacku a zhasnuti podsvietenia displeju vypne.
cital som clanky o tom ze s neoriginal bat. je to dost loteria ale zaroven som cital, ze by mohlo pomoct nastavenie nejakych parametrov v telefone (eeprom) .
Co je pravdy na tej druhej moznosti ?
dik. |
Tak to mi neco pripomina, asi pred rokem jsem si koupil baterii z dilynamobily.cz. Prvnich par dni byla OK, dokud jsem nebyl nucen pripojit nabijecku. Po pripojeni telefon zabrucel a vypnul se. Poslal jsem ji na reklamaci s popisem zavady a ty "ventylove" mi ji poslali na zpet stim, ze kapacita odpovida udajum na baterii. Takle jsem ji jeste parkrat reklamoval, ale porad to bylo zbytecne "beztak posilali nazpet ten samy kus". Nakonec jsem ji rozebral a zjistil, ze 2 ze 3 kontaktu baterie jsou z vyroby nedopatrenim spojeny, coz poskodilo elektroniku hlidajici nabijeni. Nakonec jsem vyraboval stary akublok z orig baterie a dal do ni novy akublok z nove "nefunkcni" baterie.  _________________ -----------------------------------------------------------------
Alc OTC => Alc OTV db @ => C35i => Me45 => Me45i |
|
Back to top |
|
 |
hamobil badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 2:15 pm Post subject: |
|
|
Co by si taky chtěl za ty prachy. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|