View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dayton kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 1:08 pm Post subject: |
|
|
Prosim ta ako sa ti podarilo otvorit Systemove disky???
Mne to pomocou OD nejde.
A nechcem sa vrtat v telefone a patchovat ci ine veci s nim robit.
Neda sa to jednorazovo otvorit? Len na to zmazanie toho zvuku?
Off Topic: poskirabal som si display...sakra...mam nervy, nemozem nikde zohnat sklicko na S75 alebo cely kryt. Sakra...ak by niekto vedel, kludne piste muni@zmail.sk. Budem len rad. _________________ Motorola(nefjem jaka) > S25 > ME45 > S65 fw 53. |
|
Back to top |
|
 |
msabrsula začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:09 pm Post subject: |
|
|
Mám vygenerované SKEY. Jinak mi to udělat nešlo. Podle návodu a pár pokusech to fungovalo |
|
Back to top |
|
 |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 7:56 am Post subject: |
|
|
Taky jsem měl podobný problém s vyzváněním zpráv.
Když přijde normálně SMS, zahraje nastavená MP3. Když se ale odešle zpráva a přijde doručenka, hraje vybraná melodie jen chvilku a pak se ozve MessageMelody.wav, je to takové to "boing" a manželku to dost štvalo.
U mého telefonu mám zase nastavenou pro pár lidí extra melodii na SMS a při doručence,když jsem ještě v menu, mi chvíli hraje ten zvuk co mám pro všechny ostatní SMS (ale není to ten MessageMelody) a pak teprve ten správný. Přitom oba telefony prakticky stejné, FW40, FFS40, nahráváno úplně stejně......
Já to na svém telefonu neřeším, ten zvuk co mi do toho vleze je krátký a nevadí mi to. U toho druhého telefonu jsem to chtěl řešit smazáním MessageMelody.wav, ale to se začal ozývat úplně jiný zvuk, který jsem nikde nenašel... Tak jsem místo MessageMelody.wav nahrál "prázdný" zvuk, tedy asi 3s ticha. Takže správná vyzváněcí melodie sice nezahraje celá, ale je to pak aspoň ticho...... nezahraje ten hrozný výchozí zvuk. _________________ Siemens C35i FW13 -> S45i FW4 (+ patche) -> S75 SW40+FFS+MAP |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|