View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lampik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 9:50 am Post subject: import adresare |
|
|
Zdravim, na me m75 se nedavno zase sekla karta, tak sem ji formatoval, ale asi se pri tom formatoval i telefon prazdny adresar,temata nic, proste prazdny. Tak sem se pokousel pomoci simoco importovat starou zalohu z disku, alespon nejake cisla, ale ono to proste nejde, to jsem zkousel i prehrat fw25. V simocu dam zaloha z disku a blikne jako nacitani dat, na mobu blikne synchro a nic, pls pomoc, je to hafo cisel nechce se mi to prepisovat rucne. diky vsem _________________ C25>M35i>M75 (fw25) DCA 510+540 |
|
Back to top |
|
 |
Julda rozumbrada

16.72 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Thu Jan 10, 2008 10:05 am Post subject: |
|
|
Mě to taky nikdy nešlo ze SiMoCo udělat obnovu adresáře, na zálohu používám MPM. Nejlepší je mít ale zazálohovanej celej foun pomocí V-Klaye
Tak jsem to teď zkoušel a funguje mi to i přes to simoco, udělal jsem to stejně jak řikáš a normálně mi ty čísla zas do telefonu naskákaly. Zkus to znovu možná že jsi vybral PHBooks namísto seznam.csv, (pokud jsi tedy zálohu nepřejmenovával) _________________ DCA-510 a M65> ME75> A55> CX65>SX1> opět M65; CX75; CX75; PDA FS LooX 420>PDA FS Loox C550
C35i (na alarmu v autě) |
|
Back to top |
|
 |
lampik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 3:40 pm Post subject: |
|
|
No tak pred tim jsem zkousel nakopat oboji a nic neslo, MPM nepouzivam, ted sem tam zkusil dat ten seznam a vypada ze se nahodil, ale tam byly jen cisla sim, jedine v tom phbooks byly vsecky, ale ten se zase prepsal, je to asi nejaky temp, nebo ja nevim co. Nemuz to byt uvolnenym svabem na desce mobu? sem nedavno opravoval fotak, upadl odpor a vse doted slapalo. Ted uz to je stejnak jedno, nemam ani ta vsecka cisla v zaloze(phbooks se zase zmenil), mam chut ten mob rozstrelit o zed a koupit si SE, tam nejsou zadne problemy pri vytahovani pam.karty a kdyz s nim bouchnu o stul, tak urcite neupadne odpor, jen tam zas odchazeji joysticky _________________ C25>M35i>M75 (fw25) DCA 510+540 |
|
Back to top |
|
 |
DarkLegion rozumbrada

Joined: 23 Jun 2007 Posts: 373 Location: okr. Snina Telefon: BQS EL71
1453.28 SMM
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 11:11 pm Post subject: |
|
|
ja som si to nahadzoval tak ze som si cez smeltra rozobral FF na zlozky a potom nahral zlozku s adresarom do telefonu. Len ide to ci mas FF urobenu. _________________ SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|