View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Julda rozumbrada

16.72 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Tue Apr 01, 2008 4:28 am Post subject: |
|
|
Jo dělal jsem to naprosto obyčejnym COM kabelem... (když dělám novější tf tak na kabelu DCA-510 taky vypínam napájení), připojil ho k telefonu a dlouho mi to trvalo než se mi podařilo nastavit rychlost a typBoot tak aby to komunikovalo a nakonec nahrál FF do fonu. Tim samym kabelem jsem tu FF pro tebe z toho telefonu zase vytáhl. Kabel bez úprav...
Když mi nějaký telefon nejde připojit tak přefiknu TP, spojím ho s V-Klay (tam je nejlíp vidět jestli to komunikuje s počítačem pokud ne řežu TP znovu o trochu hlouběji a tak to pořád opakuju dokud to není O.K.)
Pak V-Klay vypnu a pokračuju v Jokerovi. Nastavim BootTyp na Normal >(to je pro TP) dám zapsat FF a přepočet klíčů + úprava BCoore.
Pokud to někde spadne a nepodaří se zapíšu FF, kterou stáhneš ze sekce Download (já se pojistil a vše už postahoval páč kdo ví jak dlouho tady ještě...) přes V-Klay a pokud proběhne zápis dobře dám potom jenom v Jokerovi zapsat z FF (udělano Jokerem tedy tu co jsem Ti poslal) Bcoore a Eeprom a zaškrtnuto úprava Bcore + přepočet klíčů.
Další důležitá věc je mít nabitou baterku. Kolikrát se stane že si myslím že je tf už totálně mrtvej (spojení padá) a stačí dát baterku z jinýho fonu a pak to vesele jde. Napřed ji doopravdy nabij v jiným fonu.
Když to spadne to nahrávání i ve V-klay tak je to potom nejspíš HW chyba a nějaká součástka je poškozená.. Tf. je potom zralej jen do vitrýny. _________________ DCA-510 a M65> ME75> A55> CX65>SX1> opět M65; CX75; CX75; PDA FS LooX 420>PDA FS Loox C550
C35i (na alarmu v autě) |
|
Back to top |
|
 |
frogggg badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 6:37 pm Post subject: |
|
|
Já se tedy opět hlásím. Zatím jsem tam kde jsem byl, nepodařilo se mi spojit telefon s jakýmkoliv softwarem. Já osobně to svádím na to, že to je kabel s 323 obvodem, navíc je ten kabel domácí výroby, jinak totiž nevím, kde je problém. Zkusil jsem snad všechno. _________________ Siemens S6 --> C10 --> C28 --> S55 --> SX1 black oxygen edition+512MB SanDisk+joy 6600+mio mod+8 patches,OC CPU 156 MHz/MMC 24MHz --> !Už zase žije! --> už zase nežije  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|