View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
metrix.m začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:18 pm Post subject: Vodafone SMS grátis - aplikace /h/ |
|
|
ČAU
chtěl bych poprosit všechny co mají x65 a x75
byl by mi někdo ochotný někdo kdo má oskara a posíla sms přes java aplikaci vodafone sms grátis poslat jeho jar + jad?..... klidně si smažte svoje číslo a kod neboť pro mě je duležitý ten zbytek
děkuji _________________ ME 75 fw22 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 2:01 pm Post subject: |
|
|
kolikrát to všude ještě budeš psát?  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 2:44 pm Post subject: |
|
|
stejny topic jsem prave smazal z jine sekce.
Jako prvni pravidlo, ktere vidis vedle psani prispevku je: " při zadávání příspěvku do diskuse si ji celou prohlédněte, ať se svým příspěvkem po někom neopakujete".
Kdyz Ti nikdo neodpovida, ma to pravdepodobne dve priciny: bud to nevi/nezna/neumi nebo poklada Tvoji otazku za natolik hloupou, ze se nezdrzuje odpovedi.
Napr zde stacilo chvilinku googlit: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=511328 _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
metrix.m začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:06 pm Post subject: |
|
|
tak to jsem pročet ale nezjistil jsem jak to udělat aby to jelo na siemensovi . _________________ ME 75 fw22 |
|
Back to top |
|
 |
obelix kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 9:07 pm Post subject: |
|
|
Marne taky su osel na nic jsem nepřišel
[quote="Whitek"]stejny topic jsem prave smazal z jine sekce. ](*,)
Jako prvni pravidlo, ktere vidis vedle psani prispevku je: [i]" při zadávání příspěvku do diskuse si ji celou prohlédněte, ať se svým příspěvkem po někom neopakujete"[/i].
Kdyz Ti nikdo neodpovida, ma to pravdepodobne dve priciny: bud to nevi/nezna/neumi nebo poklada Tvoji otazku za natolik hloupou, ze se nezdrzuje odpovedi.
Napr zde stacilo chvilinku googlit: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=511328[/quote] :oops: |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|