View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:45 am Post subject: |
|
|
Tak to: "(Weitless si je s největší pravděpodobností nechal a s refreshem stránky nás zanechal na suchu)" mně teda dostalo!
Nebyli jsme i před tím ujišťování o nejčistších úmyslech? _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 1:26 pm Post subject: |
|
|
po pravdě řečeno vůbec nevím, co ti na tohle mám říct... snad jen to, že Weit je jen jeden a nám se opravdu hnusí to, co se stalo... nemáme důvod krást peníze lidí, kteří chtějí pomoct - toť vše _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Apr 30, 2008 8:17 am Post subject: |
|
|
Nie si sam,komu sa to cele hnusi to bol vtedy dobry vyfajc,ale svoj nazor nato som tu uz pisal velakrat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Wed Apr 30, 2008 8:58 am Post subject: |
|
|
Možná to nebylo úplně nejvíc fér, ale nebyl to právě Weitless, kdo od samého začátku platil všechny náklady? To něco přes deset tisíc, co se vybralo, určitě nepokrylo veškteré náklady z minulosti. Nemyslím, že by někdy SM měla tak velkého reklamního sponzora...
Za to, co Weitless udělal ho neobviňuji, bylo zde více kladných věcí. Kdyby řekl "zdrhám, rychle potřebuju spátky nějaký prachy, který jsem do tohohle bezbudoucnostního projektu investoval...", tak se málo kdo slituje a pošle je. Slíbit spousty super věcí a "záchranu SM" je (jak byo řečeno) hnusné, ale bohužel účinné... _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Wed Apr 30, 2008 10:01 am Post subject: |
|
|
se vší úctou k tobě RDT, tohle mi přijde jako pěkná blbost, já si taky přece nezaložim web o štrykování, nebudu dva roky platit hosting a po dvou letech nezačnu vybírat prachy od návštěvníků proto, že jsem to dosud hradila sama ze svého, to je nesmysl, Weitless samozřejmě od začátku platil všecky náklady sám, ale jakožto pro "majitele" SM je to celkem normální, mám svůj web, tak si ho přece budu platit, a nebudu ho zakládat s tím že si po letech vzpomenu že chci od návštěvníků prachy za to že to celou dobu platím sama....  _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Apr 30, 2008 4:42 pm Post subject: |
|
|
Kazdopadne je uplne jedno,kto kolko platil a ako dlho. Peniaze uzivatelia SM posielali v dobrej voli pomoct SM a nie pomoct Weitlessovi alebo hocikomu inemu,kto tie prachy zhrabol. Mali byt pouzite nato, k comu boli urcene. Bohuzial sa tak nestalo a to je neospravedlnitelne....  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Wed Apr 30, 2008 6:40 pm Post subject: |
|
|
Ale jaktože ne? To byla prostě neobvyklým způsobem získána část základního kapitálu zpět .
Chápu a uznávám, že "Pomoc SM" to nebyla, přestože to tak bylo prezentováno. Tohle nebylo fér, s tím plně souhlasím. A ty peníze byly použity nato, na co byly určené, jenomže tak nějak zpětně (*takovej smajlík tu není*).
I tak si stojím na tom, že Weitless nebyl zloděj . To je slovo úplně mimo. OK, nebylo to fér, ale nic víc. Přispěl jsem sice jen pár korun, přesto si ale nemyslím, že jsem přispěl zbytečně nebo k ničemu, nebo dokonce na podporu jedné konkrétní osoby (hosting byl přece pro všechny, ne? [a to i ten v minulosti zaplacený]). _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
|
Back to top |
|
 |
sioga kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 24, 2008 10:21 pm Post subject: |
|
|
proc neudelate sekci download (flashe atd...) platnou
predplatne by bylo na rok nebo na mesic nebo za stahnuti to uz by bylo na vas to vymyslet
ale byl by to dost opodstatneny a logicky krok
treba tak udelali i na "gsmtricks.com.ua"
kde trafik sekce download byl pres 2tb/mesicne _________________ Siemens C35>C60>A65>A31>CT70>CXT70>CX75>S65 |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat May 24, 2008 11:24 pm Post subject: |
|
|
1. svým způsobem je to nelegální
2. porušování autorských práv
3. všechno se dá stáhnout jinde i když to není pohromadě
sice by se to dalo obejít např. tím, že se platí za data a ne za soubory... ale nevěřím, že by to lidi platili a spíš by stahovali jinde... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sun May 25, 2008 7:50 am Post subject: |
|
|
No, už sem sice moc nepíšu, ale k tomuhle bych se vyjádřit chtěl.
