View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
iivanovic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 01, 2004 8:36 pm Post subject: Java cez MMS |
|
|
Zaujíma niekoho ako sa dá poslať java hra, alebo obrázky vo formáte .bmp (farebné), melódia vo formáte .mmf? Neviem či to už niekoho napadlo, ale ja som nato prišiel dnes. Dúfam že nebudem trápny a že mi nenapíšete že som "objavil Ameriku". Ak vás to zaujíma tak sa mi sem ozvyte. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Feb 02, 2004 9:48 am Post subject: |
|
|
Ako MMS ide poslat iba obrazok,melodia a text..nie java aplikacie _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
iivanovic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 03, 2004 3:26 pm Post subject: |
|
|
Vďaka za tvoj záujem. Je to veľmi jednoduché. Treba len aby si mal v tel. ešte toľko voľného miesta aká je veľkosť súboru ktorý chceš poslať (.bmp , .jar , .jad , .mmf , atď - neskúšal som všetky súbory len .jar a to len z S55 na C60(C60 ho príme, ale nedá sa premenovať prípona) a z S55 na S55.). Trik je v tom že musíš súbor ktorý chceš poslať nakopírovať do nejakého iného priečinku a potom mu zmeniť príponu na trebárs .mid, alebo .gif atď. A takto premenovaný súbor poslať MMS-kou. Príjemca si otvorí MMS-ku, ale samozrejme že mu ten súbor nebude vedieť otvoriť, alebo prehrať. Takže si musí prílohu (posielaný premenovaný súbor) uložiť a následne počas ukladania premenovať zo správnou príponou (java - xy.jar, melódia v for. mmf - xy.mmf). Len do MMS-ky napíš primateľovy akú ma dať príponu pri ukladaní. A to je celý tento tryk. Dúfam že stým oboznámiš všetkých siemensákov ktorých poznáš. A snáď to možno funguje aj na iných mob. ako SIEMENS. Tak sa maj a nemáš zač.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Feb 04, 2004 8:50 am Post subject: |
|
|
Hmmm..dobra finta..aj tu si ju urcite precitaju mnohi,ktori ju vyuziju.Dik.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
iivanovic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 04, 2004 5:16 pm Post subject: |
|
|
Napadlo ma to ked niekto na svojej wap-stránke ponúkal stahovanie colour shem, a fungovalo to na tom istom princípe. Súbori sa sťahovali s príponou .mid a nasledne ich pri uložení trebalo premenovať na .col. Ináč, už si si to vyskúšal? Neviem prečo už SIEMENS nedovolil do prílohz v MMS-ke vložiť všetky súbory ktoré S55 pozná???????!!!!!!! Som rád že ťa táto téma zaujala. Na MT-siemen tá istá "otázka" ostala do dnešného dňa bez príspevku, no jeden sa mi ozval na @. Poslal som mu odpoveď a bol veľmi prekvapený ako je to jednoduché. Ešte sa ťa chcem opýtať. Nevieš o nejakom programe ktorý vie z (napr. Wordu, ....) odstrániť mäkčene a dĺžne? Včera som skúsil niečo čo ma napadlo len tak z dlhej chvýle. Skúšal som dať článok stiahnutý z mobilmánie.cz a prekopírovaný do Wordu a následne prekopírovaný do W. poznákového bloku do S55. Potom som článok z W. poynámkového bloku nechal uložiť na disk PC. a cey kábel som ho dal do S55 do priečinka Data object. Stamať ho uložila S55 rovno do priečinku Text a mohol som ho čítať. Článok mal vo worde okolo 6-7 strán. Len to malo jednu chzbičku. Všade tam kde bol dĺžeň, alebo mäkčeň mi vypísal S55 len ?. Potom sa to dosť hlúpo číta. Prosým keď o niečom takom vieš tak mi pošli názov toho programu, alebo odkaz na jeho stiahnutie na môj @. Vopred vďaka. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Feb 05, 2004 7:37 am Post subject: |
|
|
Mna zaujme vsetko,co je trochu zaujimave
Viem,ze M55 Ti korektne nezobrazi makcene a dlzne,ale neviem o takom programe,ktory by ich odstranil  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
5o začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
groll pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 09, 2004 10:09 am Post subject: |
|
|
Mno mě to napadlo už dávno. Mám M55 a má to jeden háček, soubor přejmenovat samozřejmě jde, ale jakmile ho chci vložit (jakkoliv .bmp .jpg .gif .mid .txt) tak telefon ohlasí, že soubor je poškozený a nejde nahrát... |
|
Back to top |
|
 |
giger začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 09, 2004 1:09 pm Post subject: |
|
|
iivanovic wrote: | Napadlo ma to ked niekto na svojej wap-stránke ponúkal stahovanie colour shem, a fungovalo to na tom istom princípe. Súbori sa sťahovali s príponou .mid a nasledne ich pri uložení trebalo premenovať na .col. Ináč, už si si to vyskúšal? Neviem prečo už SIEMENS nedovolil do prílohz v MMS-ke vložiť všetky súbory ktoré S55 pozná???????!!!!!!! Som rád že ťa táto téma zaujala. Na MT-siemen tá istá "otázka" ostala do dnešného dňa bez príspevku, no jeden sa mi ozval na @. Poslal som mu odpoveď a bol veľmi prekvapený ako je to jednoduché. Ešte sa ťa chcem opýtať. Nevieš o nejakom programe ktorý vie z (napr. Wordu, ....) odstrániť mäkčene a dĺžne? Včera som skúsil niečo čo ma napadlo len tak z dlhej chvýle. Skúšal som dať článok stiahnutý z mobilmánie.cz a prekopírovaný do Wordu a následne prekopírovaný do W. poznákového bloku do S55. Potom som článok z W. poynámkového bloku nechal uložiť na disk PC. a cey kábel som ho dal do S55 do priečinka Data object. Stamať ho uložila S55 rovno do priečinku Text a mohol som ho čítať. Článok mal vo worde okolo 6-7 strán. Len to malo jednu chzbičku. Všade tam kde bol dĺžeň, alebo mäkčeň mi vypísal S55 len ?. Potom sa to dosť hlúpo číta. Prosým keď o niečom takom vieš tak mi pošli názov toho programu, alebo odkaz na jeho stiahnutie na môj @. Vopred vďaka. |
JAVA apl. MicroReader ma podporu aj diakritiky, takze sa nemusi nic odstranovat.
Je to naozaj skvela JAVA aplikacia a daju sa v nej citat e-books a akekolvek
textove subory.  _________________ S25>>>S55>>> ??? S65\SX1 ???  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|