View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 9:05 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem pořídil jiný kabel a teď mi to zas jednou hlásí
Error: Load StartBoot answer code 0x00!
podruhé tu první hlášku
Error: Load StartBoot answer code 0x00! |
|
Back to top |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 9:48 am Post subject: |
|
|
Tak jsem se rozhodl, že zkusím ten TP. Ale mám s tím problémek... Jde o to, že nevím, jak se dostat do jeho vnitřností. Ty šroubky co to drží potřebují speciální šroubovák, který nemám k dispozici. Nevíte, jestli se to dá nějak obejít?
Potom když se dostanu dovnitř, tak kde mám přesně řezat? Na tom obrázku je dlouhá červená čára - tam vede ten spoj, který mám přerušit a já mám řezat přes něj a nebo mám řezat přesně po celé délce té čáry?
Díky |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 7:08 pm Post subject: |
|
|
Môžeš skúsiť zabrúsiť (napr. takto), aby to šlo von obyčajným plochým skrutkovačom. Radšej by som si kúpil skrutkovač Torx č.5, nič drahého.
TP: Prerezať krížom (akoby si chcel tú čiaru prestrihnúť nožnicami), čiže řezat přes něj _________________
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
|
|
Back to top |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 10:09 pm Post subject: |
|
|
Dobře, moc díky Zkusím a dám ještě vědět, snad se zadaří... |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 10:53 pm Post subject: |
|
|
Každopádně si sežeň tu hvězdičku (Trox číslo 5), protože to vybroušení je spíše nouzové (pokud se třeba jeden sřoub strhne a pod.) a riskantní (i když si teda protrénuješ broušení pro testpoint ), protože můžeš zničit celou hlavičku šroubku a potom už zbývá jen ho odvrtat. Rozhodně bych tak nezozebíral celý telefon.
Testpoint je další věc sama o sobě , držíme palce . _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 10:05 pm Post subject: |
|
|
Tak TP bych měl. Flashování se teď už pustí (po nastavení Boot Type na Normal), ale po pár operacích se program sekne a nahlásí:
ClearFlashSeg at 0x800000 does not answer!
Co to znamená? Nějaké řešení? Nebo je potřeba v nastavení ještě změnit něco dalšího oproti flashi bez testpointu?
Díky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|