View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vowo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 6:44 am Post subject: MP14 |
|
|
Jo, dík. Takže když bych chtěl mít v telefonu na ploše zároveň kalendář a extrainfo s digitálními hodinami, tak to asi nepojede.
A nevěděl bys ještě, jak zprovoznit ten MasterPatch? Vše jsem dělal podle návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=667 (kromě toho, že jsem nahrál MP14), ale aplikace Master Midlet pořád píše již uvedenou chybu. (M65 fw50) |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 7:32 am Post subject: |
|
|
proč by nemělo....?
tenhle návod už je starý(jsou tam staré verze patchů).
dej si patches.kibab.com,vyber m65v50. tam si najdeš který patch chceš aplikovat klikni na něj a ukáže se ti v Depends on jaké patche ještě potřebuješ(a ty takyy mohou ukázat jaké patche ukazujou) _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
Sefinko elfmaster

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 986 Location: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux
6980.53 SMM
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 9:45 am Post subject: |
|
|
Ja len dodam, ze stranka bola premiestne na novy server: http://patches.siemens-club.org/patches/, takze novsie veci su uz tam...
A kludne pojde mozes mat aj Kalendar aj ExtraInfo
Tu mas taky maly navodik:
- najlepsie je prehrat firmware nanovo a aplikovat patch "Smazani Starych dat z firmware" patch vyhodi chybu a opravny si ulozte
- vytvorte tieto zlozky, a potom vypnite telefon a aplikujte patche z archivu:
0:\Misc\Patches\ptc
0:\Misc\Patches\Dis
0:\Misc\Patches\gpf
- vytvorit prazdny subor configs.txt do zlozky:
0:\Misc\Patches\ptc\configs.txt
Zoznam patchov co by si mal mat aplikovane: Code: | - Master-patch v14 (SGold)
- API
- Small Functions Library
- Big Functions Library
- PictureRelocation
- SWI-Hook
- picture add-on
- Mainscreen Dispatcher
|
- po aplikovani patchov uz len staci zapnut telefon. Vsetko by uz malo ist v pohode...
- refresh MP14 prebieha volbou funkcie "Dialkova synchronizacia" pon nejaku klavesovu skratku alebo automaticky po vychode z MasterMidlet a to po aplikovani patchu: * Run Refresher on exit from Master-Midlet *
PS: Samozrejme tieto patche platia len ak nemas aplikovany ElfPack! ak ho mas tak swi-hook musi prec!
A tu chybu v MasterMidlet pise pravdepodobne preto ze nemas este aplikovany ziadny patch pre MP14 skus napr ten MainscreenDispatcher a malo by to uz ist v poho...
Inac ak bude cas tak skusim spravit novy clanok na navo na MastrPatch14 a ElfPack, len keby bolo viac casu...
EDIT: pridane navod na refresh MP14 _________________ C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71
Last edited by Sefinko on Sat Oct 20, 2007 10:37 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Vowo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 6:11 pm Post subject: MP14 |
|
|
Díky, jdu koumat
PS: Ten článek by se hodil  |
|
Back to top |
|
 |
Vowo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 5:40 pm Post subject: MainscreenDispatcher |
|
|
Jsem zkoušel aplikovat ten MainscreenDispatcher, ale pouze mně pak nešel zapnout mobil. Nu co, jdu to zkusit podle toho návodu... |
|
Back to top |
|
 |
Vowo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 6:55 am Post subject: MP14 |
|
|
Tak jsem dělal vše podle návodu (kromě toho, že jsem nesehnal patch PictureRelocation) ale výsledkem bylo pouze vypínání mobilu při zapnutí . Zkoušel jsem i jiné MasterPatche, ale výsledek byl vždy stejný.
Ještě se zeptám, jestli se má na něco aplikovat Elfpack. Mobil se mně sice zapnul, ale elf se nespustil, tak jsem jej vyhledal v souborech, ale po kliknutí na elf telefon jen pípne a zhasne. |
|
Back to top |
|
 |
Sefinko elfmaster

