View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 3:34 pm Post subject: Mobile Phone Manager a MS Vista |
|
|
ahoj všichni,
nevíte náhodou někdo, že by se objevila nová verze MPM, která by fungovala v OS MS Vista? a tedy byla opět funkční synchronizace s MS Outlookem?
díky
:-) tmv
P.S:nelze používat XP (leda bych využil Virtual PC, ale to se mi kvůli synchronizaci dělat nechce). Raději bych nějakou novou verzi.. |
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

Joined: 07 Apr 2005 Posts: 739 Location: Slovácko Vinné Sklepy Phone: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:38 pm Post subject: Nemyslím.. |
|
|
Díky za tip, nicméně uvedená verze je nižší než jsem instaloval já. Windows all bylo označeno v r. 2005 a tam ještě o Vista netušili. V nich je totiž změněná jakási komponenta, která se využívala pro komunikaci s mobily.
:-) toma |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 9:12 pm Post subject: SiMoCo |
|
|
Jistě, SiMoCo používám od té doby, co se objevil (již pro M35), ale neumí to tu synchronizaci. Tedy pokud si uložím nový kontakt do mobilu, automaticky jej přenést do Outlooku a naopak v Outlooku používám kalendář, který je fajn mít i v telefonu.
Samozřejmě se to dá udržovat i ručně, ale přece jen je to na dlouhé lokte.
:-) tmv |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|