View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dostalhon začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:48 am Post subject: WinSwup Error file: Error on reding XBI-header - CX75 ??? |
|
|
Snažím se upgradnout firmware a tohle mi píše winswup. Stáhl jsem odsud dvě verze firmwaru a u obou mi to píše to samé. Zjistil sem že to dělá i když mobil není vůbec na káblu. Kabel je dca 510 do serioveho portu. Patchovat mi jde bez problému tak nevim. Jo a origoš firmware se mi nechce spojit. Má někdo nějaký nápad jak to vyřešit? |
|
Back to top |
|
 |
dostalhon začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:57 pm Post subject: |
|
|
uz nic sypu si hlavu popelem ty dve predchozi verze asi musely byt spatne stazene protoze sem to stahl znova uz to jede |
|
Back to top |
|
 |
chude začátečník

0.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 5:21 pm Post subject: re:Error on reding XBI-header |
|
|
Vetsinou se jedna o spatne stazenej winswup ,ale v mem pripade se jednalo o napadeni virusem a to primo W32.Parite.B . Takze doporucuji proverit soubor antivirakem treba Avastem . |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|