View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bekset kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 8:52 pm Post subject: Chybná MMC v Sxg75 |
|
|
Ahoj, přesouval jsem v Sxg75 soubory v rámci karty MAX 1GB MMC Mobile přes BT, ale přesouvání se zaseklo.
Nyní když kartu strčím do čtečky karet v PC i po restartu, tak ji vubec nenajde jako disk a nemůžu jí tedy zformátovat. Když ji strčim do SXG75, tak napíše "karta není detekována". V nastaveni->phone->file system mam pouze polozku Memory assistant (chybi zde polozka kartu zformátovat - podle manuálu).
Když jí strčím do foťáku, tak ten se jí snaží formátovat, ale po chvíli napíše že ji nelze zformátovat. Nevíte někdo co s tím? |
|
Back to top |
|
 |
LumkaCZ všeználek

4280.50 SMM
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 9:01 pm Post subject: |
|
|
Někde tady je patch který právě tu položku zobrazí! _________________ HTC TyTN + 1GB miniSD + pouzdro, handsfree, kabel + WM5 (čekám na pořádnou ROM 6.5) |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 9:08 pm Post subject: |
|
|
To je zvláštní. Že by takto vůbec nešla sformátovat a ani nebyla vidět jsem se ještě nikdy nesetkal. Jedině zkusit nějaký software na správu disků. Např. Partition Magic vidí i požkozené disky, které nemusí být ve Windowsech jinak vidět. Mohl by ji robrazit jako vadně naformátovaný disk a opravit. Jenom si teď úplně nejsem jistý, jestli zrovna Partition Magic vezme i paměťovou kartu . Nebo mohla být karta vadná už předtím a tohle jí jenom "dorazilo", ale je mi to opravdu nějaké divné .
LumkaCZ wrote: | Někde tady je patch který právě tu položku zobrazí! |
Ano, to je pravda, na to jsem zapoměl. Defaultně tam není (návodem se u SXG radši neřiď ).
http://siemensmania.cz/patche.php?phone=SXG75&c=s - Patch číslo 50 . Třeba to formát v telefonu vyřeší ...
Spojeny dva příspěvky do jednoho. Používej tlačítko Upravit. simp
Ty jsi takový ukázkově pilný Moderátor, simpe . RDT _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <!
Last edited by RDT on Tue Oct 23, 2007 7:55 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
bekset kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 9:42 am Post subject: |
|
|
Bohužel nemám kabel, abych mohl kartu zformátovat v telefonu. Nicméně jsem ji vyreklamoval a vyměnili mě jí za novou.... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 11:41 pm Post subject: |
|
|
Tak pokud ji vymenili tak nejspis byla doopravdy chyba v karte,nez v chybnem kopírovaní. dulezity je ze se to vyresilo.Taky mi to obcas klekne,ale zatim se miji ve ctecte vzdycky povedlo naformatovat
//mario_liptov: necitujte predchadzajuce prispevky _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|