View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
IC3.M@N kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 10, 2007 6:09 pm Post subject: C75 chyba při připojení k PC |
|
|
Ahoj, mám jeden problém.
Nainstaloval jsem si datový kabel k mobilu + MPM. Vše šlapalo jak má. Po nějakém čase jsem přeinstaloval Windows, takže jsem ovládače na datový kabel a MPM instaloval znovu. Instalace proběhla taky vpořádku, jenže po připojení mobilu k PC mi "Siemes device" , která je, když kliknete na Tento počítač hlásí, že soubory a složky v mém Siemensu C75 nejsou podporovány. Nevíte čím to je?Zkoušel jsem to i na jiných počítačích a psalo to pořád to samé a zkoušel jsem si různé verze MPM od nejstarších po nové. Napadlo mě, že to může být něco špatně nastaveného přímo v mobilu, ale nevím co. Zkoušel jsem dát tovární nastavení a ani to nepomkohlo. |
|
Back to top |
|
 |
morbid angel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 11, 2007 6:49 am Post subject: Re: C75 chyba při připojení k PC |
|
|
IC3.M@N wrote: | Ahoj, mám jeden problém.
Nainstaloval jsem si datový kabel k mobilu + MPM. Vše šlapalo jak má. Po nějakém čase jsem přeinstaloval Windows, takže jsem ovládače na datový kabel a MPM instaloval znovu. Instalace proběhla taky vpořádku, jenže po připojení mobilu k PC mi "Siemes device" , která je, když kliknete na Tento počítač hlásí, že soubory a složky v mém Siemensu C75 nejsou podporovány. Nevíte čím to je?Zkoušel jsem to i na jiných počítačích a psalo to pořád to samé a zkoušel jsem si různé verze MPM od nejstarších po nové. Napadlo mě, že to může být něco špatně nastaveného přímo v mobilu, ale nevím co. Zkoušel jsem dát tovární nastavení a ani to nepomkohlo. |
Skus radsej SiMoCo.Aj ja som mal MPM,ale dal som ho prec.Je blbby,pomaly a dost casto strajkuje.Teraz mam ten SiMoCo a nestazujem sa,je super...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|