View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dklasa badatel

70.10 SMM
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 7:16 pm Post subject: |
|
|
tak a je to fakt bomba krokodyl je bůh podle tohoto navodu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=29770 a je to hotovo dalo mi to teda zabrat skloubit vse dohromady ale povedlo se tak to i trochu popisi tak nejdrive rozeberene foun pro testpoint a vse pripravime v papua utils ve flash oznacit pause a new bcore a oznacit make Backup a spojíme testpoint necháme spojeny a klik na Do the Job! a pak uz to jde samo viz. popis od krokodíla použito papua utils soft9.1a _________________ cx75,tuning fw25lg4,DCA-540,510 |
|
Back to top |
|
 |
sunberg začátečník

Joined: 27 Sep 2006 Posts: 70 Location: Jaroměřice n. R.-Versailles po moravsku
71.06 SMM
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 4:59 pm Post subject: |
|
|
Já jsem zažil podobný případ po nahrání standard MAPu k fw25:mobil zničehonic v Customer Mode.Dal jsem ho na Papuu (kde byly všechny původní kódy),nahodil serv.mód, Instalovat SKEY a poho.Tohle ale předpokládá mít svoje minimálně všechny 'kritické' bloky EEP... _________________ CX65 fw50, CX75 fw25cz(by SM )+RS MMC A-Data 512MB
Pravda je tam... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|