Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lexicek začátečník

94.00 SMM
|
Zaslal: so duben 14, 2007 6:23 pm Předmět: Pametovka co s ni je? |
|
|
Ahoj prosim poradte mi co mam delat chci normalne pri pripojeni moji MMC mobile 1GB Kingston karty mazat data nebo kdyz uz nejde mazat a vkladat tak zformatovat a nejde to proste mi to pise ze disk je chranen proti prepsani co s tim koukal jsem do nastaveni nikde jsem k tomu nic nenasel diky. pise mi to odstrante ochranu proti prepsani nebo pouzijte jinou disketu dost divny.Pouzivam ji v C81 a vzdy dam pred vyndanim vyjmout kartu a nikdy ji nevyndavam dokud mi to nenapise ze nyni muzu kartu vyjmout |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ovelord pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so duben 14, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
proc to pises dvakrat  _________________ Siemens:CX75,CF62,A50,M55:)
SonyEricsson:K610i
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lexicek začátečník

94.00 SMM
|
Zaslal: so duben 14, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
Jestli myslis proc jsem to napsal do hardware a i sem tak protoze si myslim ze to muze byt bud problem hardware jako te pametovky a nebo spatne nastaveni nebo problem v telefonu a kvuli tomu nejde ta karta smazat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|