View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:36 am Post subject: |
|
|
skus ho prerobit podla navodu, pri aplikacii original firmware od siemensu nepotrebujes servisny kabel. |
|
Back to top |
|
 |
hagen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:22 pm Post subject: Dotaz USB kabel na x55. |
|
|
Mam USB kabel s dobijenim takze teoreticky by mel bejt na pin jedna priveden neustale dobijeci proud na telefon.
1. Lze delat servisni prace pres USB?
2. Musim i pres to udelat verzi s externim napajenim mezi pin 1 a 2?
3. Jsou zapojeny piny 1-7 i 6 vadi to?
Dekuji za odpoved. |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:06 pm Post subject: |
|
|
nepises aky mas tel, ani kabel, ale nemal by byt problem robit servisne prace pre radu x55, a nemusis prerabat nic. vobec nevadi ked mas zapojene piny 1-7. dobijacie napatie nemusi byt na tel. pripojene stale, dobijanie mozes podla potreby zapnut/vypnut.
predpokladam, ze ak mas zapojene aj piny 5 a 7 ze by kabel mohol ist aj na x65 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:52 pm Post subject: |
|
|
Som AMATÉR.
Mám c60 a kupil som kabel ktory ide cez COM port. Ked som nahral do mobilu Loader tak sa mi uz mobil spojí s V_Klay Patched Bootcore.
Nepokazi telefon ked aplikujem patche cez tento kabel?
Mozem s ním aj Flashovat?
Nepokazim pritom telefon?
PLEASE PLEASE PLEASE HELPPPPPPP
Palio  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 7:18 am Post subject: |
|
|
Palio wrote: | Som AMATÉR.
Mám c60 a kupil som kabel ktory ide cez COM port. Ked som nahral do mobilu Loader tak sa mi uz mobil spojí s V_Klay Patched Bootcore.
Nepokazi telefon ked aplikujem patche cez tento kabel?
Mozem s ním aj Flashovat?
Nepokazim pritom telefon?
PLEASE PLEASE PLEASE HELPPPPPPP
Palio  |
Vyskusaj..pokial je ten kabel servisny,mozes nim patchovat aj flashovat.A ak sa Ti spoji s V_Klay,tak urcite je. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Maverik kolemjdoucí
35.72 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 11:39 pm Post subject: MC60 |
|
|
Mám MC60ku fw13 a jeden dotaz mám kabel na USB který se jeví jako že na pětí na dobíjení je (cca 6V).
VKLAY se mi ale s telefonem nespojí, resp. spojí ale napíše hlášku provádí zavádění init.boot a potom to napíše A hardware I/O error was reproted while accessing COM3 - Loader: Open : No answer from boot InitBoot.bin
Přitom ale dobíjení baterie probíhá takže to vypadá že napětí pořád je.
Je potřeba kabel předělávat podle návodu nebo je chyba někde jinde. Díky za odpověď.
A ještě jeden dotaz kde při těch návodech berete to nastavení telefonu jenom MC60 bez těch závorek? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 7:24 am Post subject: Re: MC60 |
|
|
Maverik wrote: | Mám MC60ku fw13 a jeden dotaz mám kabel na USB který se jeví jako že na pětí na dobíjení je (cca 6V).
VKLAY se mi ale s telefonem nespojí, resp. spojí ale napíše hlášku provádí zavádění init.boot a potom to napíše A hardware I/O error was reproted while accessing COM3 - Loader: Open : No answer from boot InitBoot.bin
Přitom ale dobíjení baterie probíhá takže to vypadá že napětí pořád je.
Je potřeba kabel předělávat podle návodu nebo je chyba někde jinde. Díky za odpověď.
A ještě jeden dotaz kde při těch návodech berete to nastavení telefonu jenom MC60 bez těch závorek? |
U Teba nie je problem v kabli,ale v tom,ze mas FW13,na ktory nema V_Klay loadery a nespoji sa s nim.Musis podflashovat na FW10 alebo nizsi,nahrat java loader px55amd(je v navode Loader pre M55 a C60,ale ide aj na MC60),patchnut bootcore a potom uz mozes komunikot s V_Klay cez nastavenie Patched bootcore. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 5:07 pm Post subject: |
|
|
Cafte, prave som si kupil original DCA-500 a nahral som si najnovsi FW. Mam S65ku. Chcel by som patchovat a flashovat. Jak ho mam prerobit na servisny? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 5:17 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Cafte, prave som si kupil original DCA-500 a nahral som si najnovsi FW. Mam S65ku. Chcel by som patchovat a flashovat. Jak ho mam prerobit na servisny? |
Vsak podla tohoto navodu... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 5:29 pm Post subject: |
|
|
To asi nepojde. Tento konektor co ide do mobilu vypada uplne inak. Skusim odfotit. |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 12:15 pm Post subject: |
|
|
Zdravim vas.Mam Datovy kabel na radu x55 do COM ,a chcel som ho prerobit na servisny podla navodu tak som pridal napajanie na pin 1 a kostru na pin 2 z nabijacky siemens a nefunguje to.Telefon sa nabija ale nedokaze sa spojit s PC.Kde je problem?chcem ho spojit s A55 nahrat novy flash |
|
Back to top |
|
 |
skynet Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 12:07 pm Post subject: |
|
|
Ked mam na kabli na x55 zapojene piny 2, 3 a 4 ako spravim s neho ten servisny?Ja som zapojil do prazdneho pinu 1 napatie4,5Va do toho dva kostru ale nefunguje to.Prosim poradte? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:31 pm Post subject: |
|
|
skynet wrote: | Ked mam na kabli na x55 zapojene piny 2, 3 a 4 ako spravim s neho ten servisny?Ja som zapojil do prazdneho pinu 1 napatie4,5Va do toho dva kostru ale nefunguje to.Prosim poradte? |
Mam stejny kabel, mobil M55 i problem se spojenim s v_klay (A hardwareI/O error was accessing COM1 - Loader: Open: No answer boot GoBoot_BootcoreBug.bin). Myslim, ze nas problem je stejny jak popsano vyse s mobilem MC60. Asi budem muset podflasovat z fw11 na fw10 a prepsat bootcore? Pokud nechceme nabijet asi je kabel OK ze jo? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 7:11 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | skynet wrote: | Ked mam na kabli na x55 zapojene piny 2, 3 a 4 ako spravim s neho ten servisny?Ja som zapojil do prazdneho pinu 1 napatie4,5Va do toho dva kostru ale nefunguje to.Prosim poradte? |
Mam stejny kabel, mobil M55 i problem se spojenim s v_klay (A hardwareI/O error was accessing COM1 - Loader: Open: No answer boot GoBoot_BootcoreBug.bin). Myslim, ze nas problem je stejny jak popsano vyse s mobilem MC60. Asi budem muset podflasovat z fw11 na fw10 a prepsat bootcore? Pokud nechceme nabijet asi je kabel OK ze jo? |
Kabel je OK..problem je v bootcore,lebo mas FW11.Nemusis nic podflashovat,iba nahraj loader a patchni bootcore. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|