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 986 Location: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux
6980.53 SMM
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 9:17 am Post subject: Re: MP14 |
|
|
ElfLoader potrebuje k svojej cinnosti jedine BigFunctionLibrary ostatne potrebne ma v sebe. A ak aplikujes ElfPack tak v nom by mali uz byt aj BigFunctionLibrary, ale radsej skontroluj... Nechapem ze ti Mp14 nejde... Niekde musi byt problem skus poziret patche odtial: http://forum.modopo.com/patches/t-7098-m65-systempatches-fw50.html na tej stranke je vsetko potrebne a ak to nepojde odtial tak neviemkde moze byt pes zakopany....
Odstraněna přebytečná citace. Necituj poslední příspěvek. Používej tlačítko Odpovědět! simp _________________ C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71 |
|
Back to top |
|
 |
Vowo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 7:15 pm Post subject: MP14 |
|
|
Paráda, MP14 už funguje a fungují i Elfy - bylo to asi problémem s API a midletem - u Master -0.7 se mně zobrazuje pořád ten error, ale u starší aplikace ne. Ještě se chci ale zeptat, jak se dělá u MasterPatche refresh - z článku jsem to nějak nepochopil... |
|
Back to top |
|
 |
@urel čestný člen

Joined: 25 Feb 2007 Posts: 1067 Location: Slovakia Telefon: BQS EL71
595.45 SMM
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 7:24 pm Post subject: |
|
|
Dáš si patch master reset do tel. a vždy po vypnuti javi sa ti uložia nastavenie..nemusíš po každej zmene reštartovať fon _________________ Siemens večne živý.
C55 > S65 > EL71 > Asus P535 (WM) > Huawei Ideos X5 Pro (Android)
My tuning
@urel OS Hacker Edition EL71
@urel Mac OS S65
,,SIEMENS bez tuningu je ako PC bez CPU“
 |
|
Back to top |
|
 |
Sefinko elfmaster

6980.53 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Vowo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 3:46 pm Post subject: |
|
|
Díky, patch funguje a ostatní patche aplikované na MP14 taky.
Jen mně nejde do hlavy, proč patch (ExtraInfoOnProgressbars), který pár dnů funguje normálně mně najednou začne při posílání dat přes IrDA vypínat mobil..., nebo proč po aplikaci pár patchů nemůžu otevřít složku pro elfy 0:/Zbin/etc/ , protože mně to vypne mobil... - ale to se časem podá
Ještě nevím, proč hodně patchů (i GraphPatchManager, který by se hodil) se nedá aplikovat - naskočí hláška ohledně toho, že ve flashi nebyla nalezena stará data... - to asi může být tím, že jsem aplikoval podobný patch a tento se má nahrát na stejnou adresu - dají se v takovém případě aplikovat nějaký způsobem oba patche?
(vím, že se možná moc ptám, ale aspoň mi telefon pořád funguje ) |
|
Back to top |
|
 |
Sefinko elfmaster

6980.53 SMM
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 9:08 pm Post subject: |
|
|
Takze k tomu vypinaniu ked vojdes do zlozky etc, mne to robilo tiez vyriesil som to novysim elfom ExtD.elf
Dalej k tomu GraphPatchManager-u chybu to pise preto ze mas urco aplikovany MainScreenDispatcher. ALe vsetky patche co potrebuju GraphPatchManager su v podstate nahradene DIS patchmi, tu su nejake mrkni sem: http://forum.siemens-club.org/viewtopic.php?TopicID=61554
A nevadi, kludne sa pytaj co chces vediet, ak budem vediet poradim
Inac ak cas dovoli by som chcel spravit clanok na aplikaciu MP14 a ElfPacku 2.3 lebo tie co su tu su uz starsie a je v oproti nim uz dost podstatnych zmien a takisto pridad pre vacsinu tel. vsetky patche pre to potrebne... Lek keby bolo viac casu...  _________________ C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71 |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Mon Oct 29, 2007 11:30 am Post subject: |
|
|
mam strasne blby dotaz ,.,. ze ked som si dal novy FW do telefonu tak som si začal patchovat veselo a nevedel som zeje dobre mat Master Patch ,. teda skoro som o neom aninevedel .,.,. bo to nikde neni napisane ze je to dobre mat skor nez zacneme patchovat ostatne pathe a ccem sa spytat ze mam elfpack 2.3 ,. vela patchov ,.,.a ci sa da este dodaatocne nejako nahodit Master patch ,.., i ked som to skusal ,. instalacia prebehla uspesne ,.,.ale po zadeni pinu pixoval ,. ,., da sa to ??,.alebo musim vsetky patche dat prec ? ., _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:37 pm Post subject: |
|
|
zkus jinou verzi master patche, pokud existuje("kompatibilní")
EDIT: máš předtím vytvořené složky:?
0:\Misc\Patches\gpf
0:\Misc\Patches\dis
0:\Misc\Patches\ptc _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|