clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - c25 přestal vyzvánět i upozorňovat na příchozí SMS.

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

c25 přestal vyzvánět i upozorňovat na příchozí SMS.

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x35, x25 a starší
View previous topic :: View next topic  
Author Message
schmitt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 13, 2007 10:13 am    Post subject: c25 přestal vyzvánět i upozorňovat na příchozí SMS. Reply with quote

Ahoj, mám stařičkou c25 (08/2000), stále chodila bezvadně, již 2 roky s novou vysokokapacitní baterií Li-ION 1400 mAh (výdrž oproti standartní baterii při normálním používání zhruba 7-10 dnů, při prvním nabití vydržela dokonce 14 dnů v pohotovosti) nyní přestala vyzvánět při příchozím hovoru nebo při došlé SMS-ce. Když zkouším volit jiné vyzvánění, mobil mlčí.
V čem by mohl být problém?

Mám ještě jednu c25 (07/2001) také s baterií Li-ION 1400mAh, která zatím chodí bezvadně.

Díky schmitt
Back to top
View user's profile Send private message
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sat Oct 13, 2007 11:41 am    Post subject: Reply with quote

Setkal jsem se se stejnym problemem, nějaký špatný kontakt tam je. Rozdělat mobil sem mi nepodařilo, ale pomohlo ho různě promačkat, pokroutit, protřepat

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
schmitt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 25, 2007 9:25 pm    Post subject: Pořídil jsem si starou C25 přes Aukro. Reply with quote

Pořídil jsem si starou C25 přes Aukro. Byl skoro zadarmo. Bohužel má ten mobil nějaký problém, se kterým si nevím rady.
Pokud se jej pokusím zapnout, po zadání PINu se mobil při přihlašování k síti sám vypíná. Pokud zadám DEMO režim, funguje mobil normálně, tedy donekonečna běží v DEMO režimu, pokud bych náhodou zadal chybný PIN, mobil okamžitě reaguje varovným tónem a chybovou hláškou. Když zkusím SOS volání, mobil se také vypíná. Vypadá to tedy na to, že jakmile se mobil pokusí navázat spojení s okolním světem, až už přes SOS volání nebo přihlášením k síti, tak se ihned a sám vypíná.

Takže jsem palcem stále držel tlačítko červeného telefonu a ostatními volnými prsty namačkal nejprve PIN, mobil se přihlásil do sítě T-Mobile a posléze jsem vytočil číslo 4601, namluvený hlas mi oznámil výši kreditu.
Ale jakmile jsem klávesu "červený telefon" pustil, mobil se okamžitě vypíná.

V čem by mohl být problém ??

U svých mobilů (mám dvě C25) jsem se s podobným problémem nikdy nesetkal.

Díky. Schmitt
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x35, x25 a starší All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum