View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jan_Mertl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 9:20 pm Post subject: Šedo-oranžový kompletní kryt na M65 |
|
|
Dobrý den,
sháním šedo-oranžový kompletní kryt na Siemens M65. Chtě bych přední+zadní+středový díl+oranžové těsnění mezi kryty. Nevíte někdo, kde by šel ještě koupit?
Janek_Mertl  |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 9:34 pm Post subject: |
|
|
hh, horko, těžko... Šedo-Oranžový neseženeš vůbec., se přestal vyrábět a nahradila ho černá varianta.. Ten jsem sháněl před rokem a beznadějně... A nakonec jsem ještě koupil originální Black kryt. Ten už dnes také není moc není. Good luck in looking _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Jan_Mertl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 10:37 pm Post subject: |
|
|
Fakt to nikde neseženu???  |
|
Back to top |
|
 |
Anonymous Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 6:37 am Post subject: |
|
|
A já myslel,že M65 vyměnné kryty nepodporuje.  |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 6:44 am Post subject: |
|
|
LinDan wrote: | A já myslel,že M65 vyměnné kryty nepodporuje.  |
!!!Ked mas srobovak tak vsetky telefony podporuju vymenne kryty!!!
 _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
Anonymous Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 6:58 am Post subject: |
|
|
A nějakej kryt na M75 by se sehnat nedal? Popř. za kolik.Dík |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Kapitan.Solo pisatel

740.54 SMM
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 11:55 am Post subject: |
|
|
Tak sehnat se dá všechno, i když trochu hůř, ale jinak jsem na internetových stránkách s mobily viděl ještě kryty na m65. Popřípadě znám obchody, kde M65 prodávají za cenu kolem 1200 Kč, takže je to poslední varianta, jak se sehnat ten kryt. _________________ C25->N6510->BoschGSM509->N3210->M55->C72->M65->S75->SX1->N6230. Nyní: Nokia E51(Route66 SW)+2GB MicroSD & Siemens S75 fw 47 + 1GB RS-MMC. |
|
Back to top |
|
 |
Jan_Mertl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 1:08 pm Post subject: |
|
|
Na tom telel.cz sem se ptal na ten kompletní kryt, ale nemají ho JO a za 1200 kryt kupovat nebudu, protože telefon mě stál 950  |
|
Back to top |
|
 |
RiveMan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 11:37 pm Post subject: |
|
|
Zna nekdo nejake mistecko, kde by se nechal sehnat kryt na M65? Nemusi to byt orig oranzova, ikdyz ta je zrovna pekna:) ale pokud to nebude zrovna ruzova, necha se prezit asi temer vse... THX _________________ Siemens M35i ---> Siemens M65 (fw.50) + Bike-o-Meter |
|
Back to top |
|
 |
Otisaq kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 10:29 am Post subject: |
|
|
maji je napr tady:
http://www.unlock.cz/soucastky.php?id=15
byl sem primo v prodejne, mel jen sedy a chtel za nej 850...ze pry ty ceny na netu jsou stare..tak nevim. |
|
Back to top |
|
 |
Jan_Mertl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 5:08 pm Post subject: |
|
|
RiveMan wrote: | Zna nekdo nejake mistecko, kde by se nechal sehnat kryt na M65? Nemusi to byt orig oranzova, ikdyz ta je zrovna pekna:) ale pokud to nebude zrovna ruzova, necha se prezit asi temer vse... THX |
A stačil by černý? Vím kde maj :-) , až budu vědět za kolik, tak to sem písnu. Šedej je pěknej, ale nedá se sehnat :-( , už sem to vzdal.
A nemáte někdo šedej zámek baterie na M65? Mě se ten zobáček ulomil :-( |
|
Back to top |
|
 |
RiveMan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 7:17 pm Post subject: |
|
|
Jan_Mertl wrote: | RiveMan wrote: | Zna nekdo nejake mistecko, kde by se nechal sehnat kryt na M65? Nemusi to byt orig oranzova, ikdyz ta je zrovna pekna:) ale pokud to nebude zrovna ruzova, necha se prezit asi temer vse... THX |
A stačil by černý? Vím kde maj :-) , až budu vědět za kolik, tak to sem písnu. Šedej je pěknej, ale nedá se sehnat :-( , už sem to vzdal.
to budu moc vdecny, mam sice puvodni verzi sedou s oranzovou jako tesneni, ale ten cerny neni take spatny, nevim proc, ale zjistil jsem ze kryt drzi na 2 ze 6ti sroubku krytu, u ostatnich se strana, do ktere se sroubek zarezava proste rozpadla, mozna z vyroby moc utazene, nevim, ale nerekl bych ze jsem s nim zachazel az tak hrube, aby to bylo diky memu pricineni, dalo by se rici ze potrebuji jen predni a stredni kryt, ale pokud to bude cerna, nemusi to byt jako mozaika ...ikdyz s tou oranzovou by to nemuselo byt take tak zle, jinak me zradil i zamecek koveho krytu a zavreni zadni casti prekryvajici baterku, zobacek se ulomil po pouzivani a od te doby co obcas prohodim simku jsem druhy donicil velice rychle, nevite, zda jsou soucasti noveho krytu? Dekuji za ochotu... _________________ Siemens M35i ---> Siemens M65 (fw.50) + Bike-o-Meter |
|
Back to top |
|
 |
Jan_Mertl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:53 pm Post subject: |
|
|
RiveMan wrote: | Jan_Mertl wrote: | RiveMan wrote: | Zna nekdo nejake mistecko, kde by se nechal sehnat kryt na M65? Nemusi to byt orig oranzova, ikdyz ta je zrovna pekna:) ale pokud to nebude zrovna ruzova, necha se prezit asi temer vse... THX |
to budu moc vdecny, mam sice puvodni verzi sedou s oranzovou jako tesneni, ale ten cerny neni take spatny, nevim proc, ale zjistil jsem ze kryt drzi na 2 ze 6ti sroubku krytu, u ostatnich se strana, do ktere se sroubek zarezava proste rozpadla, mozna z vyroby moc utazene, nevim, ale nerekl bych ze jsem s nim zachazel az tak hrube, aby to bylo diky memu pricineni, dalo by se rici ze potrebuji jen predni a stredni kryt, ale pokud to bude cerna, nemusi to byt jako mozaika ...ikdyz s tou oranzovou by to nemuselo byt take tak zle, jinak me zradil i zamecek koveho krytu a zavreni zadni casti prekryvajici baterku, zobacek se ulomil po pouzivani a od te doby co obcas prohodim simku jsem druhy donicil velice rychle, nevite, zda jsou soucasti noveho krytu? Dekuji za ochotu... |
OK, doufám, že mi brzo odpoví na mail, abych věděl kolik ty kryty stojí. Je to prý komplet original kryt v černé barvě. Já mám teda M65 v červené (kupováno na inzerát) a sháněl jsem šedej kryt a není :-( už ho asi hledat nebudu, nemá to cenu :-( |
|
Back to top |
|
 |
Jan_Mertl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:57 pm Post subject: |
|
|
Kapitan.Solo wrote: | Tak sehnat se dá všechno, i když trochu hůř, ale jinak jsem na internetových stránkách s mobily viděl ještě kryty na m65. Popřípadě znám obchody, kde M65 prodávají za cenu kolem 1200 Kč, takže je to poslední varianta, jak se sehnat ten kryt. |
No, já už to shánět nebudu, koupím buď komplet černej nebo červenej (přední a zadní) to nemá cenu, sedět u netu jenom kvůli jedé "volovině". |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|