View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
farokh kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 9:30 am Post subject: Zabezpečená SIM+bloklý kod přístroje S65- HELP !!! |
|
|
Zdar,mam takovej vícefázovej problém.
Zabezpečil sem si mobil (S65) proti jiny SIM kartě(přijme jen tu mojí) ale asi měsíc nato sem neco zkousel a bloknul sem si kod pristroje.Tehdy sem este nemoh rozchodit svuj kabel,ale tolik mě to nežralo.Jenže teď sem přešel na jinyho operatora a dostal novou SIM,ale nestihl sem si odblokovat kod pristroje,takze ted mi mobil bere jen moji starou SIMku,ktera je uz odhlasena od operatora(nechytá signál) a kdyz se pokousim mobil odbloknout pres SiMoCo,tak mi hlasi, ze musi bejt phone zaplej a prihlasen do sítě.Takže sem trochu v bezvychodny situaci a nosim v kapse stary padlo abych mohl aspon volat.
Poradte nekdo prosim,nebo ho budu muset nechat odblokovat v servisu,coz mi prijde blbý. |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 9:59 am Post subject: |
|
|
Skus pohladat a podari sa ti najst napr. toto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=732 , pocitaj, vyskusaj a ak budes mat nejaky problem, tak napis. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
farokh kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 12:20 pm Post subject: Ani za nic |
|
|
Uz sem vozkousel Papua Utils, x65 flasher, SiMoCo a ani jeden se mi nedokáže spojit s telefonem. Jedine pres Mobile phone manager se mi otevrou soubory v paeti telefonu a pametove karty.
V PC chyba nebude,kontroloval sem hardware-zarizeni funguje spravne,COM1 je taky fpoho. Tak jedinej hacek vidim v tom, ze se mobil nedokaze prihlasit do sítě,coz je nejspis podmínkou programů jako Papua.
Ten sem zkousel nejdele a po nastavení vsech parametru dle navodu ze siemensmanie mi porad pise "Stisknete tlacitko na telefonu",mackam uz vsechno mozny,kratce i dlouze a pak mi stejne napise "Neni odezva z telefonu" !!!
Tak vážně nevim. |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 12:31 pm Post subject: |
|
|
Mas kabel DCA-510? Lebo mne to pripada na to ze nemas dobry kabel. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
www.supermobil.cz kolemjdoucí
20.80 SMM
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:59 pm Post subject: |
|
|
Zjisti jestli jde pres papuu do service mode, to je v podstate nejlepsi zjisteni komunikace s founem, pokud ne, precisti kontakty v systemaku (staci kartacek na zuby a lih) pokud porad ne tak jak pise GgDag |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|