View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
smiesek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 5:43 pm Post subject: Chyba sítě |
|
|
Dobrý den,
stále se mi nedaří připojit se s mobilem na internet.
Na mobilu používám klienta jimm, který mi funguje v pořádku, ale co se týká připojení na internet, hlásí mi to chybu sítě.
Nastavení WAP a GPRS v mobilu mám, pro jistotu jsem zaslala i SMS pro aktivaci těchto dvou prvků, u GPRS se mi to odeslalo ke zpracování, ale pokud jsem zaslala WAP A na 999 111 přišla mi zpráva že byly chybně zadány parametry. Zaslala jsem proto SMS pro nápovědu a přišlo následující:
Code: | WAP tel typ - WAP OTA konfigurace. Tel - NO, SE, SE, NS6, LG; typ - CD CI CS GC GG (NS6 pouze GC a GG, LG pouze CD, GC a GG). |
Pokud nevíte, měla bych proto prosím otázku, jak si mohu stahnout zprávu, která je umístěná ve Zprávy > Doručeno > WAP push a přenést ji do jiného mobilu, kde by se snad propojení pro stahnutí této zprávy mohlo podařit.
Děkuji pěkně předem
S pozdravem smiesek
Mám mobil Siemens CX65 a operátora O2 |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 6:17 pm Post subject: |
|
|
mno pokud jsem spravne pochopil tak ta zprava obsahuje akorat info o tom ktere znacky jsou podporovany... a WAP push zpravu nevytahnes protoze jsou chranene kvuli placenemu obsahu... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Sun Dec 30, 2007 6:30 pm Post subject: |
|
|
pokial ja viem tak to co ti prislo je len napoveda ktora ti pomoze aku SMS odoslat na konfiguraciu tvojho mobilu ,.. teda ak mas siemens tak by ta sms mala mat tvar WAP SI ( ale kedze v napovedi je jen SE tak das SE) WAP SE a odosles na cislo xxxxxxx ,.a ak by to neslo tak skus WAP SI .,,.ale pokial ti ide Jimm tak skus prehliadac opera mini ;)pre tvoj mobil _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
ajabaja kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 2:31 pm Post subject: Re.: |
|
|
Nejlépe by bylo napsat typ siemense a jaký operátor,vše se dá nastavit ručně v mobilu,není to nic těžkého.Ale pro přístup na internet přes GPRS musíš mít účet u svého operátora a potom kromě profilů wap,mms,email atd.,musíš mít vytvořený profil Inet GPRS-Tvůj operátor a v tomto profilu-nastavení pro přístup na net,tak jako z pc přes mobil,tzn.,login,heslo,adresy dns tvého operátora.Hezký den.  |
|
Back to top |
|
 |
smiesek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:01 pm Post subject: |
|
|
takže jsem se informovala a na SIM je aktivovaný WAP, prej je chyba opravdu v nastavení mobilu, pokud jsem nastavovala podle stránek na O2 stále se mi to nedaří připojit.
Proto prosím kdo máte CX65 oprátora O2 a jde se vám připojit na net napište mi prosím co vše máte vyplněné v profilech.
Děkuji pěkně předem |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:26 pm Post subject: |
|
|
OK, takže po spuštění google.cz a vyhledání výrazu [o2 nastavení "siemens cx65"] vás hned 1. stránka zavede SEM .  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
ajabaja kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 12:10 am Post subject: Re.: |
|
|
ccd98 wrote: | OK, takže po spuštění google.cz a vyhledání výrazu [o2 nastavení "siemens cx65"] vás hned 1. stránka zavede SEM .  |
Toto moc nepomůže,je to zase jen nastavení max. wapu a mms,ze známých důvodů O2 info o nastavení GPRS na stránkách nikde neuvádí,řešení je tady:
klikni:
a tady:
klikni:
a také tady:
klikni: |
|
Back to top |
|
 |
smiesek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 7:04 am Post subject: Re: Re.: |
|
|
tak již vyřešeno, děkuji za veškerou pomoc + odkazy |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|