View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Apr 28, 2007 2:15 pm Post subject: |
|
|
Osobne si myslím, že ak nenastanú zvláštne situácie, čo nenastanú len tak, problém je obvykle v zmluvne určených termínoch na zaplatenie faktúr.
Zostáva dúfať, že v modernom svete bánk, internetbankingu... sa takéto situácie nebudú opakovať, veď sme sa skladali, aby po migrácii bol hosting lacnejší.  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 7:08 pm Post subject: |
|
|
Nechcete se tady na to už vysrat?? Web je víc mimo provoz než funkční 8) Co takhle napsat web zrušen a za prachy co ste si vybrali by ste si udělali poslední sraz na rozloučenou? Všichni dobře víte že to nemá vejšku.Siemensum odzvonilo,to je Vám snad taky jasný. Pokud by to ještě někdo nepobíral tak se koukněte že už i Hanni má Nokii N73. Sice o nějakej ten měsíc později než já, ale nakonec došel k tomu že tahle značka (BenQ-Siemens) i tenhle web (SM) sou ve smrti.
Pro takovou sajtnu jako byla SM by bylo lepší aby odešla trošku s úctou a ne aby chcípala jako BeInspired 8) Aby se na web vzpomínalo jako na něco co naučilo tisíce lidí dělat vyjímečný věci s vyjímečnými telefony a ne jako na sajtnu která věčně nejela a když náhodou jela tak byla samej bug. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 7:20 pm Post subject: |
|
|
I na tom co napsal Jamaica je kus pravdy, ale na to je podle mně ještě čas, dokud budou ty nasbírané peníze na hosting. Pokud adminům dělá ted takové problémy odeslat platbu, jak by asi domlouvali a financovali sraz Čas nezastavíš, ale na tohle je doufám ještě brzo. _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 9:16 pm Post subject: Re:Funkčnost siemensmanie |
|
|
Tiež si myslím že treba skončiť. Zamknúť všetko a len na čítanie. Ešte na istý čas súbory zo sekcie download umiestniť na free server a potom všetko zapadne prachom času.
Siemens naozaj už nie je. Definitívne.
Pred pár dňami som vybral NOKIU 6233 inštaloval Operu a vyskúšal sa pripojiť. No nešla. Laboroval som dobrú hodinu kým som to dokopal aby sa pripojila, a to nie som celkom neznalý, ale terminológia v nastaveniach Nokie je fakt doslova zmetočná. No keď sa podarilo "zíral" som.
Rýchlosť načítania cez EDGE , rýchlosť reakcie "Operky" Tak to všetko je totálne iná trieda. Siemens môže ísť kamsi do
Ak k tomu pridám FM rádio, pomerne dobrý foťák, slušný zvuk. Už sa niet čo baviť
záver je: telefóny Siemens sú totálne zastaralé.
Fakt už len na telefonovanie a sms. Takže v situácii keď skončí batéia a potrebné kúpiť druhú za cca 350 korún a mať stále zastaralý ošúchaný mobil. Vec je jasná
DO SMETIA podľa možnosti ekologicky a recyklovať
Last edited by novice on Sat Apr 28, 2007 9:22 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
MasterMIND grafik

61.01 SMM
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 9:18 pm Post subject: |
|
|
Ja doufam, ze SM pojede jeste dlouho, hodne dost dlouho, jsem tady skoro porad... |
|
Back to top |
|
 |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 9:46 pm Post subject: |
|
|
Koli tomu, ze si "par" ludi kupi ine mobily by sa mala SM zrusit? Siemens sice skoncil, ale siemensy ma este dost ludi a stale je tu co riesit.
A posledne siemensy mi nepripadaju napr. oproti 6233 nejake zastarale. Ma ju brat, nie je to zly mobil, no vadia mi tie obmedzenia atd (par krat mu uz aj naskocila hlaska "Tento telefon je obmedzeny" ) a za EL71 s patchami a elfami (ani bez nich) by som ju urcite nevymenil. _________________ EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv< |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 10:43 pm Post subject: |
|
|
Pro "Jamaica": . Pouze v jednom a jsi měl ve svém příspěvku (možná) pravdu. V tom, že tahle značka je ve smrti. V této chvíli souhlasím! Je však nesmysl přece zatracovat vše ostatní: uživatele, jejich web a používané produkty. Je mnoho příkladů z lidských činností, kde se nadšenci zabývají naprosto "mrtvými záležitostmi".
jenda.69 wrote: | [rejp]Jj, přece nechceme dopadnout jako jamaicův teplý puding [/rejp] |
Proč? Je to nutné? Buď lepší než on! . Jamaicovi aktivity nesleduji, ale asi mu to podle Tvého vyjádření moc nešlo. Čiší to i z jeho zatrpklých výlevů (jiné jsem tu za poslední dobu nezaznamenal), třeba se to jednou zlepší.
Pro "novice": . Tento příspěvek mě skutečně pobavil nejvíce. Ódy na N6233 jsme tu myslím ještě neměli. Těším se až si vyzkoušíš UMTS (představ si i, že některé ty historické a zastaralé Siemensi umí UMTS a bomba nakonec: umí i rádio a mají 2MPx foto jako ta N6233 (nicméně kvalitu fota v N6233 označili za velice slabou snad všude) ).
Vzkaz: pokud chceš srovnávat tak by jsi měl napsat s čím srovnáváš. Obávám se, že jsi porovnával tak maximálně s S55 - mohu se pouze domnívat, Tvůj podpis toho moc nenapoví. Nedokážu si však představit, že by jsi si koupil nějakou nokii s OS a s podporou UMTS (anebo dokonce s HSDPA a navíc byl v pokrytí), to bychom snad sem museli hanbou přestat všichni chodit sami od sebe a hned.
