View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 8:55 pm Post subject: |
|
|
S75 se mi po nahrani prazdnych bloku do FW chovala uplne stejne (=pipnuti po vterine od zmacknuti cerv. tlacitka, jinak nic), a s V_Klayem se spojila (po zmacknuti cerv. tlacitka ve V_Klayi nepipne), nahral jsem FF a telefon byl zase OK...
Jina moznost na oziveni nez nahrani FF me nenapada, ale treba se jeste nekdo zapoji do debaty...  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
palikx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 9:37 pm Post subject: |
|
|
tak s funkcnim telefonem se spoji v pohode.ale s tou mrtvolou to dela porad to same.fakt neni nejaka rada?zkusil jsem uplne vsecko mozne.pisou ze se ma zkusit tel pripojit ke kabelu to ale nejde vubec. |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 10:41 am Post subject: |
|
|
možná hloupá otázka,ale to se ti nespojí ani s papua?ještě sem nezažil foun(mrtvej)kterej by se sní nespojil a tam těch možností je spousta.Zkus se spojit a podle návodu na PU zapsat FF tady ze SE a pak odblokovat.Ale myslím,že to bude HW chyba a potom bych kontaktoval Mária Liptov,kterej je na tyhle věci odboník.Samozřejmě předpoklad je,že máš servisní kabel DCA 510,protože jinak se nehneš. |
|
Back to top |
|
 |
palikx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 9:15 pm Post subject: |
|
|
ahoj no nespoji se s nicim.kabel dca 510.jakmile by se to s necim spojilo tak uz bych to do kupy dal ale ono nic.proste to na zapinaci tlacitko nereaguje.muj funkcni m65 reaguje v pohode na kabelu probliknou 2 led a chodi to.
u tehle mrtvoly to neudela nic.
zkusim toho maria treba nejak pomuze.ale je to divne.
moc diky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|