View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tomas.smetka badatel

SMM
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 10:13 am Post subject: Mate nekdo zkusenosti s www.telel.cz |
|
|
Zdravím,
chtel bych si objednat krytování
http://www.telel.cz/telel/zbozi/SIEMENS%20SX1%20KRYT%20KOMPLET/9160
na SX1.
Mám tedy dotaz, jake mate zkusenosti s timhle shopem vubec.
A zdali si myslite jestli je tento kryt originalni, za tu cenu by mohl byt
Diky vsem prispivajicim uzivatelum. _________________ FIDES | AGAPE | FORTIS | VERITAS- LÁSKA VÍRA SÍLA PRAVDA
M75 (Dead) -> Nokia 6101 -> SexyOne |
|
Back to top |
|
 |
pudl pisatel

SMM
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 11:28 am Post subject: Re: Mate nekdo zkusenosti s www.telel.cz |
|
|
jednou jsem si chtěl u nich zakoupit pouzdro na LG Shine, myslíte snad někdo, že ho mám ? 14 dní slibování a pak nic..........
Odstraněna přebytečná citace. Necituj poslední příspěvek v tématu, obzvlášť, když je zároveň první. simp |
|
Back to top |
|
 |
Mareka věrný diskusník

SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Oct 26, 2007 10:43 pm Post subject: |
|
|
Já jsem tam nakupoval, nejlepší je si tam zajít osobně.
Ale pozor, nikdy nevím, jak to zboží je kompletní.
Je nutno si to pořádně zkontrolovat a chtít po nich to, co inzerují a za tu cenu, jinak v pohodě a jsou ferový. _________________ Erics GA628->A1018s->T10->Sie. MT50->CX65->M75fw25+DCA 510+Kingston 512+M65+Bike-o-Meter
Loox 718->Loox N560  |
|
Back to top |
|
 |
feromero badatel

SMM
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:26 pm Post subject: |
|
|
ne ne, ne za tu co je na netu, ale za tu co vam nabizej a obcas taky "dobre" odcitaj z tisicovky zpatky
co se tyka veci od nich, byl to displej na c65tku, kabel na nokiu pres com port, kabel na erika pres usb a jeste nejaky kryty. vsechno naprosto bez problemu, objednane pres net, zavolaj, vyzvednute osobne.
milan |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|