Můj názor: N6233 rozhodně není ten správný kousek, který jsi si měl vybrat k takovým srovnáním. Už v době svého vydání to byl průměrný naprosto fádní přístroj, který reklamní kampaň násilně a zcestně pasovala na manažérský telefon.
Nechápu, proč někoho tak irituje, že si někteří nadšenci oblíbili něco a rádi si o tom píší na stránkách k tomu určeným (jsem jedním z nich - přestože Siemense již nepoužívám) a jsou moc smutní, když jim jejich oblíbené stránky nejedou (a to já tedy jsem ).
Takže komu se to tady nelíbí nic mu přece nebrání ať plně rozvine svůj klid na fóru o Nokiích a nedrásá si zdraví tím, že se rozčiluje nad tím, jak si někdo vůbec dovolí používat tak zastaralé telefony a ještě o nich veřejně diskutovat.
Závěr: Víte o tom, že jsme tu všichni hrubě mimo téma. .
Takže zpět k tématu: to je dobře, že nám ta SM zase jede 8)! _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 10:49 pm Post subject: |
|
|
jirkab: víc už jsem nedokázal udělat, aby bylo poznat, že muj příspěvek byl silně ironickej... (mmch jamaicovo aktivity taky nesleduju) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 29, 2007 7:56 am Post subject: Re : Funkčnost siemensmanie |
|
|
Pro Jirku : Ze s čím porovnávam? S CX75-kou. Patchami vyladená na rýchlosť. Neviem prečo si myslíš že N6233 mám za manažersky. Mňa vyšla v peniazoch veľmi podobne ako tá CX75. Aj tá je potom manažérska, nie ? Možnosťami softwaru a vybavením sú temer rovnaké. Zhodná kategória. Len čas prešiel a CX75 čo je vlastne nie veľmi podarene modernizovaná S65 je o 5 rokov staršia. A už začína patriť histórii.
Ešte ju mám a práve sa rozhodujem či radšej nepredám tú N6233 za ktorú dostanem PODSTATNE VIAC $$$ ako za CX75 keď tá ešte funguje a baterka rok asi ešte vydrží a oželiem tie veľmi príjemne vlastnosti ktoré ale pri volaní a písani sms nepotrebujem a nevyužijem a budem používať ešte tú historickú CX75-ku a budem mať veľa, veľa $$$ na telefonovanie a sms-kovanie. Veď načo by mi potom telefon vlastne bol. A nový fon počká. Ešte ... Alebo sa zachovám imigovo a nechám si N6233 a budem telefonovať a sms-kovať pomenej. Mám ale také tušenie že rozhodne image a príjemné vlastnosti ktoré nepotrebujem na telefonovanie ...
Ale k téme:
Fórum sa začína zaplňať témami doslova nedôstojnými urovni aká tu bola ešte nedávno. je to tým že to píšu DETI ktoré dostali Siemens ako už nepotrebný telefón v domácnosti na používanie a prípadne zničenie. Týmto
10-12 ročným deťom sa nechce a lení sa im hľadať a čítať a tak píšu. Píšu nezmyselné otázky na hanbu.
A takto by Fórum skončiť nemalo. V hlúpostiach.
Radšej skončiť včas ale ešte umožniť tým ktorí majú záujem dostať sa k informáciam. Proste len na čítanie zredukovať obsah a umiestniť na free server. Je to peniazoch, Siemensmania nefungovala pre peníííze, peňáze a peňeži . A je temer isté že po nejakom čase zas nebudú
Myslím si že už nastal ten čas. . |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 29, 2007 5:57 pm Post subject: |
|
|
SM musi fungovat uz len z pricipu, uputavka, ze siemens je mrtvy tu nema co delat, mrtvy je pre fabriku, nie pre userov _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Sun Apr 29, 2007 6:14 pm Post subject: |
|
|
No mě docela zajímímají názory lidí na mobily. Zároveň si myslím, že (bingo-)siemens skončil,ale nějakou dobu tu zůstanou.
Řada x65 má svých 5 minut slávy pomalu za sebou , x75 je v plném proudu, a x85 se pořádně nerozjela. Takže to tu pár let jistě vydrží.
NEJDE TO PŘECE TAK, ŽE SE ZAMKNOU DVEŘE OD FABRIKY, A V MOMENTU LIDI NEZNAJÍ SLOVO SIEMENS _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sun Apr 29, 2007 6:47 pm Post subject: |
|
|
Siemensy ešte budú dlho
Sused má stále dobre funkčný C25.
Mnohí si kupujú staršie lacné siemensy a ak dokúpia batériu, nemajú problém, mnohí nepotrebujú okrem volania a pár SMS nič naviac.
Preto a nielen preto, treba zachovať SM naďalej funkčnú, resp. uvažovať aj o jej ďaľších smerovaniach ako boli inšpiratívne príspevky na prelome roka 2006/2007.  |
|
Back to top |
|
 |
Mr4k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 5:35 pm Post subject: |
|
|
Mozna by to chtelo do RSS ctecky davat odkazy, ktery vedou na konkretni vec a ne nekam doprdele, napr. na javamanii nevedou nikdy, navic tam ty veci ani nakonec nejsou (nejaky Kakuro). To ze stranky vic nejdou nez jdou je vec jina, proste je to tu tragedie  _________________ C35i -> S45 -> S65 (fw43)
 |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 9:56 pm Post subject: |
|
|
myslim ze kdybys vedel jak to chodi v nejvyssich kruzich na SM (hlavni admini) tak by ses zeblil... mozna ze GgDag by mel pro jednou pravdu  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|