View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 9:14 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Takhle:
Code: | ↓↓[b] Uživatelská příručka diskusního fóra SiemensManie [/b]↓↓
[url=http://www.siemensmania.cz/content.php?id=283][img]http://exbill.wz.cz/prirucka_ico.gif[/img][/url] |
|
No vidíš, úplně sem zapomněl na funkci kód....
Ale asi si tam dám ten tvůj podpis, vypadá lépe a je z něj jasné co od toho odkazu můžu čekat.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:52 am Post subject: |
|
|
Ja by som sa priklonil k tomu,aby sa na uzivatelsku prirucku dal niekde viditelny odkaz priamo na forum,najlepsie hore,ako je hladanie,nastavenie atd...a najlepsie cervenou farbou..  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
czbird kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 5:44 pm Post subject: |
|
|
davat si do vlastnich podpisu linky na forum rules mi teda osobne prijde dost uchylne od toho prece existujou sticky posty, ktere se zobrazujou na zacatku kazde stranky.
ona struktura tohohle fora taky neni zrovna nejstastnejsi - onehda jsem potreboval neco k cx65, a dumal jsem, jestli requestovat v "Rada x65,x70" anebo "Trida C"... mozna by to chtelo nakou zmenu  |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
czbird wrote: | ona struktura tohohle fora taky neni zrovna nejstastnejsi - onehda jsem potreboval neco k cx65, a dumal jsem, jestli requestovat v "Rada x65,x70" anebo "Trida C"... mozna by to chtelo nakou zmenu  |
Dříve tu "Řada x65,x70" vůbec nebyla... A protože je "Třída C" plná informací a stále se na ní diskutuje, tak to nechali žít a je to tu tak jako dvakrát... Teda, podle mě... Možná je i jinej důvod Ale to ti řekne třeba někdo z moderátorů.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 7:50 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ja by som sa priklonil k tomu,aby sa na uzivatelsku prirucku dal niekde viditelny odkaz priamo na forum,najlepsie hore,ako je hladanie,nastavenie atd...a najlepsie cervenou farbou..  |
A co každému nově registrovanému uživateli příručku automaticky zobrazit? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | hanni wrote: | Ja by som sa priklonil k tomu,aby sa na uzivatelsku prirucku dal niekde viditelny odkaz priamo na forum,najlepsie hore,ako je hladanie,nastavenie atd...a najlepsie cervenou farbou..  |
A co každému nově registrovanému uživateli příručku automaticky zobrazit? |
GOOD IDEA  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 8:35 am Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | czbird wrote: | ona struktura tohohle fora taky neni zrovna nejstastnejsi - onehda jsem potreboval neco k cx65, a dumal jsem, jestli requestovat v "Rada x65,x70" anebo "Trida C"... mozna by to chtelo nakou zmenu  |
Dříve tu "Řada x65,x70" vůbec nebyla... A protože je "Třída C" plná informací a stále se na ní diskutuje, tak to nechali žít a je to tu tak jako dvakrát... Teda, podle mě... Možná je i jinej důvod Ale to ti řekne třeba někdo z moderátorů.... |
Ano,je to tak..triedy casom vypustime a uzamkneme.Nie je dovod diskutovat v kategoriach po triedach aj radach. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:50 am Post subject: |
|
|
Dalsi chvalospev si zasluzil tym SiemensManie za umiestnemie prirucky (vzdy ked pisete spravu). Velmi dobre riesenie. Preco to mne nenapadlo?  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | Dalsi chvalospev si zasluzil tym SiemensManie za umiestnemie prirucky (vzdy ked pisete spravu). Velmi dobre riesenie. Preco to mne nenapadlo?  |
jj,velmi mudre riesenie...skvely romulusov napad  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 6:26 pm Post subject: |
|
|
Sorry ze ozivujem davno komaticky topic, ale ako tak vidim prispevky na fore v sekcii SX1, neda mi nenapisat. Navrhujem, aby v prirucke bolo nieco o prispevkoch typu "Hladaj!". Ich informacna hodnota je totiz ziadna. Tak ako ostatni, tiez niekedy zasnem kolkokrat denne sa tu vyskytne ta ista otazka. Podla mna, ked nieje co napisat, netreba pisat zbytocne. Ked napisem hladaj, napisem aj kde sa dana vec da najst. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 9:54 pm Post subject: |
|
|
Takze po dlhom case a skusenostiach s niektorymi citatelmi,ktori sa niekedy nevmestia do koze, som si dovolil doplnit Uzivatelsku prirucku o dalsie zamyslenie sa nad spravanim voci clenom tymu na fore. Je to posledny podnadpis "Tým Siemensmanie. Važte si jejich práce." _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 6:57 pm Post subject: |
|
|
Podpis nesmí obsahovat obrázek širší než 400px, vyšší než 100px nebo větší než 20kB.
Tak toto bolo kazdopadne lepsie milion krat ako to co je teraz. vyska 38pix je strasne mala
Cize by som to nehal aj tak aj tak. nedalo by sa to tak ?  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 7:06 pm Post subject: |
|
|
yop už to mám - je to proto, aby celkově podpis neobsahoval obrázky a když už, tak do velikosti userbaru, což je asi nejpoužívanější _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 9:15 pm Post subject: |
|
|
V prispevku sa nepise aky obrazok tam moze byt. Cize ekd si tam dam obrazok nejakej slusnej veverici tak to bude ok?  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 9:29 pm Post subject: |
|
|
Já do toho moc nechci míchat, ale...
"podpis neslouží pro vyjádření osobních pocitů vůči ostatním členům fóra"
Myslím, že psát si do podpisu lidi, které nemám rád a které mám rád trochu odporuje tomuto pravidlu . (Ne! Vůbec nemyslím nikoho konkrétně! )
I když... Třeba když bych si dal do podpisu userbar "Britney Spears Lover", tak taky vyjadřuji svůj sobní postoj vůči někomu. Ale zase ne proti členovi fóra. Takže vlastně bych jen nesměl použít třeba userbar "D4X fan" . _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
|