View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Trája kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 3:29 pm Post subject: Export standardního zvuku sms z CX75 |
|
|
Líbí se mi přednastavený zvuk (zhruba zvuk pružiny) příchozí sms na telefonu CX75, ale pořídil jsem si nový telefon a chtěl bych tento zvuk na nový telefon přehrát.
Problémem je, že se tento standardní zvuk příchozí sms nenachází nikde ve složce zvuky (telefon CX75 dává na výběr mezi standardem nebo výběrem právě ze složky zvuky).
Poradíte mi, jakým způsobem zvuk vyexportovat? Nejlépe skrz IrDA. Nebo zda se dá někde stáhnout.
Kabel pro připojení k dispozici nemám. |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 3:33 pm Post subject: |
|
|
Stiahni si to tu -> http://www.edisk.sk/stahni/46669/MessageMelody.wav_35.09KB.html _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Last edited by GgDag on Sat Jan 05, 2008 3:37 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 8:47 am Post subject: |
|
|
nebo odemknete skryte disky a v na jednom z nich je to vsechno ulozene v profilu default ci tak nejak. nemam moznost to tedka zjistit presne, ale to najdete bez problemu.
milan |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|