View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
miromo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 7:44 am Post subject: Problém s káblom |
|
|
Kúpil som "USB datový kábel" pre Siemens C55/M55/S55/SL55/C60 pre mobil SIEMENS C60.
Typ: GS-AC101
SIM
C55/GPRS
To je na nálepke 1 z konektorov. Výrobcom je Electronic Telecom LTD,
dovozcom MARZO, s.r.o.
Problém je v tom, že podľa návodu by mal po nainštalovaní (čo sa podarilo
po viacerých pokusoch a pretelefonovaí slušného kreditu s dovozcom) počítač rozoznať pripojený kábel a telefón ako nový disk. Nič také sa nedeje. Smola je, že predajňa, kde som kábel kúpil bola po mesiaci zrušená, čo som zistil, keď som kábel chcel reklamovať.
Má niekto skúsenosť s týmto káblom ? Medzi tým C60-ka umrela a potreboval by som kábel sfunkčniť. Ako ho viem skontrolovať či je v poriadku alebo ho odhodiť do koša ? Ďakujem za pomoc.
Prosím berte do úvahy,že som v tejto oblasti úplný začiatočník ("novic")
a potrebujem vysvetlenie "polopate " MiroMo
e-mail . miromo@stonline.sk
Last edited by miromo on Fri Sep 08, 2006 9:16 am; edited 3 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 8:07 am Post subject: |
|
|
AK pripojis len cisto kabel k mobilu,tak ti ako Acc. : vypise co? Mas tam DCA510? Tak jedinym riesenim je stiahnut si iny driver na kabel. Alebo tusim tu bol pisany rovnaky problem, ze kabel aj tak nechcelo najst a trebalo nieco urobit, len si uz napamatam co a ani kto to pisal.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
ST33L X kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:40 pm Post subject: Kablík |
|
|
Ja možné nějak předělat , nebo používat kabel DCA 540 jako DCA 510 _________________ Siemens CSTL 65 Carbon TNG by nerow |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:53 pm Post subject: Re: Kablík |
|
|
ST33L X wrote: | Ja možné nějak předělat , nebo používat kabel DCA 540 jako DCA 510 |
NE !!! Bys musel předělat kompletní elektroniku uvnitř kablu, kterou tam DCA-540 nemá a DCA-510 ano...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
vikomt22 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 8:48 am Post subject: |
|
|
prosím kdo mi může poslat ovladač na usb kabel je na něm napsáno USB -data SIE C55 a na druhé straně je USB DATA CABLE Dík vikomt22@seznam.cz |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 8:56 am Post subject: |
|
|
to nejsou zrovna spolehlivé identifikační znaky, ale na mojem jsou úplně stejné nápisy a funguje s originál ovladačema. Pro stažení klikni zde
A vypadá takto:
 _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 12:10 am Post subject: |
|
|
vikomt22 - mno tak ja mam uplne stejne popsaly, cerny kabl, a ac uz jsem ho pouzival, tak ted se mi s nim tak nejak nedari navazat komunikaci...
Drivery jsem k nemu pouzival tyhle (mas je v mailu, ostatni zde):
http://rapidshare.com/files/75940749/SIE_C55_cable.zip
...a jelo to dobre.
Jdu to zkusit na jiny pocal...
FOXXX - obrazek nejede, drivery nevypadaji spatne ale take mi nejedou, asi mam rozjebnute windowsy... nebo jsem z nich vyhazel nejake ty serial port ovladace, ci tak neco...  _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... my config |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:19 am Post subject: |
|
|
Momentalne resim stejny problem a vypada to, ze Widlows "nerady" nechazeji vubec kabel (tim mene s mobilem) v jinych nez zakladnich portech zezadu na mobu.
Zni to sice dost divne (jaky je sakra rozdil mezi temi porty, ze?!) ale uz i na par anglickych forech jsem nasel zminku ze kabl musi do USB portu 1 a nikam jinam a t by tak odpovidalo mym zjistenim...
PS. tak UZ mi to jede, USB port 1 Drivery jsem pouzil ty co se tu daji stahnout...  _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... my config |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|