View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 7:36 am Post subject: |
|
|
Vyborne  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Dratek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:59 pm Post subject: vypínání |
|
|
tak sem nainstaloval novou verzi a telefon M65 se pořád při startu vypíná.
Drátek |
|
Back to top |
|
 |
www kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 2:38 pm Post subject: NEJDE ODINSTALOVAT |
|
|
Ten program nema u sebe odinstalaci! Jdu to smazat rucne  |
|
Back to top |
|
 |
bredy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:20 pm Post subject: Vylepšení |
|
|
Šlo by vylepšit průzkumníka aby uměl jako kdysi DosNavigator nějakým tlačítkem spočítat velikost adresáře včetně podadresářů? Díky. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 2:09 pm Post subject: Re: Vylepšení |
|
|
bredy wrote: | Šlo by vylepšit průzkumníka aby uměl jako kdysi DosNavigator nějakým tlačítkem spočítat velikost adresáře včetně podadresářů? Díky. |
Pokud si označíš adresář a dáš F5 - Kopírovat, tak se v potvrzovacím dotazu zobrazí počet souborů včetně celkové velikosti. Okno pak zavřeš přes Storno. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 2:29 pm Post subject: |
|
|
Pavel,este taka jedna drobnost,ktora dost otravuje. Pri kopirovani suborov sa okno,kde prebieha kopirovanie stale zobrazuje na obrazovku do popredia.Je to hlavne pri kopirovani vacsieho mnozstva suborov.Ked chce niekto popri tom nieco robit,nemoze,lebo pri kazdom novom kopirovanom subore vyhodi okno zase na obrazovku.Bolo by dobre,keby to kopirovanie bolo mozne niekde v programe nastavit na pozadi,aby sa to nezobrazovalo. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:41 pm Post subject: Re: vypínání |
|
|
Dratek wrote: | tak sem nainstaloval novou verzi a telefon M65 se pořád při startu vypíná.
Drátek |
z toho si nic nedělej.já mám CX65 a myslel jsem ze to vyřeší fw25,ale bohužel ne.ted už sice skoro vše funguje.Až na to nejdůležitější: SMS (jekmile necham načíst SMS tak se foun vypne) |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:56 am Post subject: Re: vypínání |
|
|
Dratek wrote: | tak sem nainstaloval novou verzi a telefon M65 se pořád při startu vypíná.
Drátek |
Je něco vidět v Terminálu po pokusu o připojení? |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:58 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Pavel,este taka jedna drobnost,ktora dost otravuje. Pri kopirovani suborov sa okno,kde prebieha kopirovanie stale zobrazuje na obrazovku do popredia.Je to hlavne pri kopirovani vacsieho mnozstva suborov.Ked chce niekto popri tom nieco robit,nemoze,lebo pri kazdom novom kopirovanom subore vyhodi okno zase na obrazovku.Bolo by dobre,keby to kopirovanie bolo mozne niekde v programe nastavit na pozadi,aby sa to nezobrazovalo. |
Během kopírování souborů (nebo při jakékoliv OBEX komunikaci s mobilem) doporučuji nedělat nic jiného. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:59 am Post subject: |
|
|
kesu wrote: |
z toho si nic nedělej.já mám CX65 a myslel jsem ze to vyřeší fw25,ale bohužel ne.ted už sice skoro vše funguje.Až na to nejdůležitější: SMS (jekmile necham načíst SMS tak se foun vypne) |
Skoro bych dal ruku do ohně za to, že za to nemůže můj program. Vyčítání SMS se děje klasickými AT příkazy definovanými normami GSM, jedno jestli se jedná o S25, C35 nebo CX65, takže není důvod k vypínání. Odhadoval bych to na nějaký konflikt mezi firmware mobilu a obsahem SMS uložených v mobilu. Doporučil bych promazat zprávy v telefonu, jestli tam není třeba nějaká specifická Nokia zpráva (Smart Messaging, melodie poslaná přes SMS...), jejíž formát třeba nevadí firmware mobilu v zobrazení, ale třeba už ano při zpracování pro komunikaci. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 11:14 am Post subject: |
|
|
pavelc wrote: | kesu wrote: |
Skoro bych dal ruku do ohně za to, že za to nemůže můj program. Vyčítání SMS se děje klasickými AT příkazy definovanými normami GSM, jedno jestli se jedná o S25, C35 nebo CX65, takže není důvod k vypínání. Odhadoval bych to na nějaký konflikt mezi firmware mobilu a obsahem SMS uložených v mobilu. Doporučil bych promazat zprávy v telefonu, jestli tam není třeba nějaká specifická Nokia zpráva (Smart Messaging, melodie poslaná přes SMS...), jejíž formát třeba nevadí firmware mobilu v zobrazení, ale třeba už ano při zpracování pro komunikaci. |
tak jsem to zkoušel znovu.nemam v mobilu ani jednu nestandartni SMS.
připojim přes Irda,pustim program-vše v pořádku,nečtu tel.seznamv -v pořádku,načtu SMS ze SIM- OK, nechám načíst Interní seznam SMS - mobil udělá píp,sekne se a je konec. Vážně už nevím kde je chyba (SiMoCo to možna nebude,protože MPM dělá to samé), Ale je zvláštní,že někomu to dělá a někomu ne !!! |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 11:35 am Post subject: |
|
|
kesu wrote: | připojim přes Irda,pustim program-vše v pořádku,nečtu tel.seznamv -v pořádku,načtu SMS ze SIM- OK, nechám načíst Interní seznam SMS - mobil udělá píp,sekne se a je konec. Vážně už nevím kde je chyba (SiMoCo to možna nebude,protože MPM dělá to samé). |
A je to stejné i při připojení přes kabel? |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:01 pm Post subject: |
|
|
mna by zaujimalo, ci by v dalsich verziach nepolo mozne integrovat v prieskumnikovy funkciu drag and drop a oznacovanie suborov mysov, priladne v rozbalovacom zozname diskov priamy odkaz na plochu, alebo tak ako to ma napr. total commander a ine- dat na spodok okna tlacitkovu ponuku F3-F8 . dost by to ulahcilo a zrychlilo pracu. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:20 pm Post subject: |
|
|
pavelc wrote: |
Během kopírování souborů (nebo při jakékoliv OBEX komunikaci s mobilem) doporučuji nedělat nic jiného. |
Aha,no dobre,budem sa snazit  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:44 pm Post subject: |
|
|
ghost_z_kca wrote: | mna by zaujimalo, ci by v dalsich verziach nepolo mozne integrovat v prieskumnikovy funkciu drag and drop a oznacovanie suborov mysov, priladne v rozbalovacom zozname diskov priamy odkaz na plochu, alebo tak ako to ma napr. total commander a ine- dat na spodok okna tlacitkovu ponuku F3-F8 . dost by to ulahcilo a zrychlilo pracu. |
Mno, tyhle nápady se mi taky moc líbí...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|