View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 26, 2008 6:39 pm Post subject: pt30 gsm a zapojeni konektoru telefonu |
|
|
Zdravim,
dostal se mi do ruky kabel k termostatu PT30 GSM s telefonem A50. konektor k telefonu ma ciste utrzeny od dratu, takze se neda poznat, ktery kam byl pripojen. Psal jsem vyrobci, poslal mi zpatky barevnou kombinaci pro zapojeni. Jenze se mezitim zmenily barvy pouzite v kabelu, takze tady jsem neuspel a znovu se mi jej otravovat nechce.
Mohl by nekdo poslat zapojeni konektoru nejlepe pro Siemens? V zakladnim provedeni je pro radu x55 a vyssi, coz me nijak netrapi, protoze neni zadny problem to prepojit na cokoliv jineho. Stejne tak zapojeni konektoru pro Ericsson by problem vyresilo. Potreboval bych idealne popsat jaky pin z konektoru telefonu kam vede v konektoru termostatu. Dva jsou napajeci, ty maji zapojeni bez diskuze, dalsi bude zeme termostatu, to je take jasne, akorat jak to bude s Tx a Rx? Termostat sam ma testovaci sekvenci, ale ten termostat nemam k dispozici. Kabel bych chtel rovnou zalit klihem a stahnout zahrivaci buzirkou, at se neda nijak poskodit.
Dekuji a s pozdravem
Milan Martinek |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|