View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
strethojer začátečník

65.50 SMM
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 7:37 pm Post subject: SX1 emulator |
|
|
shanim emulator telefonu sx1, nikde sem ho nenasel, tu na SM je odkaz na stahovani neplatny, mohl by mi nekdo pls dat fungujici link na stahnuti, nebo rovnou poslat? |
|
Back to top |
|
 |
michal.simon pisatel

Joined: 25 Oct 2005 Posts: 271 Location: Ostrava Michálkovice Phone: HTC HD2 100942.78 SMM
Příspěvky na SM: 20,- |
Posted: Tue Feb 26, 2008 4:17 pm Post subject: |
|
|
Taky bych rád věděl, kam se poděly všechny Emulatory SX1... :-)
Už hodněkrát jsem chtěl vyskoušet nějakou aplikaci nebo jen tak si s emulátorem pohrát, ale není nikde k sehnání... Skuste prosím nědo napsat, pokud o něm máte nějaké info.. :-) Díky _________________ A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
 |
|
Back to top |
|
 |
kbs1 badatel

90331.40 SMM
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 11:35 am Post subject: |
|
|
viem na SX1 jeden emulator, je to stare zname QEMU, to dokaze emulovat takmer cokolvek ) verziu pre SX1 si mozete stiahnut na ofic. stranke projektu LINUX NA SX1, neskusal som ju, ale videl som ju tam, mala by fungovat ) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|