1. původní sbírka na záchranu SiemensManie se v žádném případě nedělala s úmyslem peníze na tuto záchranu nepoužít
2. mým odhadem (přesně to nevím) se minimálně 80% vybraných peněz na hosting a jiné drobné výdaje opravdu použilo
3. peníze svůj účel splnily a SiemensManii opravdu zachránili - získal se čas, díky kterému se ji podařilo předat novému vedení
Weitless opravdu není zloděj. Žádné peníze ukrást nechtěl, jen u něho nějaký zbytek zůstal na dříve společném účtu, ke kterému jsem už pak já neměl přístup. A opravdu je to naprosto zanedbatelné proti tomu, co pro SiemensManii za celou dobu udělal. Právě tenhle nevděk, který byl už několik let od návštěvníků cítit, ho od další práce nejvíc odrazoval, pokud si dobře vzpomínám. SiemensMania nebyla nikdy dělaná jako komerční projekt. Oba jsme měli poměrně slušné vlastní příjmy. |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Sun May 25, 2008 10:14 am Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Weitless opravdu není zloděj. Žádné peníze ukrást nechtěl, jen u něho nějaký zbytek zůstal na dříve společném účtu, ke kterému jsem už pak já neměl přístup. |
Co mu brání ten zbytek přeposlat na nový účet? _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun May 25, 2008 10:17 am Post subject: |
|
|
Já si myslím, že bysme ho měli nechat být. Ta troška co mu zbyla si zaslouží udělal toho pro SM dost. Nechme ho žít třeba bude uživatelem mTng když ho nebudeme pořád obviňovat. _________________ Philips Xenium X830

Podpořte SiemensManii | Náhradní díly |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

|
Posted: Sun May 25, 2008 12:10 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | No, už sem sice moc nepíšu, ale k tomuhle bych se vyjádřit chtěl.
1. původní sbírka na záchranu SiemensManie se v žádném případě nedělala s úmyslem peníze na tuto záchranu nepoužít
2. mým odhadem (přesně to nevím) se minimálně 80% vybraných peněz na hosting a jiné drobné výdaje opravdu použilo
3. peníze svůj účel splnily a SiemensManii opravdu zachránili - získal se čas, díky kterému se ji podařilo předat novému vedení
Weitless opravdu není zloděj. Žádné peníze ukrást nechtěl, jen u něho nějaký zbytek zůstal na dříve společném účtu, ke kterému jsem už pak já neměl přístup. A opravdu je to naprosto zanedbatelné proti tomu, co pro SiemensManii za celou dobu udělal. Právě tenhle nevděk, který byl už několik let od návštěvníků cítit, ho od další práce nejvíc odrazoval, pokud si dobře vzpomínám. SiemensMania nebyla nikdy dělaná jako komerční projekt. Oba jsme měli poměrně slušné vlastní příjmy. |
Původní sbírka byla před dvěma lety, vybralo se přes 14000Kč z čehož se použily cca 2000Kč (vycházím z údajů sponzorometru, který jste se zavázali aktualizovat tak, aby každý měl přehled o prostředcích sm). Po této sbírce přestala siemensmania několikrát po sobě fungovat i na dobu delší 3 týdnů. Není to i důvod proč odešel hanni? Peníze nebyly správně použity a nebo jste to nenapsali. Tím ale vyplouvá na povrch další otázka. Proč se Weitless distancoval od SM a nebyl schopen ani dát vědět (resp ani jeden z vás), co se stalo s penězi a ani komunikace nebyla možná protože reakce na telefonáty, SMS, ICQ byla nulová... Proč nám tedy po dvou letech přicházíš říct tohle?
EDIT: Pokud tedy říkáš, že bylo použito přes 80%, což je více než 10000Kč, na co byly tyto peníze použity? _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun May 25, 2008 1:02 pm Post subject: |
|
|
Původně jsem nechtěl odpovídat, ale... To se proplácel hosting zpětně? Jinak mě nenapadá jak by to mohlo vycházelo na 80%. I když v tom možná mohly hrát roli i určité výhry apod. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Sun May 25, 2008 2:54 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: |
...
A opravdu je to naprosto zanedbatelné proti tomu, co pro SiemensManii za celou dobu udělal. Právě tenhle nevděk, který byl už několik let od návštěvníků cítit, ho od další práce nejvíc odrazoval, pokud si dobře vzpomínám. SiemensMania nebyla nikdy dělaná jako komerční projekt.
... |
Ano, přesně o tomhle jsem mluvil. Já nechápu, jak si vůbec někdo může dovolit o Weitlessovi mluvit tak, jak o něm mluví. Bez něj bychom tady na tomhle místě vůbec nebyli. To, co pro nás udělal, je nezaplatitelné a tu částku považuji oproti tomu spíše za směšnou. Nikdo mi tady nebude nutit, že peníze zmizely, když to zjevně není a nemůže být pravda. Minimálně hosting se platit prostě musel... Ale už se zase opakuji... Tahle diskuse už celkem přestává mít smysl .
Weitlesse prostě beru jako zakladatele a stvořitele Siemensmanie. A to mu nikdo nevezme. Patří mu dík a obdiv. Kdo si myslí něco jiného... ...Těžko se konkrétně vyjádřit.
K tomuhle tématu jsem domluvil a dál ho nebudu řešit . _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|